Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Argentina - Austrija 22. jun 19:00 Arlington

kutak za prognozu 5 members have voted

1. 1. kutak za prognozu

• 🇦🇷
      100%
    • 🇦🇹
      0%
      0
    • 🤝🏻
      0%
      0

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/20/26 at 08:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Htedoh reći da će Argentina završiti grupu bez primljenog gola i onda će naleteti na neke solidne afrikance koji će ih ubiti, ali vidim da im se žreb otvorio. Mogu do 1/4 bez ozbiljnog protivnika.

1/4 Argentine Čolocool

• Replies 107
  • Views 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Argentina se pridruzila grupi reprezentacija koje deluju mocno. Engleska, Francuska pre svih. Mozda i Spanija. Svi ostali su ili prijatna iznenadjenja, ili blaga do teska razocaranja.

Holandija, Dimitrije

7 minutes ago, Nevernik said:

Htedoh reći da će Argentina završiti grupu bez primljenog gola i onda će naleteti na neke solidne afrikance koji će ih ubiti, ali vidim da im se žreb otvorio. Mogu do 1/4 bez ozbiljnog protivnika.

1/4 Argentine Čolocool

Uff onda bolje da puste Jordan da im da gol fantom

Grupa smrti fantom

Makalister je bas dobro odigrao ovaj mec. Drzao je sam centralni vezni deo i to majstorski. Koliko Makalistera je igralo za Argentinu poslednjih decenija?

25 minutes ago, W.F.C. said:

5 gola na dve utakmice dao, konacno se opustio u dresu reprezentacije, svaka cast,lepo je gledati ih hail

Pa to. Uzeo je vec i nema pritisak.

6 minutes ago, Dimitrije said:

Makalister je bas dobro odigrao ovaj mec. Drzao je sam centralni vezni deo i to majstorski. Koliko Makalistera je igralo za Argentinu poslednjih decenija?

El Piton #1 )

slika.png

Najžalije mi za Redonda šta ga onaj pacijent Passarella nije zvao '98.

15 minutes ago, Dimitrije said:

Cuvao se celu sezonu u Liverpulu samo za prvenstvo. JEdan od gorih u timu pula a onda ovde prsti.

Redondo je bio princ u kopackama. Gledao sam ga uzivo1994 u SAD kada je igrao za Argentinu u utakmicama protiv Grcke i Nigerije. Bilo je u njegovoj igri i pojavi neceg aristokratskog. Susta suprotnost od recimo Kanidjije i Maradone. Isto tako je igrao i u Realu.

Edited by Dimitrije

Te 1994. kamp argentinske reprezentacije bio je u koledzu kraj Bostona. Dvojca igraca u klubu u kome sam igrao bili su Argentinci i za vreme SP su obavljali ulogu liazona. Dobijali su besplatno karte za utakmice Argentine ali su ih nama svojim saigracima prodavali po "povoljnim" cenama. Dobro, momci su bili studenti te im je trebalo za dzeparac. Mada mi je jedan od njih poklonio Rudjerijev dres - plavo beli na pruge sa brojem 6. Inace kada pomenuh cenu karata za to prvenstvo, za prvu eliminacionu utakmicu nakon grupne faze, Italija-Spanija, platio sam kartu (2. kategorija sedista) $145. Doduse bio je to stari stadion na istom mestu gde je ovaj novi. Kada te cene poredim sa danasnjim, voz do Foksboroa kosta $110 a autobus $90, dok je cena ulaznica 5-brojna.

Edited by Dimitrije

15 minutes ago, Spike said:

El Piton #1 )

slika.png

Najžalije mi za Redonda šta ga onaj pacijent Passarella nije zvao '98.

Najbolji deo priče je što je navodno zbog toga što Redondo nije hteo da skrati kosu. )

Ako je tačno, neka je i oterao Pasarelu dovraga...

Mogli su i trebali da imaju vec tri titule, dva poraza od Nemacke 1990. i 2014. je puno. Mada je i u Kataru bilo zestoko sa Francuzima, zasluzili su i oni da dodju do trece.

Pasarela je bio rezimski covek i ideologija mu je bila rezimska (fasisticka). Medjutim, na SP 1994, vecina Argentinskih fudbalera furala je frizure a la Mario Kempes: Redondo, Batistuta, Rudjeri, Kanidja, Troljo,.... Pasarela nije u to vrem igrao za reprezentaciju; zvanicno se povukao 1986. A argentinski fasisticki rezim je vec bio pao u to vreme. Medjutim, na SP u Argentini 1978., generali (Videla i drustvo) su bili na vlasti i Pasarela je pao u zagrljaj generala Videle ridajuci od srece nakon osvajanja titule, ali Mario Kempes i Ajala su furali kosijanere do ramena i u to vreme.

Edited by Dimitrije