June 13Jun 13 Just now, arheolog1981 said:Švajcarci nas menjaju na ovom prvenstvuJedno 30 repstacija ce nas odmeniti na turniruZa sad BIH, JAR, Ceska, Svicarska i Paragvaj
June 13Jun 13 3 minutes ago, SNARC said:Sta ti kazu bradavice za kurs dolara..hoce li to na bolje ?to ne znam, jedino da pedercina pada uskoro
June 13Jun 13 Bravo @Hamlet Strašni 👍Ti i ja smo verovali u Kataricane 😁 Edited June 13Jun 13 by Milosh76
June 13Jun 13 31 minutes ago, Valk said:Napad panike. Vele da i ovca kad vidi vuka, toliko se uplaši da od stra' krene da trči ka njemu a ne od njega.You can't make this shit up, mora da se pusti kliphttps://www.aparat.com/v/jby8771Kao kad precednik ubaci onu kuglu rukom u srednju, sta kurac usla bi ionako, ajmo dalje
June 13Jun 13 4 minutes ago, Ratamahatta said:Jedno 30 repstacija ce nas odmeniti na turniruZa sad BIH, JAR, Ceska, Svicarska i ParagvajTu smo negde izmedju JAR i Paragvaja.
June 13Jun 13 Just now, Ratamahatta said:Turci uhvaceni kako puse na terasiOdmenjuju nas i oni, i to cak i pre izlaska na terenNasi su to radili i na terenuić ić ić ić joj joj joj joj joooj
June 13Jun 13 Ceka se repstacija koja ce biti uhvacena kako igra tablic u 3 ujutruPa onda repstacija ciji se rezervni igrac popicka s navijacima u kafaniIma previse timova, tesko je ispratiti da li postoji neka selekcija gde jedni drugima sredjuju suprugeI na kraju, ne znam da li postoji repstacija di je tata povo sina u 26Cudi me da ovaj Celar nije radio nigde u jelen superligi, zvuci kao trener na potezu Mladost Lucani - Borac - Javor - Metalac - Sloboda Edited June 13Jun 13 by Ratamahatta