June 13Jun 13 Author nemoj da kukate oko terminavideću vas kad prvenstvo bude organizovala federacija okeanije
June 13Jun 13 Meni se čini da je Lalinela radila pred penal, nije mi jasno kako drugačije nije ofsajd...Švajcarske banke već sad bi odbile kredit Kataru, ostaje pitanje šta će uraditi reprezentacija...
June 13Jun 13 33 minutes ago, Miljenko said:Ovo sa prekidima je bas smor. Odoh da naseckam neko meze.Sta si naseckao dobroga?
June 13Jun 13 Author Just now, Ratamahatta said:Rambo Petkovic konacno pozvan na Mundijaloće da kaže neko kako se trener flamenga najviše plašio jugoslavije koja ima toliko dobrih igrača kad ne igra 1 rambo
June 13Jun 13 Bolje da ne pricam. Sir iz domace proizvodnje, budimska, salata, a sve u nevreme. Jos me nervirase promasajima, pa cu sad uzeti ponovo.
June 13Jun 13 Ne gledam, ali da prokomentarisem. Steta sto Svajcarska vodi.14 minutes ago, Valk said:Truli bogataši iz Katara i Švajcarske platili udarni termin, da se ne bude iz svojih hiperbaričnih sarkofaga noćas Djavoli.
June 13Jun 13 41 minutes ago, John Coltrane said:Tekma za propustiti, a stavili je u prime time.Ali zato kod nas u prime time idu Haiti - Škotska Ajde barem su između Maroko i Brazil.
June 13Jun 13 Author luis enrike minijatura u izvedbi kataratačno bih dao žuti karton i treneru i igraču što je izveo loptu
June 13Jun 13 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:luis enrike minijatura u izvedbi kataratačno bih da žuti karton i treneru i igraču što je izveo loptuLjupko tako uzo evrotitulu