June 12Jun 12 3 minutes ago, Valk said:Taf kraud, sofisticirana publika navijača repke Srbije nije zadovoljna kvalitetom fudbala pa to. navikli na suv kvalitet.
June 12Jun 12 bosna je pokazala sav raskos balkanskog fudbala. bod je super, ali ne mislim da ce im biti dovoljan da osvoje svetsko prvenstvo
June 12Jun 12 Bosanci na kraju dobro prošli, raspali su se od umora i lako su mogli da prime još jedan.Stiven Eustahijo .
June 12Jun 12 Just now, roux senyurt said:bosna je pokazala sav raskos balkanskog fudbala. bod je super, ali ne mislim da ce im biti dovoljan da osvoje svetsko prvenstvoda, bice tesko da ostvare to. mada ko zna. svajcarci su mozda svoje izduvali, jedino ostaje uvek neugodni katar. to ce biti cupavo
June 12Jun 12 5 minutes ago, Valk said:Taf kraud, sofisticirana publika navijača repke Srbije nije zadovoljna kvalitetom fudbala oni su predstavnici nase skole fudbala pa ne zelimo da nas sramote
June 12Jun 12 Kanada je delovala duplo bolje u Kataru, iako su sirotog Borjana tamo puniliGledo sam prve 3 tekmeKoreja > Mehiko > Kanada > Ceska > BIH > JARUopste mi nije jasno kako su Ceska i Bosna uspele da odu tamoDanas svi ne igraju fudbal
June 12Jun 12 Jbg, meni je drago da je BiH tu, ali ovo je valjda vec sesti uzastopni remi, ako racunamo prijateljske utakmice (kao neki dan protiv Makedonije u Sarajevu). Ne vidim ni ja da su materijal za iznenadjenje prvenstva. Ali su najmladja ekipa na Mundijalu, tako da perspektiva i te kako postoji.
June 12Jun 12 Popular Post Sa obzirom da je Bosna za samo 2 godine presla put od momenta gde je predzadnja u grupi u kojoj ucestvuju Lihtenstajn, Island, Luksemburg i Slovacka, te da angazuju puvala Savu Milosevica da ih vadi, do toga da igraju svetsko, da uzimaju bod u prvoj tekmi protiv domacina, i da imaju muda da stave klinca od 18 godina i protiv Italije i na svetskom prvenstvu, mislim da su nas presisali za jednu svetlosnu godinu. Na stranu sto su odigrali ovu tekmu kao da smo mi tamo. Edited June 12Jun 12 by JohnnyD
June 12Jun 12 1 hour ago, JohnnyD said:Sa obzirom da je Bosna za samo 2 godine presla put od momenta gde je predzadnja u grupi u kojoj ucestvuju Lihtenstajn, Island, Luksemburg i Slovacka, te da angazuju puvala Savu Milosevica da ih vadi, do toga da igraju svetsko, da uzimaju bod u prvoj tekmi protiv domacina, i da imaju muda da stave klinca od 18 godina i protiv Italije i na svetskom prvenstvu, mislim da su nas presisali za jednu svetlosnu godinu. Na stranu sto su odigrali ovu tekmu kao da smo mi tamo.Verujem da bi popularni orlovi ipak našli način da izgube ovu utakmicu. Nije Kanada baš toliko naivna, ako ništa drugo trče i bore se kao ludi...Bosna je uglavnom parirala i odigrala egal, naši ni u ludilu ne bi izdržali ovaj tempo. Da smo bili u istoj situaciji kao Bosna i imali 1:1 u 70 i nekom minutu, iskusno bi primili gol iz nekog sranja u 82. i to bi bilo to. Edited June 12Jun 12 by Rudolf Pingvinoglu
June 12Jun 12 1 hour ago, Rudolf Pingvinoglu said:Verujem da bi popularni orlovi ipak našli način da izgube ovu utakmicu. Nije Kanada baš toliko naivna, ako ništa drugo trče i bore se kao ludi...Bosna je uglavnom parirala i odigrala egal, naši ni u ludilu ne bi izdržali ovaj tempo. Da smo bili u istoj situaciji kao Bosna i imali 1:1 u 70 i nekom minutu, iskusno bi primili gol iz nekog sranja u 82. i to bi bilo to.Tako nekako. I igrali bismo sledeću sa Katarom, odigrali glibavih 0:0/1:1 i onda bi nam bila neophodna pobeda protiv Švice u poslednjem kolu. Tu bi krenulo hrabrenje, pa busanje i na kraju plain kurčenje. Sve bi se završilo sa dostojanstvenih 1:3 protiv Jakina i Šaćirija i ćaozdravo. Been there, done that.