Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2026/27 - This time next year, we'll be...

Featured Replies

1 hour ago, Milošica said:

Ovaj je umesto Vučevića, a vrlo lako može ispasti da je bolji.

Ovaj je umjesto Plavsica.

Jos plej i petica i pali se masina!

• Replies 941
  • Views 58.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "otići ću u penziju, al da mi zaposlite malog" Još se zovu Andrej i Alek

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

faca coveka koji zbog prokletih para mora da se seli iz prelepe malage u bg i da komunicira sa drcelom svaki dan:

• Nikodije
    Nikodije

Ibon u mnogo boljoj formi od Dede

Posted Images

5x visokih je dovoljno, možda ostaje plej ali kao što rekoh, u tom slučaju miljenović verovatno ide na pozajmicu

1 minute ago, uini said:

5x visokih je dovoljno, možda ostaje plej ali kao što rekoh, u tom slučaju miljenović verovatno ide na pozajmicu

Neka, valjace nam za KLS i Lav kup

Edited by MiddleClass

1 minute ago, uini said:

Pričao sam sa njim, ostaje svakako i da dođe plej. Imaće minute u ABA, igra u Zvezdi, lepo i njemu i Mišku i nama kao klubu.

53 minutes ago, kurjak said:

Basketball Sphere
No image preview

Branko Maksimovic: I see Johnathan Motley as one of Crven...

Johnathan Motley was a long-term target for Crvena Zvezda, and from next season he will finally play in Belgrade.

sa linka

Another interesting detail is that Motley played alongside Teo (Miloš Teodosic) with the Clippers, and we talked about him a lot while we were working together.

3 hours ago, FPLS said:

gifbaldw.gif

Uhodan je sa Batlericom...

Ultimataivni dokaz da je bjelac plus Plavsa.

Lik of 213cm ne zakucava isuse

Polaze desnom na lijevi ulaz lolol

osim što je genije, dobro kod teokratije je što aktuelni igrači još uvek imaju neke epizode sa njim kao igračem, posluži

e dobro za tranziciju i učenje oko front office stavki

34 minutes ago, Segundo said:

Sve se ovo dogadjalo u poslednjoj sezoni. Ne secam se da se ranije ikada pominjao kao neki problematican lik.

Sto kazes, ko zna sta se desavalo zaista. Saobracajni problem u Bugarskoj, sa Bugarima pandurima, what can go wrong? 😄

Problem sa trenerom - na kraju zavrsio sezonu i regularno igrao.

Za rave vec ne sumnjam 😂

I da se vratim na pocetak, sve se ovo desavalo u poslednjoj sezoni gde ko zna kroz sta su sve prolazili igrajuci za izraelske klubove i u Izraelu. I sam Itudis je javno govorio o problema i osecaju nebezbedbosti. Gomila Amera je pretila odlaskom u nekom trenutku, doduse niko nije otisao korak dalje.

Tako da ja ne bih coveku unapred sudio I bio potpuno siguran da je u pitanju budala i neko ko je inace problematican. I Kvinsi je imao peglanja po klubovima, pa na terenu plesao i veselio nas. Ako ce ga neka BG rava (ili vise njih na gomili) ciniti srecnim, a posle i on nas, neka ga. 🙂

Budala jeste sigurno, posebno ako uzmemo u obzir da navedeni ispadi nisu bas standardni obrazac ponasanja profesionalnih sportista. Ima ih, ali brojke potvrdjuju da izlaze iz okvira opsteprihvacenog.

E sad, sve to nije garancija da u medjuvremenu nije sazreo u dovoljnoj meri da mu se ne desavaju takvi ispadi. Nadam se da ce tako biti, imali smo i u FK jednog Kangu koji je od ozbiljno tempirane bombe izrastao u sasvim normalnu glavu, prakticno za primer mladjim igracima. Valjda ce tako i ovaj brat

ja sam mislio da pričaš o plavšiću, jer sam nekako u svom bednom mozgu preveo itudisa u sferopulosa

ništa, biće barokna kada u dnevnoj i toeto

Stigao mi je skauting report o Petu Plaviscu Jr.

Uzasno se krece

Slab u odbrani

Uzima svaki sut koji namirise i ne jebe zivu silu

Tezak lik koji misli da je bolji no sto jeste

Neka kums ovo pinuje fantom

Kad smo vec kod Plavse, aj’ sto je izgleda bio dobro gudriran, nego sto je par sati pre toga imao crkveno vencanje i slavio s porodicom i prijateljima. E sad zamisli sta je indijanac radio kod vma par sati kasnije i preskakao ogradu da napada ljude u uniformi. Ne bi me cudilo da ga za par nedelja vidim u nekom boxu blizu Tipse

Jao jao kakve slike s vencanja, pa bas mi tesko pada sto ne umem da im prilagodim sajz za forum. Kakva sizofrenija ћobre Plavsica, ‘lebe mekanii