Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Crvena zvezda 2026/27 : Juris ka Ligi Sampiona ili kako napraviti iskorak u Evropi

Featured Replies

• Author

Kada je reč o samom stadionu „Rajko Mitić“, u Elaboratu se precizira da planirani sportski kompleks može sadržati više sportskih objekata kao što su otvoreni sportski tereni, zatvoreni sportski tereni i stadion kapaciteta do 45.000 gledalaca sa svim pratećim sadržajima prema FIFA i UEFA standardima

Sportklub
No image preview

Korak ka rekonstrukciji Marakanе: Biće hotela, restorana...

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Grada Beograda oglasio je javni uvid za potrebe izrade Plana detaljne regulacije (PDR) za prostor stadiona Crvene zvezde kojim je predviđena rekonstrukc
  • Replies 123
  • Views 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikodije
    Nikodije

-kako ćemo danas da šišamo? -na ljiljanu smajlović

• Dimitrije
    Dimitrije

Secam se samo da je u Minhenu Zvezdu prakticno uveo u finale KES, i da je u Tokiju Zvezda uspela da razmontira Kolo-Kolo uprkos Savicevicevom crvenom kartonu. Jeste prost, primitivan i drzak, ali sre

• Kako prenosi Telegraf, iskusni čuvar mreže Mateus odlučio da produži ugovor sa aktuelnim šampionom Srbije. Crvena zvezda je odlučila da na brojne pozive i ponude odgovori tako što je svojoj “jedinici”

Posted Images

Сирци воде у Сан Марину 1:0 у зауставном времену другог полувремена. Значи идемо на Смарагдно острво...

едит: победили

• Author

U nedelju u 18h jos jedan besmisleni put u Rusiju i utakmica sa Zenitom. A Gasprom je opet "povecao" sponzorstvo na citavih 5M evra lol

Kakvu vajdu ima Gasprom od sponzorisanja bilo kog kluba u Evropi kada tamo njihove proizvode niko vise ne kupuje? Ocigledno je sponzoirstvo cisto politicke prirode. Ponadao sam se da ce Gasprom da izadje iz NIS-a i samim tim da se zavrsi ovo sponzorstvo, ali ocigledno NIS ostaje Gaspromov dogod neko u Srbiji ne odluci da ih nacionalizuje.

5 miliona su danas smijesne pare. Ocekivao sam da dupliraju fantom

Pa mozda bi duplirali kada bi imali neku komercijalnu korist. Ali ta reklama njima ne donosi nista osim politickih poena kod Zvezdaske publike. A to je sirotinja.

Jedno retoricko pitanje - da li je nakon niza godina pristojnih uspeha (mislim na evropska takmicenja, ne na domacicu) mozda mogao da se pojuri neki jaci generalni spoznor? Jaci u smislu da u ovom stanju stvari gde Gazpromu to i nije neka reklama i da je stvar politicke prirode, da bi nekoj npr. multinacionalnoj kompaniji bilo u interesu da to zaista bude, a da cifra od 5-10m (ili vise) godisnje ne predstavlja neki gubitak, jer kao sto rece Middle, to danas i nije neka cifra.

Kazu da je htjeo Rio Tinto prosle godine, ali da su navijaci to zabranili

Hteo je Najki al kazu da nemaju tolko tkanine da pokriju dres kao Gasprom pa su odustali

• Author
12 hours ago, MiddleClass said:

Kazu da je htjeo Rio Tinto prosle godine, ali da su navijaci to zabranili

To je bila ocigledna laz

On 10. 7. 2026. at 8:46, Dimitrije said:

Kakvu vajdu ima Gasprom od sponzorisanja bilo kog kluba u Evropi kada tamo njihove proizvode niko vise ne kupuje? Ocigledno je sponzoirstvo cisto politicke prirode. Ponadao sam se da ce Gasprom da izadje iz NIS-a i samim tim da se zavrsi ovo sponzorstvo, ali ocigledno NIS ostaje Gaspromov dogod neko u Srbiji ne odluci da ih nacionalizuje.

Како се то национализује туђа имовина? Јеси цинкао маторце наставнику ОТО-а кад си би маљи?

• Author

„Nisam se čuo sa njim već duže vreme. Stankoviću želim sve najbolje i mnogo uspeha, ali ja sam igrač Spartaka i nemam nameru da prelazim u Crvenu zvezdu“, rekao je Markinjos za ruski Sport24.

Na TV Zvezda ide prenos bez komentatora. …

Tanko.

• Author

Ukljuci se komentator bas pred penal.