July 6Jul 6 Author Kada je reč o samom stadionu „Rajko Mitić“, u Elaboratu se precizira da planirani sportski kompleks može sadržati više sportskih objekata kao što su otvoreni sportski tereni, zatvoreni sportski tereni i stadion kapaciteta do 45.000 gledalaca sa svim pratećim sadržajima prema FIFA i UEFA standardimaSportklubKorak ka rekonstrukciji Marakanе: Biće hotela, restorana...Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Grada Beograda oglasio je javni uvid za potrebe izrade Plana detaljne regulacije (PDR) za prostor stadiona Crvene zvezde kojim je predviđena rekonstrukc
July 7Jul 7 Сирци воде у Сан Марину 1:0 у зауставном времену другог полувремена. Значи идемо на Смарагдно острво...едит: победили
July 9Jul 9 Author U nedelju u 18h jos jedan besmisleni put u Rusiju i utakmica sa Zenitom. A Gasprom je opet "povecao" sponzorstvo na citavih 5M evra
July 10Jul 10 Kakvu vajdu ima Gasprom od sponzorisanja bilo kog kluba u Evropi kada tamo njihove proizvode niko vise ne kupuje? Ocigledno je sponzoirstvo cisto politicke prirode. Ponadao sam se da ce Gasprom da izadje iz NIS-a i samim tim da se zavrsi ovo sponzorstvo, ali ocigledno NIS ostaje Gaspromov dogod neko u Srbiji ne odluci da ih nacionalizuje.
July 10Jul 10 Pa mozda bi duplirali kada bi imali neku komercijalnu korist. Ali ta reklama njima ne donosi nista osim politickih poena kod Zvezdaske publike. A to je sirotinja.
July 10Jul 10 Jedno retoricko pitanje - da li je nakon niza godina pristojnih uspeha (mislim na evropska takmicenja, ne na domacicu) mozda mogao da se pojuri neki jaci generalni spoznor? Jaci u smislu da u ovom stanju stvari gde Gazpromu to i nije neka reklama i da je stvar politicke prirode, da bi nekoj npr. multinacionalnoj kompaniji bilo u interesu da to zaista bude, a da cifra od 5-10m (ili vise) godisnje ne predstavlja neki gubitak, jer kao sto rece Middle, to danas i nije neka cifra.
July 10Jul 10 Hteo je Najki al kazu da nemaju tolko tkanine da pokriju dres kao Gasprom pa su odustali
July 11Jul 11 Author 12 hours ago, MiddleClass said:Kazu da je htjeo Rio Tinto prosle godine, ali da su navijaci to zabraniliTo je bila ocigledna laz
July 11Jul 11 On 10. 7. 2026. at 8:46, Dimitrije said:Kakvu vajdu ima Gasprom od sponzorisanja bilo kog kluba u Evropi kada tamo njihove proizvode niko vise ne kupuje? Ocigledno je sponzoirstvo cisto politicke prirode. Ponadao sam se da ce Gasprom da izadje iz NIS-a i samim tim da se zavrsi ovo sponzorstvo, ali ocigledno NIS ostaje Gaspromov dogod neko u Srbiji ne odluci da ih nacionalizuje.Како се то национализује туђа имовина? Јеси цинкао маторце наставнику ОТО-а кад си би маљи?
Sunday at 05:525 days Author „Nisam se čuo sa njim već duže vreme. Stankoviću želim sve najbolje i mnogo uspeha, ali ja sam igrač Spartaka i nemam nameru da prelazim u Crvenu zvezdu“, rekao je Markinjos za ruski Sport24.