Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Crvena zvezda 2026/27 : Juris ka Ligi Sampiona ili kako napraviti iskorak u Evropi

Featured Replies

Ovusu izgleda natrag u Radnik

• Author

I nije za bolji klub

On 3. 6. 2026. at 1:45, Ted said:

nemoj tako.....Dejo je bio top igrač i bilo ga je uživanje gledati

pored toga, radi se o glavnom akteru jednog od najboljih uradaka ikada u kratkoj formi, pod nazivom "Dođi vamo, purgeru!". bukvalno sam gledao to 1000 puta i svaki put umro od smeha. kad hoću da se oraspoložim, obavezno Dejo

čovek je stvarno genije

Од целен те генерације мени је он био уз Бинића најмање симпатичан. Дрзак, примитиван, алав. Ни 15% свог огромног потенцијала није испунио.

On 3. 6. 2026. at 1:45, Ted said:

Поновио.

Secam se samo da je u Minhenu Zvezdu prakticno uveo u finale KES, i da je u Tokiju Zvezda uspela da razmontira Kolo-Kolo uprkos Savicevicevom crvenom kartonu. Jeste prost, primitivan i drzak, ali srecom ja to nisam znao sve dok nije poceo da se pojavljuje u medijima i daje izjave, ali to je bilo posle zavrsetka igracke karijere. I drago mi je sto to nisam znao jer sam ga sa uzivanjem gledao dok je igrao u Milanu. Uistinu Genije. Jedan od najboljih fudbalera u Jugoslaviji ikad.

sto se tice ljudskih kvaliteta igraca moja lestvica je poprilicko niska, dovoljno je samo da nije prljav i neposten igrac, sve preko je bonus

• Author

Ako sam dobro ispratio, kupili smo veznjaka iz Ferencvarosa, pozajmili Austrijanca iz Trabzona, kupili talentovanog Bugarina i otkupili Enema od OFKe.

Veznjak iz Madjarske je reprezentativac Izraela Mohamed Abu Fani.

Muhamed Čam, reprezentativac Austrije, ofanzivni vezista,

Kristijan Balov ima 19 godina, kazu talentovano krilo.

Novo ime koje se dovodi u vezu sa srpskim šampionom je Loizos Loizu, ofanzivac Hapoela iz Tel Aviva i standardni reprezentativac Kipra.

Edited by Milosh76

Ima jos jedan zanimljiv iz Ferencvarosa, Leni Zozef, reprezentativac Haitija, centarfor. Medjutim za njega se interesuju i Nica i Monca. To je za sada golub na grani.

Abu Fani bi trebalo da zameni Elsnika ili Handela. Cam da zameni Kostova, a Loizu da bude copy-paste Milsona. E, sada moze Milson da se vrati, Ovusu ostaje, vraca se i Babika tako da mozda dignu ruke od Kipranina. Ono sto nam treba su desni bek (ako Seol ode) i novi stoper, jer Erakovic ne obecava a Rodrigao mozda odlazi ali je on Rodrigao - igrac koji moze da bude sjajan i katastrofalan u istoj utakmici.

• Author

Šef stručnog štaba Dejan Stanković će izvršiti prozivku u ponedeljak 15. juna, a istog dana će crveno-beli otputovati na Zlatibor gde će trenirati sve do 19. juna kada ih očekuje prvi kontrolni meč.

Nakon povratka sa Zlatibora, crveno-beli će se 21. juna uputiti ka Austriji, gde će boraviti do 5. jula i odigrati tri kontrolna meča. 

Prvi protivnik će biti Amšteten 25. juna. Zatim, četiri dana kasnije će odmeriti snage sa Slovanom iz Bratislave, a 4. jula i sa Slavijom iz Praga.

Potom sledi kratka ruska turneja, jer će se crveno-beli zaputiti ka Sankt Peterburgu 11. jula gde će odigrati jednu prijateljsku utakmicu. Protivnik će biti Zenit, a meč je zakazan za 12. jul.

Avdic jednom intervencijom spustio budzet masineriji za nekoliko meleona

Inside enemy

21 hours ago, Ratamahatta said:

Avdic jednom intervencijom spustio budzet masineriji za nekoliko meleona

Inside enemy

Sportklub
No image preview

Katastrofa: Avdić teško povredio koleno

Katastrofa za Adema Avdića i Crvenu zvezdu.

E jbg

Zao mi njega, drago mi za upravu i manjak novca za aktiviste

Edited by Ratamahatta

Ja sam video da je dobio povredu kolena pred kraj utakmice u Meksiku ali su ga podigli na noge. Kako bilo, bice duze pauze a ta povreda ce da ga proganja kroz celu karijeru. Verovatno nece ove godine da bude prodat ali moguce je da nece ni mnogo da igra.

Edited by Dimitrije

Povreda Avdica i kao i Velje Milosavljevica su isto tako udarac za omladinsku reprezentaciju koja se sprema za finalni turnir u Velsu. Ovo su dvojca startera i medju najboljim igracima u reporezentaciji.

16 minutes ago, Spike said:

Sportklub
No image preview

Katastrofa: Avdić teško povredio koleno

Katastrofa za Adema Avdića i Crvenu zvezdu.

On je već imao tešku povredu kolena. Pauzirao je godinu dana.

Edited by sigurnost