Yesterday at 18:251 day Kod nas siske samo furaju mladi: Radanovic, Kostov, Zaric, Balov, Subotic kao i Damjanovic (otisao) i Strahinja Stojkovic (otisao). Avdic ne moze jer mu je kosa trsava, a Gudelj se sisa kao da je americki marinac (leatherneck). Valjda su siske modni sik te generacije. Meni ne smeta.
6 hours ago6 hr On 23. 6. 2026. at 22:37, JPM said:Od koga oni vide te frizure pa misle da je ovo lepo?Sto? Vazda smo mi reakcionari nosili frizure ala kralj Petar
4 hours ago4 hr Author Prijateljska utakmica sa Amstetetenom, druga liga Austrije.Prenos od 17:30 na AP1.Mateus – Eraković, Veljković, Učena, Tiknizjan – Krunić, Abu Fani – Loizu, Čam, Ivanić – Katai. Edited 4 hours ago4 hr by Milosh76
3 hours ago3 hr abu fani zvezdin buldog. direktan, konkretan, pametan i vredan ako je suditi po ovih prvih 45 minuta njegove zvezdaske karijere
1 hour ago1 hr Iscupasmo na guzove 2-1. Prvo poluvreme smo bili nesto bolji od protivnika. Odnovajlija, definitivno Abu Fani se istakao i bice pojacanje. Ume da izadje iz presinga, ima dobar pas, ume da se zagradi, ima dobar fudbalski iQ. Nesto je slabiji u defanzivi. Abu fani je odlicno pronasao Ivanica i asistirao za gol. Kipranin nije los, ume da napravi prodor po krili, izdribla, sutne. Can nije odigrao dobro kao ni Belov koji je igrao u drugom poluvremenu. Od ostalih, Ucena odigrao dobro i Mirko Ivanic jer je dao gol. U drugom poluvremenu, tim je igrao oslabljen jer su izasli Abu Fani pa Krunic i odbrambeni igraci umesto kojih su usli klinci i Rodrigao koji ih je pri svakom prekidu rucno rasporedjivao po kaznenom prostoru. Kostov i dalje nije u formi. Enem solidan, lep gol. On treba da bude u spicu a ne Katai koji je igrao ulogu centarfora u prvom poluvremenu. Saric nije los.U globalu, nista novo nismo pokazali sem pojacanja. Abu Fani ce da napravi razliku. Mozda i Kipranin. Ali igra nam je i dalje spora i dosadna. Stankovic mi ne deluje kao trener koji ce da nas uvede u LS. Treba nam neko moderniji i kreativniji od Stankovica. Pre bi nas Miloje uveo u LS forsirajuci svoje milojevke nego sto ce Stankovic sa njegovim bog-te-pita-kakvim sistemom gde odbrana nije dovoljno cvrsta, gde se tim muci da izadje iz presinga cak i protiv drugorazrednog austrijskog drugoligasa i gde napad nije brz i ubojit.