June 8Jun 8 Author Prema saznanjima Sportala, Avdić će gotovo izvesno biti van terena između četiri i pet meseci usled povrede u Meksiku tokom prijateljske utakmice igrajući za A tim Srbije.O kakvom stepenu povrede kolena se radi definitivno će biti jasno u utorak, ali su se u Zvezdi pomirili da će biti bez njega skoro ceo prvi deo sezone, prema prvim procenama.
June 12Jun 12 Author Izasao raspored za SLS.Prva dva kola na Miticu, Macva i Vosa, prvi derbi u sezoni isto kod nas (posle dosta godina) u 8om kolu.Domacin MACVADomacin VOJVODINAGOST SURDULICADomacin PAZARGOST PANCEVODomacin CUKARICKIGOST ZEMUNDomacin PARTIZANGOST IMTDomacin RADNICKI NISGOST RADNICKI KGDomacin MLADOSTGOST OFK BEOGRAD
June 13Jun 13 Potpisao i mladi Bugarin. Aj neka je sa srecom.Jel neko gledao ove nase novajlije? Mislim, ne na par klipova na yt, nego da je imao priliku da ih vidi na nekoj tekmi. Bas nemam pojma sta od koga moze da se ocekuje
June 17Jun 17 Ararat (Jermenija) – Riga (Letonija)Ki Klaksvik (F. Ostrva) – Atert (Luksemburg)Tre Fiori (San Marino) – Larne (Severna Irska)Sabah (Azerbejdžan) – TNS (Vels)Orhus (Danska)Mjalbi (Švedska)
June 17Jun 17 Samo ne Danci, ne volim protiv njih da igramo.Gde su naši Gibraltarćani Edited June 17Jun 17 by sasha
June 17Jun 17 Tetrapak Zoki grejao kuglice. Prođeš Larne iz Severne Irske i obezbedio si Evropu Edited June 17Jun 17 by Nikodije
June 17Jun 17 5 hours ago, sasha said:Samo ne Danci, ne volim protiv njih da igramo.Gde su naši GibraltarćaniOni su u drugoj kvalifikacionoj grupi.
June 17Jun 17 6 hours ago, Nikodije said:Tetrapak Zoki grejao kuglice. Prođeš Larne iz Severne Irske i obezbedio si EvropuExpo žreb!
June 17Jun 17 9 hours ago, Nikodije said:Tetrapak Zoki grejao kuglice. Prođeš Larne iz Severne Irske i obezbedio si EvropuDa sam na mestu Larnea, ne bih se tek tako zajebavao sa Tre Fiorijem. Dobro je da nije Tre Pene, za njih sam cak i cuo kao za Larne.
Sunday at 06:354 days -kako ćemo danas da šišamo?-na ljiljanu smajlović Edited Sunday at 06:354 days by Nikodije
Sunday at 08:304 days 1 hour ago, Nikodije said:-kako ćemo danas da šišamo?-na ljiljanu smajlovićU moje vreme ko ima ovakvu frizuru, odmah bi usledilo "Žakuuuuj" 😂