June 23Jun 23 Mislim na ovim spiskovima da ima nekoliko postova, ne znam da li je još negde spominjano.@Papovac skuplja takođe, možda on zna.
June 23Jun 23 Mislim da da, tamo ćemo ići kad sve resurse istrošimo, za sad se menjamo sa drugarima i poznanicima.960 sličica, jbt, ko preživi pričaće.
June 23Jun 23 topikhttps://parapsihopatologija.com/topic/4074-panini-albumi/page/150/#findComment-6768487
June 23Jun 23 msm da je jednostavnije ovde da bude, pre će ovako da se navataju duplikati@Valk , eo @Jeremija je pisao da je pre neki da. kupio kutiju, verovatno ima duplikata, sem ako ih velikodušno nije podelio po komšiluku
June 23Jun 23 Uzeli su naši prijatelji 4 kutije u startu, bili su takve sreće da su im dve bukvalno IDENTIČNE, dakle 7500 din za duplikate dali, čupali kose.I još nisu popunili album!@Jeremija piši šta ti fali ako ti fali, da se menjamo
June 23Jun 23 40 minutes ago, Valk said:Uzeli su naši prijatelji 4 kutije u startu, bili su takve sreće da su im dve bukvalno IDENTIČNE, dakle 7500 din za duplikate dali, čupali kose.I još nisu popunili album!Pakao, nisam znao da je ovo moguceZnaci sigurica je da vozam u drugi grad po druge kutijePanini mafija
June 23Jun 23 ja nisam u bg-u, pa ne mogu na vasu menjazu. nama fali jos sedamdesetak slicica. klinja i ovde stalno menja sa drugarima. kad zavrsimo mogu da posaljem visak kome treba.
June 23Jun 23 2 hours ago, Valk said:dakle 7500 din za duplikate dali2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:pošto je kutija?7500(Sedamhiljadapetstotina dinara)U kutiji ima 50 kesica x 7 sličica. Dobijaju se random i neki kodovi za digitalni album ko skuplja, mi nismo za sad.@Papovac mislila sam ako ti treba neka konkretna a da se teško nalazi, napiši pa ću ti poslati poštom kao pismo. Edited June 23Jun 23 by Valk
June 23Jun 23 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:pošto je kutija?150 dindzi je kesica sa 7 slicica. nemam pojima koliko ih ima u kutiji.
June 23Jun 23 2 minutes ago, Valk said:7500(Sedamhiljadapetstotina dinara)U kutiji ima 50 kesica x 7 sličica. Dobijaju se random i neki kodovi za digitalni album ko skuplja, mi nismo za sad.@Papovac mislila sam ako ti treba neka konkretna a da se teško nalazi, napiši pa ću ti poslati poštom kao pismo.ok hvala ,pitam klinju. ne pratim pojedinosti. ja sam vise moralna podrska.
June 23Jun 23 ima kutija i po 6100-6300 na kp-u da se nadje. zbog cega bi kupili 4 kutije kada su 3 dovoljne da se popuni album, koja matematika jbt.
June 23Jun 23 Pa nisu ako si baksuz kao ovi ljudi, očigledno.Nisam znala da neko valja na kp kutije, svašta ispada iz kamiona ovih dana.