Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Panini sličice, WC Fantasy i ostale zanimacije

Featured Replies

9 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Deluje da je lakše osvojiti ako imaš par nonejmera u ekipi. Kad je tim nakrcan zvezdama, nema leba

Mislim da ispod haube simulatora ima neki tajni modifier za igrača arhetipa "krvavi radnik" ili je cijela funkcija koja računa rezultate baš potpuno random pa kako ti zapadne. U primjeru ispod viđećete 1 tranju od ekipe kako u bunkeraškoj 5-3-2 osvaja, a mnogo jače ekipe su mi ispadale u 1/4 ili 1/2.

Takođe, svjesno izaberem lošije ocijenjenog igrača ako mislim da je ocjena nepravedna ili nerealna, i izgleda da ne smeta puno. Na primjeru sa slike, birao sam Nesta > Cannavaro (jer je to uvijek bilo tako, i biće dok je fudbala), ili van Bommel > Sneijder (lični animozitet).

532.png

• Replies 89
  • Views 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Školska objavila na story sličicu Ronalda i napisala "ponude u DM". Ja ponudim Mesija, imamo dva duplikata, ko velim superstar za superstara (tako menjaju deca napolju, ima smisla). Ona odgovara neće

• Gandalf
    Gandalf

U NYC je Rokfeler centar (blizu Tajms Skvera) lokacija za razmenu sličica. Velikom većinom razmenjuju Latinosi, Paninijeve sličice su manija među njima.

• Bukvalno planiram da se menjam do poslednje sličice, puno ljudi skuplja i danas ako ništa imamo internet i lako se stupa u kontakt sa ljudima, ne mora se ići na česmu na noge profi-dilerima sličicama.

Posted Images

Najbolji tim koji sam sastavio do sad

Screenshot_20260606-174804.Chrome.png

Screenshot_20260606-174705.Chrome.png

na FIFA portalu, nema meni omiljene igre za predviđanje ishoda pojedinačnih mečeva, ko prvi postigne gol, itd. zamena za to je "chip challenge", očigledno dizajnirana da promoviše klađenje.

Ovaj batica što je napravio 7-0 dodao nove repke, nove opcije. Deluje da donacije šljakaju, stvarno je napravio zaraznu igricu

4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ovaj batica što je napravio 7-0 dodao nove repke, nove opcije. Deluje da donacije šljakaju, stvarno je napravio zaraznu igricu

I sad je od 1950. godine, bilo je od 1970.

7a0-card.png

Jednom ne dobijem Kostarike i Ekvadore i napravi se posao.

15 hours ago, Gandalf said:

na FIFA portalu, nema meni omiljene igre za predviđanje ishoda pojedinačnih mečeva, ko prvi postigne gol, itd. zamena za to je "chip challenge", očigledno dizajnirana da promoviše klađenje.

mozda je superbru.com za tebe.

nas 20+ iz sangaja i pekinga uplatili po 500 juana u kasu (80ak EUR) i napravili ligu. eto nacina da s obogatim nabrzaka, ako kasa ne pobegne sa svim tim novcima.

7 hours ago, banecare1 said:

mozda je superbru.com za tebe.

hvala, probaću. )

Edited by Gandalf

7 hours ago, Gandalf said:

hvala, probaću. )

nije kasno za jednu ppp ligu, ako nas bude makar troje lolol

On 28. 5. 2026. at 18:27, zoki said:
No image preview

FIFA World Cup Fantasy

Play the official FIFA World Cup 2026 Fantasy game. Only available on FIFA.

Napravio sam PPP ligu.

Ako moderatori smatraju da treba da ide u fantasy deo foruma neka je slobodno prebace.

Samo klik na link i u ligi ste. Ako sam nešto pogrešno linkovao, ispraviću pošto kucam preko telefona.

0Y5CWEGI - ovo je kod ako ne uđete preko linka

Sportski pozdrav!

+1

16 hours ago, banecare1 said:

nije kasno za jednu ppp ligu, ako nas bude makar troje lolol

FIFA ipak stvorila Match Predictor. koja je fora da to učine svega dva dana pred turnir? da prvo navuku ljude na kladioničarsku igru? think

napravio ligu, ako ima zainteresovanih: https://play.fifa.com/match-predictor/join-league/D0MTEX4L

Edited by Gandalf

Neki Ervin je pokidao do sad

Edited by JohnnyD

5 hours ago, JohnnyD said:

Neki Ervin je pokidao do sad

Da se nisu Turci onoliko ispromašivali, ojha! Predvideo 1:1. bee

• 2 weeks later...

@Mindaugas Žukauskas @kud u maglu Simoviću

Kad budete imali vremena, ako možete da premestite postove o Panini sličicama ovde i da dodate u naslov teme. Hoću da pokrenem menjažu, dok ne bankrotiram načisto wacko

gde se pisalo o sličicama?