June 6Jun 6 9 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Deluje da je lakše osvojiti ako imaš par nonejmera u ekipi. Kad je tim nakrcan zvezdama, nema lebaMislim da ispod haube™ simulatora ima neki tajni modifier za igrača arhetipa "krvavi radnik" ili je cijela funkcija koja računa rezultate baš potpuno random pa kako ti zapadne. U primjeru ispod viđećete 1 tranju od ekipe kako u bunkeraškoj 5-3-2 osvaja, a mnogo jače ekipe su mi ispadale u 1/4 ili 1/2. Takođe, svjesno izaberem lošije ocijenjenog igrača ako mislim da je ocjena nepravedna ili nerealna, i izgleda da ne smeta puno. Na primjeru sa slike, birao sam Nesta > Cannavaro (jer je to uvijek bilo tako, i biće dok je fudbala), ili van Bommel > Sneijder (lični animozitet).
June 7Jun 7 na FIFA portalu, nema meni omiljene igre za predviđanje ishoda pojedinačnih mečeva, ko prvi postigne gol, itd. zamena za to je "chip challenge", očigledno dizajnirana da promoviše klađenje.
June 7Jun 7 Ovaj batica što je napravio 7-0 dodao nove repke, nove opcije. Deluje da donacije šljakaju, stvarno je napravio zaraznu igricu
June 8Jun 8 4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Ovaj batica što je napravio 7-0 dodao nove repke, nove opcije. Deluje da donacije šljakaju, stvarno je napravio zaraznu igricuI sad je od 1950. godine, bilo je od 1970.
June 8Jun 8 15 hours ago, Gandalf said:na FIFA portalu, nema meni omiljene igre za predviđanje ishoda pojedinačnih mečeva, ko prvi postigne gol, itd. zamena za to je "chip challenge", očigledno dizajnirana da promoviše klađenje.mozda je superbru.com za tebe. nas 20+ iz sangaja i pekinga uplatili po 500 juana u kasu (80ak EUR) i napravili ligu. eto nacina da s obogatim nabrzaka, ako kasa ne pobegne sa svim tim novcima.
June 8Jun 8 7 hours ago, banecare1 said:mozda je superbru.com za tebe.hvala, probaću. Edited June 8Jun 8 by Gandalf
June 8Jun 8 7 hours ago, Gandalf said:hvala, probaću. nije kasno za jednu ppp ligu, ako nas bude makar troje
June 9Jun 9 On 28. 5. 2026. at 18:27, zoki said:FIFA World Cup™ FantasyPlay the official FIFA World Cup 2026™ Fantasy game. Only available on FIFA.Napravio sam PPP ligu.Ako moderatori smatraju da treba da ide u fantasy deo foruma neka je slobodno prebace.Samo klik na link i u ligi ste. Ako sam nešto pogrešno linkovao, ispraviću pošto kucam preko telefona.0Y5CWEGI - ovo je kod ako ne uđete preko linkaSportski pozdrav!+1
June 9Jun 9 16 hours ago, banecare1 said:nije kasno za jednu ppp ligu, ako nas bude makar troje FIFA ipak stvorila Match Predictor. koja je fora da to učine svega dva dana pred turnir? da prvo navuku ljude na kladioničarsku igru? napravio ligu, ako ima zainteresovanih: https://play.fifa.com/match-predictor/join-league/D0MTEX4L Edited June 9Jun 9 by Gandalf
June 14Jun 14 5 hours ago, JohnnyD said:Neki Ervin je pokidao do sadDa se nisu Turci onoliko ispromašivali, ojha! Predvideo 1:1.
June 23Jun 23 @Mindaugas Žukauskas @kud u maglu Simoviću Kad budete imali vremena, ako možete da premestite postove o Panini sličicama ovde i da dodate u naslov teme. Hoću da pokrenem menjažu, dok ne bankrotiram načisto