June 24Jun 24 3 kutije, koliko god duplih, na menjazi se to sve pretopi.uvek neko valja kutije. najskuplje su bile 6500. lik u blokovima prodao pun gepek kutija za dan.
June 26Jun 26 U NYC je Rokfeler centar (blizu Tajms Skvera) lokacija za razmenu sličica. Velikom većinom razmenjuju Latinosi, Paninijeve sličice su manija među njima.
June 27Jun 27 Školska objavila na story sličicu Ronalda i napisala "ponude u DM". Ja ponudim Mesija, imamo dva duplikata, ko velim superstar za superstara (tako menjaju deca napolju, ima smisla).Ona odgovara neće Mesija, hoće ili gooomiluuu (50+) sličica za Kristijana ili extra sticker Extra sticker su baš retki i uveliko se prodaju na kp za čak i 100€Malo je falilo da joj napišem da su joj deca mali kreteni ali sam se suzdržala.
June 27Jun 27 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:panini zna ko je 🐐klinci na redditu koriste ovaj 🐪
June 27Jun 27 18 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:panini zna ko je 🐐Extra sticker je posebna kartica koja se ne lepi, ima ih u četiri nijanse i na njima su najveće zvezde. Moj sin izvukao samo bronzanog Halanda iz ne znam ni ja koliko otvorenih kesica.Ovaj "tarifnik" koji sam anegdotalno ispisala nije opštevažeći nego implicira alavost nekih klindžova. Od superzvezda nam fale Hari Kejn i Ronaldo pa ako neko ima duplikate neka se javi za fer razmenu.Takođe, grb i tim Argentine i grb Francuske pokušavamo da nađemo.
June 29Jun 29 imam 400 duplikata - fali mi 150 sličicane meni naravno, nego potomku, a ja se uplela ko prstom u govno!Sad je već stvar inata da ću da rešim ovaj "problemčić" pa makar na TerazijamaP.S. tih Extra sticker imam 2-3 Edited June 29Jun 29 by Sara
June 29Jun 29 On 28. 6. 2026. at 0:43, Valk said:Extra sticker je posebna kartica koja se ne lepi, ima ih u četiri nijanse i na njima su najveće zvezde. Moj sin izvukao samo bronzanog Halanda iz ne znam ni ja koliko otvorenih kesica.Ovaj "tarifnik" koji sam anegdotalno ispisala nije opštevažeći nego implicira alavost nekih klindžova.Od superzvezda nam fale Hari Kejn i Ronaldo pa ako neko ima duplikate neka se javi za fer razmenu.Takođe, grb i tim Argentine i grb Francuske pokušavamo da nađemo.Zbog tih "nefer" razmena koje se furaju u poslednje vreme, ja se ne libim da album zatvorim prodžbinom Polydoru za nedostajuće sličice, kad dođem na nekih 10-20 do kraja, izađe optilike 700-800 kinti. I svi runaldui ovog sveta, grbovi, ali i paragvajske bata đore koštaju isto.
June 29Jun 29 1 hour ago, goofs said:Zbog tih "nefer" razmena koje se furaju u poslednje vreme, ja se ne libim da album zatvorim prodžbinom Polydoru za nedostajuće sličice, kad dođem na nekih 10-20 do kraja, izađe optilike 700-800 kinti. I svi runaldui ovog sveta, grbovi, ali i paragvajske bata đore koštaju isto.Ako se ne varam, a ti proveri, mislim da je sada jedna sličica koju bi poručio od njih 120 dinara.
June 29Jun 29 Da, da, čak sam u glavi smanjio jer mi je bilo ne preskupo nego papreno. Nikada nije tako bilo, ovo su baš odokativno stavili znajući da će ljudi sigurno poručivati.
June 29Jun 29 Bukvalno planiram da se menjam do poslednje sličice, puno ljudi skuplja i danas ako ništa imamo internet i lako se stupa u kontakt sa ljudima, ne mora se ići na česmu na noge profi-dilerima sličicama.Ekipa iz kraja, forum, prijatelji koji skupljaju... Snaći ćemo se svi nekako.