Thursday at 20:424 days 10 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Trenutni presek stanja na SP pogađalici:Mene mozes da sklonis sa liste, jer odavno ne ucestvujem u pogadjalici
Thursday at 22:494 days 2 hours ago, Mil@n said:Da nema neko sličice iz 2006 germany (fali mi samo R Carlos 385)Imam ja puno, hahahahahaNašli neotvorenu kutiju u The Ostavi (wink-wink) pa otvarali sinu da se igra.Sad ću da proverim ima li Roberta Karlosa legende.U JAR2010 mi fali jebeni Jan Durica iz Slovačke, nisam ga našla nikad.
Friday at 07:233 days Imate po Kupindu i KP te pojedinačne sličice, ako nema tamo ima na eBay 1000%Za pune lotove sličica ide teže, ali to ako vam fali par komada može lako da se nađe. Ja sam popunio par prastarih albuma na taj način.
Friday at 08:123 days 11 hours ago, Milosh76 said:Mene mozes da sklonis sa liste, jer odavno ne ucestvujem u pogadjaliciHahah ladno si poslednji.
Friday at 11:533 days 4 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:probaj da ga nadjes na netuMa ima ga na nekom swap sticker sajtu ali nisam se udubljivala previše jer ne znam koliko je komplikovano to. Povremeno prevrtim kp, Limundo i domaće sajtove ali za sad ništa.Našla sam @Mil@n u svom šteku grb Angole iz 2006 pa sad on meni mora da iskopa Slovaka.
Friday at 12:033 days 4 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:probaj da ga nadjes na netuEvo ga Edited Friday at 12:073 days by Ratamahatta
Friday at 13:393 days 1 hour ago, MocaVukotic said:https://ebay.io/m/luvvxFJan durica 1 euro@Mil@n evo, kupi mi.7,66€ shipping Valjda ima neko u nekom budžaku u Srbiji ovog nekadašnjeg stamenog repstativca moćne Slovačke Edited Friday at 13:413 days by Valk
Saturday at 00:453 days 7 minutes ago, Valk said: Koliko treba da budeš delulu da okačiš ovoA šta sad ti kao tražiš kad sam ti rešio Đuricu? 🙄
Sunday at 13:581 day ako neko još popunjava digitalni album, može da uđe u Grupppu da izmenjamo duplikateTeam-Id: 2439509Password: bapegoat
Sunday at 14:031 day Sada cu tek da lepim, imam oko 400 na stolu i mislim tri Brazilca i dva Argentinca. Vec vidim gde to vodi
14 hours ago14 hr 21 hours ago, levi said:ako neko još popunjava digitalni album, može da uđe u Grupppu da izmenjamo duplikatePočelo moje dete i smorilo se što samo četiri kesice može dnevno da otvori. Imamo kao i ti 300 onih narandžastih kartica 21 hours ago, levi said:Team-Id: 2439509Password: bapegoatTo kad provalim kako.Nisam sigurna da zaslužuješ Mesija, though.