March 25Mar 25 Ragusa Ibla je i meni jedan od jačih utisaka sa Sicilije. Mi smo prvo stigli u sam grad i stali kod katedrale i majali se nešto, kad nam je prišao dekica i kaže, a neee, na pogrešnom ste mestu. Siđite dole do Ible, tamo je prava stvar. A dole ludilo.Slike @Lo Zingaro su stvarno fantastične i tako i pamtim Ragusu. Naleteli smo na neki restoran, tratoriju, i jeo brutalnu pastu sa morskim plodovima. Ali da me ubiješ ne znam gde tačno.
March 25Mar 25 Ista stvar… ništa nisam bio istražio unaprijed, a ukucao u navigaciju centar grada… dovelo me do nekih neupečatljivih modernih (uslovno rečeno) zgrada, ja ono, što je sad ovo…
June 26Jun 26 Stigao juče u Palermo, za sad samo jedem... kotrljaće me nazad 😂 Frittura di panelle e crocche na pijaci Ballaro Sad je ideja da odem do Botaničke bašte pa da se vratim da probam druge đakonije koje sam video nakon toga 🤭
June 26Jun 26 Ima onaj neki stari (ili bivši) manastir u centru Palerma, jedu se slatkiši, kanoli naročito. Obavezno svrati. Ako je red, ne brini, brzo ide, sačekaćeš max 10 minuta.
June 26Jun 26 2 hours ago, Behemoth said:Ima onaj neki stari (ili bivši) manastir u centru Palerma, jedu se slatkiši, kanoli naročito. Obavezno svrati.Ako je red, ne brini, brzo ide, sačekaćeš max 10 minuta.Bio juče 😍
June 26Jun 26 Baš danas sam gledala Palermo na 24kitchen, Rik Stajn. :Dhttps://www.streaty.com/blog/rick-stein-in-palermo/
June 26Jun 26 3 hours ago, Frank Pembleton said:Ima li linija iz BG za Palermo?Ima, Wizzair. Rani let u 6:45...
June 30Jun 30 12 minutes ago, arheolog1981 said:Osvojio sam Eriče! Žičarom Jesi probao i najbolje arancine na Siciliji?https://share.google/1Cfpj2ggqVauX6XTm
July 4Jul 4 Evo me u Kataniji. Prvi utisak... grad je dosta čistiji od Palerma i neuporedivo je lepši vazduh. Verovatno pomaže što imaju metro, gužve u saobraćaju su znatno manje i plus su im autobusi električni. Upravo ubio 2 sata u parku Villa Bellini... bombonica
July 4Jul 4 54 minutes ago, Moonwalker said:Jesi li testirao zeleznicu?Idem u ponedeljak za Taorminu pa u sredu za Sirakuzu