June 4Jun 4 Malo me buni ova druga slika, djeluje da su saigrači iz Argentinos Juniorsa, a ovu dole sliku znam. Maradona je za ovog lika govorio da mu je bio idol, cijelu karijeru igrao u Argentini, samo nisam siguran da je igrao sa njim za Argentinos Juniorse.
June 4Jun 4 Igrao sam u 2 zemlje, 7 razlicitih klubova, 3 kuci, 4 u inostranstvu. Imam 5 titula drzavnog prvaka. Igrao sam 5 godina za repstaciju, bio na euru, bio na mundijalu, asistiro, bio strelac. Igrao sam za dve velike evropske marke, zajedno imaju 4 titule prvaka evrope. U jednom od tih klubova cinio sam ubojit tandem sa jednim klasnim centarforom
June 4Jun 4 Od ovih 7 klubova, sa 3 sam ucestvovao u ligi sampiona. 2 strana su ocekivani ucesnici, ali ovaj jedan domaci je bio lepo iznenadjenje.
June 4Jun 4 Jeben task, pada mi svasta na pamet a nista se ne uklapaDa li je osvojio LS? I da li je domaci klub iz Srbije? Edited June 4Jun 4 by Ratamahatta
June 4Jun 4 Pao mi je Ljubinko na pamet, uglavnom se uklapa sve. Ne znam gde je igro pre Rada, to bi trebalo da je treci klub u Srbiji. Mozda Sloboda Uzice? On je dole iz Nove Varosi, kapiram da je tamo mogo pocetiTandem je sa Zardelom, Porto i Benfika imaju 4 titule, treci klub tamo za koji je igrao je Zil Visente, tamo je stigao iz Rada. A posle Partizana (koji je iznenadjenje) se vratio tamo u neke indijance pred sam kraj svog fudbalskog zivota, neki Penafiel/Akademika/Moreirense tako nesto ne secam se vise tacno