June 9Jun 9 Author Igrao za tri kluba, dva domaća i jedan veliki strani klub. Osvojio dve titule u domovini, a kasnije u inozemstvu četiri titule, prvenstva, sa tim velikim stranim timom. Za taj strani tim odigrao preko 300 utakmica, smatra se jednom od legendi tog velikog kluba. Zajedno sa njim u tom velikom stranom klubu igrali si i njegova dva saigrača iz repstacije. Kao što su Mesi, Suarez i Nejmar imali skraćenicu MSN, tako je i ova trojka imala svoju. Sa repstacijom je osvojio jedno takmičenje koje je nekada bilo jako i bitno. Ima i jedno izgubljeno finale sa repstacijom, bio je strelac u tom finalu. Kasnije se bavio trenerskim poslom. Svi klubovi koje je vodio su iz te jedne velike fudbalske zemlje gde je slavu stekao kao igrač. Tu je osvojio tri titule, sa tri različita kluba, jedna je titula osvojena u drugoj ligi, jedna upravo sa tim velikim timom za koji je odigrao preko 300 utakmica, jednu sa timom kome je ovo bila druga titula u istoriji, prva posle WW2. Sledeću titulu, treću i za sada poslednju, ta ekipa je osvojila 18 godina posle ove.
June 9Jun 9 Nils lidholmGre no li, osvojio olimpijadu, izgubio finale wc, dao gol, titule s fiorentinom, romom, milanom
June 9Jun 9 Promenio sam 5 klubova, 4 kuci jedan u inostranstvu, i taj jedan samo jednu sezonu. Osvojio sam samo jednu titulu prvaka, pred kraj karijere, iako sam igrao za 3 visestruka sampiona svega i svacega. Sa jednim klubom sam osvojio intertoto kup. Igrao sam dugo za repstaciju, puno utakmica i puno golova. Igrao sam na mundijalima i euroima, pogotovo je zapazen bio moj debitantski nastup na wc
June 9Jun 9 Author Mislim da je Konopljanka. Uglavnom, ako sam pogodio neka postavi neko umesto mene.
June 10Jun 10 Francuz Kondogbia, igra za CAR repku.Trenutno je valjda u Marseju, bio u dosta jakih klubova Edited June 10Jun 10 by sasha
June 12Jun 12 Nisam ga pozno u SosijedaduKlaudio BravoBila ona sezona kad su delili minute on i Ter Stegen, bese valjda ona sezona kad su uzeli zadnju LS ili mozda cak ona pre nje kad su u zadnjem kolu igrali s Atletikom kuci za titulu, pa nisu uspeli. Bravo branio Primeru a ovaj LS Edited June 12Jun 12 by Ratamahatta
June 12Jun 12 Author Ovo je mislim jedan od Acuna, ima ih dosta sa tim prezimenom. Znam da se jedan Čileanac zove Clarence, a ovaj je valjda Toro Acuna, igrao i za Depor. Edited June 12Jun 12 by Zico