Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author

Ogbeche?

• Replies 7.2k
  • Views 74.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

• Author

Igrao za tri kluba, dva domaća i jedan veliki strani klub. Osvojio dve titule u domovini, a kasnije u inozemstvu četiri titule, prvenstva, sa tim velikim stranim timom. Za taj strani tim odigrao preko 300 utakmica, smatra se jednom od legendi tog velikog kluba. Zajedno sa njim u tom velikom stranom klubu igrali si i njegova dva saigrača iz repstacije. Kao što su Mesi, Suarez i Nejmar imali skraćenicu MSN, tako je i ova trojka imala svoju. Sa repstacijom je osvojio jedno takmičenje koje je nekada bilo jako i bitno. Ima i jedno izgubljeno finale sa repstacijom, bio je strelac u tom finalu. Kasnije se bavio trenerskim poslom. Svi klubovi koje je vodio su iz te jedne velike fudbalske zemlje gde je slavu stekao kao igrač. Tu je osvojio tri titule, sa tri različita kluba, jedna je titula osvojena u drugoj ligi, jedna upravo sa tim velikim timom za koji je odigrao preko 300 utakmica, jednu sa timom kome je ovo bila druga titula u istoriji, prva posle WW2. Sledeću titulu, treću i za sada poslednju, ta ekipa je osvojila 18 godina posle ove.

• Author

...

Edited by Zico
dupli

Nils lidholm

Gre no li, osvojio olimpijadu, izgubio finale wc, dao gol, titule s fiorentinom, romom, milanom

Promenio sam 5 klubova, 4 kuci jedan u inostranstvu, i taj jedan samo jednu sezonu. Osvojio sam samo jednu titulu prvaka, pred kraj karijere, iako sam igrao za 3 visestruka sampiona svega i svacega. Sa jednim klubom sam osvojio intertoto kup. Igrao sam dugo za repstaciju, puno utakmica i puno golova. Igrao sam na mundijalima i euroima, pogotovo je zapazen bio moj debitantski nastup na wc

Owen?

c?url=https%3A%2F%2Fimages.teamtalk.com%

• Author

Mislim da je Konopljanka. Uglavnom, ako sam pogodio neka postavi neko umesto mene.

657062706_1491334132350338_1713396543483

Francuz Kondogbia, igra za CAR repku.

Trenutno je valjda u Marseju, bio u dosta jakih klubova

Screenshot_20260608_180940.jpg

Edited by sasha

Ja i zaboravio

Screenshot_20260611_092507.jpg

Nisam ga pozno u Sosijedadu

Klaudio Bravo

Bila ona sezona kad su delili minute on i Ter Stegen, bese valjda ona sezona kad su uzeli zadnju LS ili mozda cak ona pre nje kad su u zadnjem kolu igrali s Atletikom kuci za titulu, pa nisu uspeli. Bravo branio Primeru a ovaj LS

Edited by Ratamahatta

a.jpg

a.jpg

• Author

Ovo je mislim jedan od Acuna, ima ih dosta sa tim prezimenom. Znam da se jedan Čileanac zove Clarence, a ovaj je valjda Toro Acuna, igrao i za Depor.

Edited by Zico