May 31May 31 Author Parma je devedesetih igrala finale CWC-a protiv Antverpena i finale UEFA kupa protiv Juventusa. Ovaj liči na nekog prosečnog italijanskog igrača Serie A tih godina kakvih je bill milion, tipa Fuser, Dino Baggio, Crippa, Musi....
May 31May 31 Jbg ako je dino baggio prosecan igracInace na slici je paolo vanoli, bio je i u rangersu
May 31May 31 Igrao sam u 5 klubova iz tri razlicite zemlje. Ipak, jedan mi se jasno izdvaja u karijeri, onaj u kom sam proveo 13 godina. Imam dve titule prvaka drzave. U maticnom klubu sam igrao vrlo malo, ali sam igrao sa jednim igracem koji je, iako defanzivac, dao puno golova. S njim sam kasnije cesto igrao u repstaciji. Onda sam otisao u inostranstvo u jednu veliku evropsku marku. Tu ostajem samo godinu dana jer me novi trener nije video u timu, pa se vracam u zemlju, u jedan mali klub koji je tek bio usao u prvu ligu, gde takodje ostajem samo 1 sezonu. Zatim dolazim u klub u kom ostajem 13 godina i osvajam skoro sve sto moze da se osvoji i po vise puta. Karijeru zavrsavam poslednjom sezonom u susednoj zemlji, bez nekih uspeha.
May 31May 31 Za repstaciju sam igrao vise od 70 puta, dao sam jedan gol. Bio sam prvak sveta. Jednom sam, dok sam bio u ovom najbitnijem klubu u karijeri, napravio incident sa pomocnim trenerom protivnika, koji je inace 30 godina ranije takodje igrao u mom klubu.
May 31May 31 Gatuzo?Mislim da je u Perudji poceo, s Materacijem. Posle Rendzersi, pa Salernitana, posle Milan i onda je valjda zavrsio u Svici negde, neki Servet nesto Edited May 31May 31 by Ratamahatta
June 1Jun 1 Da, igro protiv ZvezdeUpucan uglavu, onaj horor gore je post-operativni Edited June 1Jun 1 by Ratamahatta
June 1Jun 1 Secam se lika, ali ne i imenaJebeni baskijac, na faci se vidiGuzman Babeurria Edited June 1Jun 1 by Ratamahatta