June 1Jun 1 Author Aj da pokušam. Prva trojica su laka, ali ova druga trojka....Matthaus, Klinsmann, Voller, Buchwald, Helmer, Berthold.
June 2Jun 2 Author Brazil je pet puta osvajao WC. Nabroj barem 35 igrača koji su bili starteri. Ima 46 različitih igrača, devetorica se preklapaju.
June 2Jun 2 Tafarel, Markos, Kafu, Zorzinjo, Aldair, Marsio Santos, Karlos Alberto, Lusio, Roke Zunior, Edmilson, Roberto Karlos, Branko, Djalma Santos, Klodoaldo, Leonardo, Ronaldinjo, Rivaldo, Kleberson, Zilberto Silva, Zinjo, Mazinjo, Dunga, Maurio Silva, Rai, Rivelino, Zairzinjo, Vava, Didi, Tostao, Ronaldo, Bebeto, Romario, Pele, Garinca, Ednilson Ovih 35 sam se setio, ne znam mnogo igraca iz one prve 3 tituleNisam siguran da li je Dida branio nesto mozda u grupi 2002, Kaka je igrao mislim protiv Kine ili Kostarike, ali je ako se dobro secam usao s klupe i dao gol. Mozda je i Zuan iz Rome igrao? Bili su na spisku i Anderson Polga i Beleti, ali se ne secam da li su igrali/startovali. 2002 je tim bio uglavnom: celavi Markos; Kafu, Roberto Karlos; Lusio, Roke Zunior, Edmilson; Zilberto Silva, Kleberson; Ronaldinjo, Ronaldo, Rivaldo. Ednilsona sam stavio jer je igrao, mislim da je i Luizao igrao, ali ne znam da li je bio starter. Edu iz Arsenala je mislim isto nesto igrao, bio je i neki levi bek rezervni ali da ga jebem kako se zove. Da li Zunior bese?1994 - Tafarel; Zorzinjo, Leonardo (posle Branko kad je ovaj patosirao Amera); Marsio Santos i Aldair nazad; kvadrat u sredini Dunga, Mauro Silva, Mazinjo poludesno, Zinjo polulevo - neko odnji dvojice nije poceo prvenstvo kao starter, vec je istisnuo Raia, mislim da je to Mazinjo - napred Bebeto i LutovacE sad ne znam da li je mozda Viola startovao nesto, usao je u finalu, Zubo nije igro. Za Kafua isto nisam siguran da li je startovao ijednu tekmu 94 - u finalu je uso s klupe vec negde pri pocetku, 2002 je vec bio kapiten. Mozda je 94 igrao Ronaldao? Ili ovi iz 98 sto su isli tipa Zunior Bajano i Sezar Sampajo?Valjda se nakupilo dovoljno
June 2Jun 2 Author 2 hours ago, Ratamahatta said:Tafarel, Markos, Kafu, Zorzinjo, Aldair, Marsio Santos, Karlos Alberto, Lusio, Roke Zunior, Edmilson, Roberto Karlos, Branko, Djalma Santos, Klodoaldo, Leonardo, Ronaldinjo, Rivaldo, Kleberson, Zilberto Silva, Zinjo, Mazinjo, Dunga, Maurio Silva, Rai, Rivelino, Zairzinjo, Vava, Didi, Tostao, Ronaldo, Bebeto, Romario, Pele, Garinca, EdnilsonOvih 35 sam se setio, ne znam mnogo igraca iz one prve 3 tituleNisam siguran da li je Dida branio nesto mozda u grupi 2002, Kaka je igrao mislim protiv Kine ili Kostarike, ali je ako se dobro secam usao s klupe i dao gol. Mozda je i Zuan iz Rome igrao? Bili su na spisku i Anderson Polga i Beleti, ali se ne secam da li su igrali/startovali. 2002 je tim bio uglavnom: celavi Markos; Kafu, Roberto Karlos; Lusio, Roke Zunior, Edmilson; Zilberto Silva, Kleberson; Ronaldinjo, Ronaldo, Rivaldo. Ednilsona sam stavio jer je igrao, mislim da je i Luizao igrao, ali ne znam da li je bio starter. Edu iz Arsenala je mislim isto nesto igrao, bio je i neki levi bek rezervni ali da ga jebem kako se zove. Da li Zunior bese?1994 - Tafarel; Zorzinjo, Leonardo (posle Branko kad je ovaj patosirao Amera); Marsio Santos i Aldair nazad; kvadrat u sredini Dunga, Mauro Silva, Mazinjo poludesno, Zinjo polulevo - neko odnji dvojice nije poceo prvenstvo kao starter, vec je istisnuo Raia, mislim da je to Mazinjo - napred Bebeto i LutovacE sad ne znam da li je mozda Viola startovao nesto, usao je u finalu, Zubo nije igro. Za Kafua isto nisam siguran da li je startovao ijednu tekmu 94 - u finalu je uso s klupe vec negde pri pocetku, 2002 je vec bio kapiten. Mozda je 94 igrao Ronaldao? Ili ovi iz 98 sto su isli tipa Zunior Bajano i Sezar Sampajo?Valjda se nakupilo dovoljnoMislio sam na startere samo za finala, ali sad vidim da to nisam napisao . Tako da je ovo dovoljno.