Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 7k
  • Views 70.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Ovo je onaj Bajernov dres s sredine/kraja devdesetih, kad je Mateus postao zreo za mesni narezak i kobasice, pa stavljen na centarhalfa.

Imo sam s buvljaka neki ovakav, mislim da je to ona era kad je Trapatoni bio trener, a igro i Klinsman i Kostadinov. Kad su uzeli Kup UEFA, a matori zabar se na svakoj drugoj konferenciji drao kao konj na sve

Mitar Miric u studiju pevo u ovom OPEL dresu

156789_mita_f.webp?timestamp=1598274660

Je l' ovo Riciteli?

Edited by Ratamahatta

2 sezone zaredom sam igrao polufinala evrokupova

Nisam bio standardni repstativac, ali sam osvojio 2 medjunarodna trofeja s nacionalnim timom

Putovao sam na jos 2 medjunarodna turnira koje nismo osvojili

Bio sam odlican igrac, ali poput Makaja ili Muldera - bilo je na mojoj poziciji boljih. Otud svega dvadesetak nastupa za repku

Da ne bude zabune, nisam bio napadac

U repstaciji i jednom od klubova za koje sam igrao sam bio rezerva istom igracu, koji me je pobedio u jednom od ta 2 evropska polufinala

Edited by Ratamahatta

Jedina 2 prvenstva u karijeri sam osvojio pod stare dane, nakon tridesete

Igrao sam u 3 velika evropska gradska derbija, u prvom od kojih sam postigao zgoditak

Osvojio sam prvu UEFA ediciju jednog klupskog takmicenja, sto mi je bio prvi trofej u karijeri

Popickao sam se s jednim legendarnim strucnjakom koji je obecao da ce me svojim kolima odvesti iz kluba

Edited by Ratamahatta

Jedina 2 pogotka u evrokupovima sam postigao protiv Radomira u sezoni kad sam igrao svoje prvo polufinale. U ostalih 65 tekmi nisam dao nijedan

Nisam bio pozvan na 2 turnira koje je moja repstacija osvojila, a u vreme odrzavanja drugog od tih turnira sam verovatno igrao u zivotnoj formi

Bio sam saigrac sa 2 srpska repstativca. Jednim vlasnikom gradilista i jednim upadacem u kanal

S vlasnikom gradilista sam osvajao titule, a s upadacem u kanal sam odigrao poslednju sezonu u karijeri

Edited by Ratamahatta

• Author

Čekaj sad, jeste danas bilo veselo, ali mozak me boli od ovoga.

1 hour ago, Ratamahatta said:

Nisam bio standardni repstativac, ali sam osvojio 2 medjunarodna trofeja s nacionalnim timom

Putovao sam na jos 2 medjunarodna turnira koje nismo osvojili

52 minutes ago, Ratamahatta said:

Nisam bio pozvan na 2 turnira koje je moja repstacija osvojila, a u vreme odrzavanja drugog od tih turnira sam verovatno igrao u zivotnoj formi

Počeo sam da mislim samo oko graditelja i upadača u kanal. Dve titule sa Dekijem, trebalo bi da su 2 Intera, a u kanal je upalo Lane. Trebalo bi da je Liverpul, ne sećam se nikog iz Standarda ili Anderlehta da je igrao za jake repke

Celavi crnac sam, zadnji vezni. Rezerva sam bio Vieiri u repstaciji i u klubu, a izbacio me je u polufinalu kupa UEFA s Arsenalom 2000.

17 hours ago, Zico said:

Čekaj sad, jeste danas bilo veselo, ali mozak me boli od ovoga.

Osvojio sam 2 kupa Konfederacija, a nisam pozvan na evropsko i svetsko koje je moja repstacija takodje osvojila, ali bez mene.

Onda je Dakur. Gde je igrao sa Lanetom, ako je to uopšte upadač u kanal?

Standard, zadnja sezona u karijeri i zadnja Lanetova tamo

Edited by Ratamahatta