May 1May 1 Ovo je onaj Bajernov dres s sredine/kraja devdesetih, kad je Mateus postao zreo za mesni narezak i kobasice, pa stavljen na centarhalfa. Imo sam s buvljaka neki ovakav, mislim da je to ona era kad je Trapatoni bio trener, a igro i Klinsman i Kostadinov. Kad su uzeli Kup UEFA, a matori zabar se na svakoj drugoj konferenciji drao kao konj na sveMitar Miric u studiju pevo u ovom OPEL dresuJe l' ovo Riciteli? Edited May 1May 1 by Ratamahatta
May 1May 1 2 sezone zaredom sam igrao polufinala evrokupovaNisam bio standardni repstativac, ali sam osvojio 2 medjunarodna trofeja s nacionalnim timomPutovao sam na jos 2 medjunarodna turnira koje nismo osvojiliBio sam odlican igrac, ali poput Makaja ili Muldera - bilo je na mojoj poziciji boljih. Otud svega dvadesetak nastupa za repkuDa ne bude zabune, nisam bio napadacU repstaciji i jednom od klubova za koje sam igrao sam bio rezerva istom igracu, koji me je pobedio u jednom od ta 2 evropska polufinala Edited May 1May 1 by Ratamahatta
May 1May 1 Jedina 2 prvenstva u karijeri sam osvojio pod stare dane, nakon trideseteIgrao sam u 3 velika evropska gradska derbija, u prvom od kojih sam postigao zgoditakOsvojio sam prvu UEFA ediciju jednog klupskog takmicenja, sto mi je bio prvi trofej u karijeriPopickao sam se s jednim legendarnim strucnjakom koji je obecao da ce me svojim kolima odvesti iz kluba Edited May 1May 1 by Ratamahatta
May 1May 1 Jedina 2 pogotka u evrokupovima sam postigao protiv Radomira u sezoni kad sam igrao svoje prvo polufinale. U ostalih 65 tekmi nisam dao nijedan
May 1May 1 Nisam bio pozvan na 2 turnira koje je moja repstacija osvojila, a u vreme odrzavanja drugog od tih turnira sam verovatno igrao u zivotnoj formi
May 1May 1 Bio sam saigrac sa 2 srpska repstativca. Jednim vlasnikom gradilista i jednim upadacem u kanalS vlasnikom gradilista sam osvajao titule, a s upadacem u kanal sam odigrao poslednju sezonu u karijeri Edited May 1May 1 by Ratamahatta
May 1May 1 Author Čekaj sad, jeste danas bilo veselo, ali mozak me boli od ovoga.1 hour ago, Ratamahatta said:Nisam bio standardni repstativac, ali sam osvojio 2 medjunarodna trofeja s nacionalnim timomPutovao sam na jos 2 medjunarodna turnira koje nismo osvojili52 minutes ago, Ratamahatta said:Nisam bio pozvan na 2 turnira koje je moja repstacija osvojila, a u vreme odrzavanja drugog od tih turnira sam verovatno igrao u zivotnoj formi
May 2May 2 Počeo sam da mislim samo oko graditelja i upadača u kanal. Dve titule sa Dekijem, trebalo bi da su 2 Intera, a u kanal je upalo Lane. Trebalo bi da je Liverpul, ne sećam se nikog iz Standarda ili Anderlehta da je igrao za jake repke
May 2May 2 Celavi crnac sam, zadnji vezni. Rezerva sam bio Vieiri u repstaciji i u klubu, a izbacio me je u polufinalu kupa UEFA s Arsenalom 2000.
May 2May 2 17 hours ago, Zico said:Čekaj sad, jeste danas bilo veselo, ali mozak me boli od ovoga.Osvojio sam 2 kupa Konfederacija, a nisam pozvan na evropsko i svetsko koje je moja repstacija takodje osvojila, ali bez mene.
May 2May 2 Standard, zadnja sezona u karijeri i zadnja Lanetova tamo Edited May 2May 2 by Ratamahatta