May 1May 1 Od 17 sezona klupske profesionalne karijere - u 14 sam postigao dvocifren broj ligaskih golova. Jednocifren broj golova sam dao u debitantskoj sezoni i sezoni nakon koje sam se penzionisao, kao i u prvoj sezoni u inozemstvu. Sve ostale sezone sam iskidoIgrao sam u samo 3 zemlje, od kojih su sve tri bile evropski prvaci. U 2 od te 3 zemlje sam uzo titule, a jednom sam bio najbolji strelac prvenstva i zlatna kopacka EvropeU sve 3 zemlje sam osvojio nacionalni kupNikad nisam osvojio nijedan medjunarodni klupski ili repstativni trofej, niti sam igrao ijedno finale tih takmicenjaPostigao sam samo 1 zgoditak za repstaciju na velikim takmicenjimaBio sam dugo jedan od najboljih napadaca EvropeI nisam Petar Puaca Edited May 1May 1 by Ratamahatta
May 1May 1 Just now, kralj said:Da nije Mahlas?Kolega mu1 minute ago, MocaVukotic said:Lupicu, samo zbog muldera, mozda roj makaj?Zato sam se i setio. 1 Roj Makaj je imo 43/6 u repstaciji Holandije. Pored zivih Berkampa, Klojferta™ i RVN bolje se nije mogloVan Hojdonk je isto bio opasan igrac ali dzaba Edited May 1May 1 by Ratamahatta
May 1May 1 Osvojio sam 8 titula prvaka drzave na 2 razlicita kontinenta - u 4 razlicite drzaveOsvojio sam 3 evrokupaBio sam viceosvajac zlatne lopteZa repstaciju sam debitovao s 26 godina i s njom sam izduvo finale kontinentalnog prvenstva
May 1May 1 3 evrokupa sam osvojio u razmaku od 4 sezone sa 2 razlicita kluba iz zemalja koje se graniceU sva 3 finala sam bio starter, a u jednom odnji sam bio strelac i MOTM Edited May 1May 1 by Ratamahatta
May 1May 1 Na kraju sam skupio 75 nastupa za repstaciju, a razlog zasto sam debitovao tek s 26 je taj sto me maticna zemlja nije zelelaSad se otvorilo
May 1May 1 U repstaciji i u klupskoj karijeri sam igrao za istog treneraU karijeri sam imo dvojicu srpskih fudbalera za saigrace. Oba ta saigraca su u top 5 Ratamahatinih omiljenih repstativaca od sankcija naovamo. Prvi i treci na spiskuJedan od tih saigraca je positgao gol iz zesceg opsajda protiv moje repstacije nakon kog se trener iz prve recenice pokoskao s protivnicima Edited May 1May 1 by Ratamahatta