May 1May 1 NijeAli vrlo blizu, saigracDrugi srpski repstativac s kojim sam igrao tokom karijere je igrao i protiv mene u sezoni kad sam bio MOTM finala evrokupa i kad sam bio viceosvajac Balon d'Ora Edited May 1May 1 by Ratamahatta
May 1May 1 Nemam niti jedan trofej u klupskoj karijeri, ali sam zato bio svetski prvakKazu da sam igrao u finalu, ali se ja ne secam
May 1May 1 Pozvan sam na SP ni kriv ni duzan, a isto tako sam i u finalu zavrsio. Na spisak sam dospeo posle svoje prve prvoligaske sezone u karijeriBroj 23 nije dzaba zavrsio na meniU finalu sam zaigrao jer se na zagrevanju povredio saigrac, zamenjen sam pre poluvremena.Ne secam se da sam uopste bio na terenuTo finale je bilo treci put u istoriji SP da moja domovina igra finale protiv istog protivnikaKlupski fuzbal sam igrao samo u domovini, a prvoligaski osim jedne sezone - celu karijeru u jednom klubuDve trecine ukupnih repstativnih nastupa sam upisao u toj godini kad je bilo doticno SP Edited May 1May 1 by Ratamahatta
May 1May 1 Lik iz popularne serije i popularni film imaju moje prezime u nazivu Edited May 1May 1 by Ratamahatta