March 17Mar 17 Just now, kralj said:Demba Ba i Sise jak pokušaj Bili su opak tandem, Kol i Jork sa temua
March 17Mar 17 4 minutes ago, sasha said:Bravo.Hteo sam još i Nagoju da ubacim za krajDa si reko mecka setili bismo se brze
March 17Mar 17 Just now, MocaVukotic said:Zvinte, ja sam samo teo da pitam otkad je chelsea najveci londonski klub?Pa kontam otkad je jedini osvojio (sad vec) 2 LS, posto svi ostali zajedno nemaju nijednu Edited March 17Mar 17 by Ratamahatta
March 17Mar 17 Napokon, da ispalim ovo i povlačim se.Doneo sam svojoj zemlji titulu svetskog prvaka za omladince. Simultanka.Igrao sam samo za jedan klub u Evropi. Veliki klub. Nosio sam jedan broj prve sezone, pa je došla jedna od najvećih legendi kluba. Ustupio sam mu svoj broj, a uzeo broj odlazeće u najmanju ruku jednako velike legende. Brojevi su 8 i 11.Dao sam gol u verovatno najpoznatijoj utakmici na Svetskim prvenstvima u ovom veku (nije Katar finale).
March 17Mar 17 2 minutes ago, MocaVukotic said:Zvinte, ja sam samo teo da pitam otkad je chelsea najveci londonski klub?Pa nije, napisao sam da nije igrao za verovatno najveći londonski klub misleći na arsenal.Po trofejima je pipavo. 2:0 u CL nije zezanje.
March 17Mar 17 Jel tim iz Engleske?Ako jeste mislim da znam ko je mada se ne sećam SP za mlade i gol na SP mi se baš ne uklapa u sećanje