March 17Mar 17 AZ ga odaje, bio je desni bek tamo kad su igrali polufinale kupa UEFA 2005. Sporting ih sjebo u produzecima na njinom starom stadionuIz Liverpula i Viljareala ga se secam samo s FM-aTask:Izduvo sam finale SP, a igrao sam u 3 najveca kluba u jednom gradu koji nije u mojoj maticnoj zemlji. Ta 3 angazmana su bila jedan za drugim, a proveo sam 12 godina u tom gradu odigravsi preko 300 ligaskih utakmica pre nego sto sam karijeru zavrsio na drugom kontinentuJa sam? Edited March 17Mar 17 by Ratamahatta
March 17Mar 17 2 minutes ago, Ratamahatta said:AZ ga odaje, bio je desni bek tamo kad su igrali polufinale kupa UEFA 2005. Sporting ih sjebo u produzecima na njinom starom stadionuIz Liverpula i Viljareala ga se secam samo s FM-aTask:Izduvo sam finale SP, a igrao sam u 3 najveca kluba u jednom gradu koji nije u mojoj maticnoj zemlji. Ta 3 angazmana su bila jedan za drugim, a proveo sam 12 godina u tom gradu odigravsi preko 300 ligaskih utakmica pre nego sto sam karijeru zavrsio na drugom kontinentuJa sam?Šuster?
March 17Mar 17 Na jednom velikom takmicenju sam bio zlatna rezerva, u nokaut fazi sam dao 3 komada i namestio 1, sve ulazeci s klupe. Prvi gol koji sam dao i ovaj koji sam namestio su bili kljucni i desili su se u produzecimaKarijeru sam zavrsio u svojim dvadesetim u istorijskom neprijatelju svoje zemlje i to ne zbog povrede nego jer mi je prosto dokurcio fudbalJa sam? Edited March 17Mar 17 by Ratamahatta
March 17Mar 17 Jeste SchurrleU Spartaku je bio zadnjeSledeci hint bi bio gol tudjom nogom iz mrtvog kuta™ pa bi bilo jos jasnije Edited March 17Mar 17 by Ratamahatta
March 17Mar 17 Sad ću opet da sjebem u postavljanju.Nategao sam 18 nastupa za reprezentaciju. Poseban sam po tome što su mi prva 4 nastupa bila dok sam igrao za 4 različita kluba. U tih 18 nastupa sam promenio 4 selektora i uspeo da budem kapiten igrajući za peti klub. Jedini sam Englez koji je učestvovao na WC 1994 nastupajući kao klinac u promotivnom spotu.