March 17Mar 17 Pošto sam ostao dužan postavljanje:Igrali su zajedno nekoliko godina u istom klubu kada su im karijere bile tek krenule uzlaznom putanjom.Malo kasnije su igrali zajedno godinu dana u jednom drugom klubu gde su osvojili titulu gde im je trener bio veliko ime fudbala u toj zemlji a i šire. Onda je jedan od njih otišao iz tog kluba da bi se vratio posle dve godine ali tada ovaj drugi napušta klub...Ko su oni? Edited March 17Mar 17 by sasha
March 17Mar 17 3 minutes ago, kralj said:Ma ovo je Više od igre...Petar Kralj i Voja, pojma nemam igračeMislio sam da ćeš iz cuga pogoditi... epizoda 3.
March 17Mar 17 1 minute ago, alkibijad said:Mislio sam da ćeš iz cuga pogoditi... epizoda 3.Ma znam seriju, nego se ne sećam detalja, možda se zovu kao neki pravi fudbaleri.
March 17Mar 17 3 minutes ago, sasha said:Pošto sam ostao dužan postavljanje:Igrali su zajedno nekoliko godina u istom klubu kada su im karijere bile tek krenule uzlaznom putanjom.Malo kasnije su igrali zajedno godinu dana u jednom drugom klubu gde su osvojili titulu gde im je trener bio veliko ime fudbala u toj zemlji a i šire. Onda je jedan od njih otišao iz tog kluba da bi se vratio posle dve godine ali tada ovaj drugi napušta klub...Ko su oni?Ona dvojica iz Hofenhajma? Sise i Demba Ba? Igrali su posle zajedno i za Njukasl Edited March 17Mar 17 by Ratamahatta
March 17Mar 17 Just now, kralj said:Ma znam seriju, nego se ne sećam detalja, možda se zovu kao neki pravi fudbaleri. Nije.https://www.youtube.com/watch?v=Xs1XHwfjTpg
March 17Mar 17 Just now, Ratamahatta said:Ona dvojica iz Hofenhajma? Sise i Demba Ba?Nije.Ovaj što je ostao je igrao u tom klubu još godinu dana i osvojio jedan veliki trofej pored prvenstva Edited March 17Mar 17 by sasha
March 17Mar 17 Juga i Miha?Pocetak u Zvezdi, posle Sampdorija, a Juga 98 odlazi iz Lacija, Miha dolazi istog leta i osvaja CWC 99?Fak, nije ni to. Nisu uzeli titulu u Djenovi, a i u Laciju su se mimoisli Edited March 17Mar 17 by Ratamahatta
March 17Mar 17 Dobar trag ali nije. U utakmici gde se odlučivalo o tom trofeju su igrali jedan protiv drugog
March 17Mar 17 I mimoisli se na terenu, ovaj izasao jer ga je Papen polomio, uso Stosic. A Piksi menjo onog kosijanera levog beka