March 17Mar 17 A gol dao Švabama za 1:7Sad vidim, zaboravio sam ko je dao Edited March 17Mar 17 by sasha
March 17Mar 17 6 minutes ago, kralj said:Pa nije, napisao sam da nije igrao za verovatno najveći londonski klub misleći na arsenal.Po trofejima je pipavo. 2:0 u CL nije zezanje.Vis da ih ima koji kazu da jeste. To nisu uopste klubovi istog ranga.
March 17Mar 17 Nisu bili pre 20 godina, u medjuvremenu...Pre par godina su ih u Azerbejdzanu i nakantali, zaboravio sam koliko je Celzi vec evrokupova skupio, znam za 6, mozda ima josArsenal ima mocna 2 Edited March 17Mar 17 by Ratamahatta
March 17Mar 17 Nije Mintal, nije Vitek, ko je jos davao torove za Nirnberg Je l' Kisling ovo i Neverkuzen? Zaboravio sam da li je on igrao za Frankfurt ili NirnbergAko nije daj hint neki, prezupcio sam Edited March 17Mar 17 by Ratamahatta
March 17Mar 17 Potukao sam se sa saigracem na terenu u sred ruske zime oko toga ko je kriv za izgubljenu loptu koja je otisla u autPromasio sam penal za repstaciju u jednoj vaznoj utakmiciJa sam? Edited March 17Mar 17 by Ratamahatta
March 17Mar 17 2 minutes ago, Ratamahatta said:Potukao sam se sa saigracem u sred ruske zime oko toga ko je kriv za izgubljenu loptu koja je otisla u autPromasio sam penal za repstaciju u jednoj vaznoj utakmiciJa sam?Smolov?
March 17Mar 17 Nije Ruja, dolazi iz zemlje ciji je jedan od nacionalnih brendova promasivanje penala Edited March 17Mar 17 by Ratamahatta