Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ovaj je uglavnom igrao za londonske klubove, generacijski si naravno blizu.

I kao menadžer je vodio jedan londonski klub koji nije jedan od 4 ili 5 za koje je igrao.

Možda i najveći londonski klub nije ni u jednoj grupi, ali sećam da je njima zabijao.

Na ovoj tinejdž slici je misleading plavušan. Onako srednje smeđ.

• Replies 7k
  • Views 71.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Nije mi jasno cega je bio kapiten? Bio kapiten repstacije u jednom periodu izmedju svog 5. i 18. nastupa, ili je bio kapiten tog petog kluba?

Sad kao detektiv Frost

Znaci da je rodjen pocetkom osamdesetih, verovatno igro za Totnem i Ueshem, a nejasno je da li je najveci londonski klub Celzi ili Arsenal. A mozda je i Fulem u prici

Frindz repstativac, nije crnac a znao je i gol dati

Na slepo bi puco da je Carrick jer se nekoliko stvari poklapa, ali nekako kontam da on ima vise nastupa za repstaciju

Edited by Ratamahatta

edit: zakasnio sam par sati lolol

Edited by 189-

7 minutes ago, Ratamahatta said:

Nije mi jasno cega je bio kapiten? Bio kapiten repstacije u jednom periodu izmedju svog 5. i 18. nastupa, ili je bio kapiten tog petog kluba?

Pa ja sam ti rekao da ću da zajebem. Kapiten reprezentacije igrajući za peti klub. Da, između 5. i 18.

Nije Kerik, 5 londonskih klubova, proverio. Ali sam naravno sjebao da nije igrao za klub koji je trenirao. Tu je završio karijeru.

Hm, moguce da je taj deo karijere bio kapiten repstacije jer je bio najstariji u njojzi, sto bi trebalo da znaci da se to desilo negde 2010-ih

93/94 je bio blokader

Jos uvek ne kontam. nije ni Dzo Kol, njega se secam samo iz Ueshema i Celzija a isto mislim da ima vise nastupa za gordog

Arsenal je tih godina imo 2-3 engleza u 25 igraca, od kojih su uglavnom svi bili deca ili rezerve. Posle Adamsa, Keowna, Parloura, Winterburna i Dixona uglavnom su imali francuske i druge crnce

Tako da verujem da je Celzi

Edited by Ratamahatta

Da nije možda Fulam trenirao pre par godina?

Ajde sasha, imam još jednu finesu.

Skot Parker

Neka postavi neko drugi ako jeste, ne mogu sada da se ne čeka

7 minutes ago, Ratamahatta said:

Hm, moguce da je taj deo karijere bio kapiten repstacije jer je bio najstariji u njojzi, sto bi trebalo da znaci da se to desilo negde 2010-ih

93/94 je bio blokader

Jos uvek ne kontam. nije ni Dzo Kol, njega se secam samo iz Ueshema i Celzija a isto mislim da ima vise nastupa za gordog

Arsenal je tih godina imo 2-3 engleza u 25 igraca, od kojih su uglavnom svi bili deca ili rezerve. Posle Adamsa, Keowna, Parloura, Winterburna i Dixona uglavnom su imali francuske i druge crnce

Tako da verujem da je Celzi

Šta Čelsi?

Igrao je za Čelsi, ali kao kapiten reprezentacije je bio u Totenhemu.

Čarlton, WH, Čelsi, Totenhem, Fulam.

Iz Fulama ga se ja ne sećam. Užas.

Hoćeš još jedan, imam spreman?

Nije mi bilo jasno u kom smeru da razmisljam, da li je taj najveci londonski klub Celzi ili Arsa riba Znaci Celzi je

A, pa sad znam

Skot Parker

Carlton falio sve vreme laugh Zaboravio sam da je taj klub postojao. Pogodio bi za minut da je islo preko statsa, odlican task

Edited by Ratamahatta

Igro sam u karijeri samo za 3 kluba, jedan u maticnoj i dva u istoj inostranoj zemlji. U maticnoj zemlji sam igrao za taj klub u 2 stinta, pre i nakon inozemstva.

Osvojio sam samo 1 trofej u zivotu, i to u maticnom klubu, a nikad nisam bio prvak svoje drzave. Uprkos tome, veoma sam poznat fudbaler i odigrao sam preko 100 tekmi za svoju uglednu repstaciju i ucestvovao na 4 vezana velika turnira. Neposredno pred prvi od tih turnira sam debitovao za repstaciju. Postigao sam gol na mozda i najboljoj utakmici tog prvog velikog turnira koji sam igrao.

U inozemstvu sam za 2 kluba odigrao bezmalo 350 ligaskih tekmi i postigao bezmalo 50 zgoditaka

Bio bih pogodjen za 40 sekundi da sam okacen statisticki

Ja sam?

Deki?

D

Al liči.

Edited by kralj

U dobrom smeru razmisljas

Fale drugi stint u Zvezdi i ugled repstacije i ucinak u njojzi... Ligu si pogodio

U neku ruku su i igraci slicnog tipa

Edited by Ratamahatta