March 16Mar 16 28 minutes ago, Ratamahatta said:Jedno vreme mi je jedan idiot od komentatora pogresno izgovarao/citao ime, doduse bilo je smesnoOpaska: Zvonko M. je 1986. godine Linekera izgovarao kao Lajneker, ali naravno nije.
March 16Mar 16 On je izgovarao i Konverti siti, nije on komentatorKomentator je onaj s pinka, Pomor andza StefanovicLicim na nekog indijanca starosedeoca i nisam bio na terenu u finalu kada je dobijeno na penale. Nisam bio ni na terenu kad je moj klub izgubio finale LS na penale. Obe te tekme sam poceo kao starterTadasnji trener mog kluba me je izvadio na poluvremenu da bi u igru ubacio igraca koji je takodje bio trener tog tima kasnije, a tada i kapiten.Isti taj trener mi je bio i selektor u repstaciji, i isto me je izvadio pre penala.U spomenutom klubu sam ostao i kad je igrao drugu liguSad bi trebalo da je lako Edited March 16Mar 16 by Ratamahatta
March 16Mar 16 Bundesliga i Primera su bile na Palmi pre toga, a Stefanovic je prenosio Seriju a na BK i PinkuAca je drzao PL na BK, posle sam zaboravio ko je preuzeo sve, nesto RTS, nesto SportKlub, Bundes otiso na Eurosport
March 16Mar 16 Još sam pomislio da je Konte trener, ali sam gledao iz nekog razloga penal seriju Juve Ajax iz '96
March 16Mar 16 Koji je jedini igrač koji je debitovao u LŠ u finalu tog takmičenja, i to kao starter?
March 16Mar 16 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Koji je jedini igrač koji je debitovao u LŠ u finalu tog takmičenja, i to kao starter?Gde su plavci da odgovore?
March 16Mar 16 16 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Još sam pomislio da je Konte trener, ali sam gledao iz nekog razloga penal seriju Juve Ajax iz '96 Jugin pogled ka Van der Saru Kad znas da ces jebati Edited March 16Mar 16 by Ratamahatta