February 22Feb 22 15 minutes ago, alkibijad said:Mlađahnog Celebrinija je dva puta povukao pak pa je šutirao u meso umesto da je pokušao razvući odbranu još nekim pasom...Baš to, igra sjajan turnir, ali baš ga je ponelo. I to ne samo kad je bilo 5 na 3. Sebičan je ceo meč.
February 22Feb 22 Komentatorska kletva. Taman kad je rekao da se Ameri ne uzbudjuju previse zbog icinga jer su sigurni na faceoffu, primili gol. Dosta srece na kraju za Kanadjane, ceo trud da izjednace mogao da bude uzaludan..
February 22Feb 22 Već sam spremao repliku kako je utakmica završila rezultatom 1-0 kao i finale 1998. u Naganu, kada je reprezentacija Čehoslovačke (kako zna da pobegne ponekad i autoritetu) pobedila reprezentaciju Rusije. Ali ovako je uzbudljivije.
February 22Feb 22 Ja pre gledam kao neverovatan promasaj. Hellebuyck je reagovao savrseno, jedino kako je i mogao, na tako malom rastojanju od gola, no ofanzivac mora uraditi bolje od ovoga.
February 22Feb 22 Kakav tempo, ne pamtim da sam gledao ovako nešto. Mogla bi da pukne neka kontra tokom smena. Nemoguće šta promaši Mekinon.
February 22Feb 22 Ovo malopre je bilo ociglednih 6 igraca na ledu za USA (igrac igrao pakom pre nego sto je izasao sa leda).