Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bačene pare i promašaji

Featured Replies

Sacekaj da ti bude potreban servis za Pixel, jer obzirom da nema zvanicnu distribuciju, nema ni zvanicnog servisa niti zvanicne distribucije rezervnih delova. Ako nadjes nekog ko hoce da ugradi kinesku zamenu.

• Replies 93
  • Views 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pre 10 godina sam poslat da kupim elemente za kupatilo kad smo renovirali gajbu, vratio sam se sa kaminom. Bio na nekom extra ponizenju, oblozili ga kamenom, probili krov, sazidali seksi dimnjak i nik

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Testera za Ytong blokove. Mislio sam da je obična testera, nisam čitao detaljno na pakovanju, i sad me blam da je vratim. Kapiram da nikad neće biti upotebljena

• @reg isto osvetljenje, kao da sam u inkubatoru... usce prezirem i ne idem uospte tamo. delta je rasterecena pa je malo zgodnija. inace najvise mrzim da isprobavam farmerke, skini patike, skini donji

Posted Images

1 hour ago, Marsupilami said:

Ja sam se zeznuo sa Pixelom 7a.

Hteo sam neki manji telefon i da ne bude preko 500e.

7a je inače vrlo dobar i slike su odlične ali baterija je veliki minus.. traje jedva dan i po sa vrlo umerenim korišćenjem. Surf oko 3h, Viber i sms, poziva skoro da i nema.. Nervira me i izgled grafika za praćenje baterije.. Informativniji mi je bio na mom starom Pocophone F1.

Sve u svemu dobar telefon i kamera ali osrednja baterija (odnosno optimizacija)

Preko noći izgubi i 18% iako se uopšte ne koristi..

Ista prica za moj S25. Placem za kineskim "sranjima" kojima baterija traje danima. Doduse fotke su ludilo, mozes u letu, ne mora uopste da bude mirna kamera.

2 hours ago, Marsupilami said:

traje jedva dan i po sa vrlo umerenim korišćenjem

pa ovo i nije loše ,još ako vidiš kako bolje da optimizuješ bateriju ,možda imaš nepotrebne animacije i procese koje radi u pozadini isključi wifi i mobnet preko noći ....

Razmišljam da kupim 3d štampač i da se upišem u ovu temu

Tako mi je trajala baterija i na Pocophone F1 (dok nije riknula). 5 godina mi je trajao.

Pixel sam uzeo zbog 'čistog' androida. Rek'o optimizovaniji je od MIUI, pa će i baterija trajati duže..

Ne gasim internet tokom noći ali 'pauziram' Hrom, Brejv, Gugl.. (pazim da se ne upale posle 00:00h) "uvek aktivni displej" takođe gasim tokom noći..

Jbg šta je tu je..

Koliko mi u sećanju, Pixel 2xl koji sam imao 3-4 meseca, svojevremeno je trajao 2 dana..

Ni jedan tel nisam servisirao.. kad rikne kupim novi.. Imao sam sreću da su u proseku trajali 2-3 godine osim Piksela 2xl kome sam slučajno polomio ekran.