October 15, 2025Oct 15 Google Maps Budući da je moj osećaj za orijentaciju u prostoru legandaran po tome koliko ne postoji, ne mogu da opišem koliko su mi olakšale život.Plus sam sad prešao na Google Wallet za plaćanje, pa mi je telefon skoro bukvalno deo tela.Ponekad pomislim da tolika zavisnost od jednog tehnološkog uređaja ipak nije baš najsrećnije rešenje, ali jbg, da, nova normalnost.
October 15, 2025Oct 15 E da, setio sam se jedne zaista promašene investicije. Robot-usisivač. Kukao sam za njim kao @Sara za Nutribullitom, život mi je zavisio od njega. Mrzim usisavanje inače, ovo bi bilo rešenje 99% mojih životnih problema!Na kraju se ispostavilo da moj stan nema baš idealnu konfiguraciju za takvu opciju, previše ivica, ćoškova i slično, plus mi je izgleda zapao neki extra glup i još više tvrdoglav robot koji ide tamo gde on hoće, a to je baš tamo gde ne treba. Kad sam provalio da se bukv svađam sa jednim uređajem i kako bi to izgledalo gledano sa strane, prestao sam da ga koristim. Sad on skuplja prašinu. O, ironijo sudbine.
October 15, 2025Oct 15 Just now, Halvard said:E da, setio sam se jedne zaista promašene investicije. Robot-usisivač. Kukao sam za njim kao @Sara za Nutribullitom, život mi je zavisio od njega. Mrzim usisavanje inače, ovo bi bilo rešenje 99% mojih životnih problema!Na kraju se ispostavilo da moj stan nema baš idealnu konfiguraciju za takvu opciju, previše ivica, ćoškova i slično, plus mi je izgleda zapao neki extra glup i još više tvrdoglav robot koji ide tamo gde on hoće, a to je baš tamo gde ne treba. Kad sam provalio da se bukv svađam sa jednim uređajem i kako bi to izgledalo gledano sa strane, prestao sam da ga koristim.Sad on skuplja prašinu. O, ironijo sudbine.Sto ga ne stavis na neki od onih sajtova limundo kupindo?
October 15, 2025Oct 15 2 minutes ago, Mel said:Sto ga ne stavis na neki od onih sajtova limundo kupindo?E vidiš, ni na pamet mi nije palo. Stvarno bih mogao, praktično je nekorišćen.Svojevremeno sam roditeljima kupio neki mini usisivač koji navodno odlično kupi mačje dlake. Rekoh, kad sam im već ostavio mačku na staranje, barem da im ovako olakšam. Dobio sam neko govance koje eventualno može da počisti mrvice od jedne kriške hleba.Neće me usisivači To je neka porodična kletva izgleda, jer nikad nismo imali usisivač kojim smo bili skroz zadovoljni, a promenili smo ih onoliko. Kao što nikad nismo imali toplomer koji je nastavio da radi posle mesec dana. Edited October 15, 2025Oct 15 by Halvard
October 15, 2025Oct 15 Meni i je brat uzeo neki sobni bicikl tako, bukvalno nekoriscen, a preko 10K jeftiniji nego u radnji. Zadovoljni mi, zadovoljan decko koji je kupio bajs ali mu nije odgovarao pa uzeo neki drugi a ovaj prodao dalje.
October 15, 2025Oct 15 Hahahah….imam i ja sobni bicikl, služi da nabacujem stvari na njega. Srecom pa je bio dzaba, poklon od svekrve.
October 15, 2025Oct 15 2 minutes ago, Sara said:Hahahah….imam i ja sobni bicikl, služi da nabacujem stvari na njega. Srecom pa je bio dzaba, poklon od svekrve.Stvari uvek bivaju jasnije kada se stave u kontekst.
October 15, 2025Oct 15 2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:ima li sta grdje od sobnog biciklaTrenutno se radi forumsko izjasnjavanje kako se kompariraju >>>>> ili <<<<<<<< trandze i stopala. Kapiram da treba dodati i sobne bicikle u niz.
October 15, 2025Oct 15 2 minutes ago, Mel said:Trenutno se radi forumsko izjasnjavanje kako se kompariraju >>>>> ili <<<<<<<< trandze i stopala. Kapiram da treba dodati i sobne bicikle u niz.Stopala su bar besplatna, da budeš dreg moraš da baciš silne pare na šljokice i perike
October 15, 2025Oct 15 Ja sam imao sobni bicikl al za divno cudo bas sam ga dosta rabio. Sednes, ukljucis neku seriju i teraj. Imao sam i sobnu teretanu, ona masina sto radi sto stvari, i nju sam dosta koristio, posebno za rameni pojas.Pogresan topic
October 15, 2025Oct 15 1 minute ago, Svemir Zeka said:Stopala su bar besplatna...Za razliku od svinjskih papaka kojima bismo mogli bogatstvo da zaradimo u Kini kak oje nekada savetovao Vucic...
October 15, 2025Oct 15 Just now, Shan Jan said:Ja sam imao sobni bicikl al za divno cudo bas sam ga dosta rabio. Sednes, ukljucis neku seriju i teraj. Imao sam i sobnu teretanu, ona masina sto radi sto stvari, i nju sam dosta koristio, posebno za rameni pojas.Pogresan topic Bukvalno podelis informaciju sa narodom u zelji da budes konstruktivan, a oni dodju da ti shit on your parade pricom kako nema nista grdje od neceg za sta si istresao 20 k dinara. Ka-ta-stro-fa!
October 15, 2025Oct 15 poenta biciklice je da valjda teras po nekom napolju, samo tako si zapravo slobodan. gledati seriju dok okreces pedale u sobi je next level mazohizma.
October 15, 2025Oct 15 Dragi forumaši sa viškom para i lošim procenama...Utorak je dan za kabasti otpad iznesite vaše viškove ispred mesta življenja, a Milan će pokupiti.Adrese u PP.Unapredujem se radujem sendvičaru i vožnji bicikla u spavaćoj sobi.