Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bačene pare i promašaji

Featured Replies

7 hours ago, napadaj said:

Kupili ste nešto misleći da se prošli sjajno, a ispostavilo se da su vam porasle magareće uši kad ste skapirali šta ste uradili? Impulsivno ste pukli pare na neku budalaštinu? Poneo vas hajp? Ovo je tema za vas!

A može i za situacije kao što je moja sad - prošlog vikenda uzeh dve posteljine u Vitapuru i juče ih konačno otpakujem, kad ono samo po jedna jastučnica i jedna navlaka za prekrivač, bez čaršava. isuse Sad vidim da se u Ikei i još kojekuda isto tako prodaje, wtf? Is that a thing?

E to je odavno tako. Ja se ne secam kad sam zadnji put videla da je sve u kompletu, mozda dok je jos Tito Milosvic bio ziv. Jesam se iznenadila par puta, ali odavno.

Carsav samo jednobojni. Po meni beli ide uz sve (sto govorim dok spavam na nekom rozikastom, posto sam stipsa nisam kupovala posteljinu za stan nego iskamcila od mojih neke koje oni horduju a ne koriste).

Edited by Mel

• Replies 93
  • Views 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pre 10 godina sam poslat da kupim elemente za kupatilo kad smo renovirali gajbu, vratio sam se sa kaminom. Bio na nekom extra ponizenju, oblozili ga kamenom, probili krov, sazidali seksi dimnjak i nik

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Testera za Ytong blokove. Mislio sam da je obična testera, nisam čitao detaljno na pakovanju, i sad me blam da je vratim. Kapiram da nikad neće biti upotebljena

• @reg isto osvetljenje, kao da sam u inkubatoru... usce prezirem i ne idem uospte tamo. delta je rasterecena pa je malo zgodnija. inace najvise mrzim da isprobavam farmerke, skini patike, skini donji

Posted Images

video naziv teme i naostrio se da napisem par redova o svojim poslovnim pobacajima i glupostima, kad ono posteljina i jakne pogresne velicine lolol

1 minute ago, banecare1 said:

video naziv teme i naostrio se da napisem par redova o svojim poslovnim pobacajima i glupostima, kad ono posteljina i jakne pogresne velicine lolol

Ovo je za pogresne kupovine. Za pogresne ekon poteze vecih posledica, mozemo i novu temu.

Mrzim soping! (osim kad kupujem kozne torbe i parfeme)

Udjem u prodavnicu, i ako je prodavac(ica) ljubazan, pa se potrudi da mi nesto iznese, pokaze - mene sramota da ne kupim....puni mi ormari odece i obuce kupljene jer nisam umela da kazem:"Hvala, nista ovaj put, dovidjenja"

Cizme neke platila 200 eura pre nekoliko godina - kao sto ih vi niste obuli, nisam ni ja! Najgluplja kupovina, jos dok sam placala, znala sam da mi ne trebaju ...ali, dala sam ih jednoj rodjaki, pa mi lakse - em ih ne gledam vise, em se osevapih - samohrana majka je, dobro joj dodje sta god joj dam

8 minutes ago, Mel said:

Ovo je za pogresne kupovine. Za pogresne ekon poteze vecih posledica, mozemo i novu temu.

neka isuse

sta god dezenirano kupim od odjece, stoji u ormaru netaknuto jer se sarenisem na sebi osjecam preupadljivo.

dobra je meduzalemova jakna, btw :)

1 minute ago, morgana said:

sta god dezenirano kupim od odjece, stoji u ormaru netaknuto jer se sarenisem na sebi osjecam preupadljivo.

dobra je meduzalemova jakna, btw :)

Slikaj nesto od toga, bas me zanima sta definises kao dezenirano.

@napadaj taj vitapur me pre neki dan navukao na reklamu, registruj se na sajt i dobijaš 2k za prvu kupovinu, a meni se svideo neki jastuk i odmah se polakomila.

Elem, stigne mi mejl, stvarno dobijam 2 soma popusta ali na kupovinu preko 18k … mrš

Sto se posteljine tice, Vaikiki i Jisk umeju da imaju lepe i cesto na popustu, na etiketi pise sta sadrže , ima ih sa dve jastucnice, čaršavom i navlakom za jorgan i budu 100% pamuk Ali moras da gledaš etiketu, tu pise sta je spakovano , kojih dimenzija i od kog materijala.

Ni ja ne volim kupovinu, nekad mi i pozli u radnji. Mislim od mirisa. U kupovinu idem kad mi nesto bas zatreba, nista unapred i retko uhvatim popust. Koleginica zbog toga kaze da sam debil, da izbegnem predavanje lažem da sam platila manje ali mislim da me je provalila.

Omašim u 85% slučajeva , onda posle nekog vremena poklonim. Srecom imam kome, a to me raduje pa mi onda manje krivo kad se zajebem.

Edited by Sara

Just now, Mel said:

Slikaj nesto od toga, bas me zanima sta definises kao dezenirano.

sve osim strafti, njih volim, i maskirnog dezena, imam ga u 2 primjerka i rado nosim. ostalo volim da vidim na drugima ali na sebi ne.

jel prodajete promasaje na kupindu i sl?

• Author

Ja sam nedavno na Kupujem prodajem prodao patike koje sam dobio na poklon, jer nisu odgovarale iz više razloga.

Jedno vreme mi se stalno dešavalo da kupim pogrešnu obuću ili odeću - probam u radnji, mrzi me da zagledam i hodam okolo, pa kad dođem kući shvatim da mi je patika mala ili farmerke prevelike i onda se zajebavam sa vraćanjem.

obuca obavezno mora da se proba, da vidis gde ti udara palac :)

6 hours ago, reg said:

Gore sam prošao sa cipelama koje su mi taman, ali pozadi na peti postoji horizontalni šav koji mi je skinuo kožu prvi dan kada sam ih nosio, ne znam šta da radim s njima.

imas na Temu ,a mozda i jos po negde, uloske za petu koji su samolepljivi jastucici koji se zalepe na taj zadnji deo..ako imas koj mm mesta u cipeli :D

42 minutes ago, Sara said:

Ni ja ne volim kupovinu, nekad mi i pozli u radnji. Mislim od mirisa. U kupovinu idem kad mi nesto bas zatreba, nista unapred i retko uhvatim popust. Koleginica zbog toga kaze da sam debil, da izbegnem predavanje lažem da sam platila manje ali mislim da me je provalila.

Omašim u 85% slučajeva , onda posle nekog vremena poklonim. Srecom imam kome, a to me raduje pa mi onda manje krivo kad se zajebem.

Meni nije dobro od osvetljenja u većini prodavnica, posebno u tržnim centrima, ako je još i guzva samo izađem napolje.

7 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

obuca obavezno mora da se proba, da vidis gde ti udara palac :)

Što je najgore isprobao sam ih, hodao po prodavnici, ali nedovoljno dugo da osetim da će taj šav da mi napravi probleme.

8 hours ago, Kampokei said:

Periodicno imam faze kada se istripujem da volim kuvanje i da sam tu sad nesto kao kreativan. Tokom jedne od tih faza sam kupio maaaali gvozdni tiganj, velicine tanjira za kafu. Mislim da ni u trenutku kupovine nisam tacno znao sta sa njim, ali impuls je bio jak, tako da 70 evra, bam dobar dan. Ali osim sto sam par puta przio sirove bademe na njemu, nista, bleji u kredencu. Ali, lepotan je, to jeste.

Imam i ja taj. Piše da je za jaja. Ja ga kupila jer je bio sladak 🙄 Istu sudbinu ima.

imam ga i ja, al sam mu našao svrhu

kad je doručak tanak i fali, onda bačim jedno jaje na oko kao dodatak