October 15, 2025Oct 15 Author Uf ja sam sa telefonima baš imao promašaje, iako sam voleo i te koje sam kupovao.Prvo Nokia Lumia 920 u vreme kad je bilo jasno da su Android i iOS prevladali. Telefon sa vrhunskim hardervom, ali užasnim softverom kojem nije bilo spasa. Zbog toga se uređaj pregrevao, bagovao, sto gluposti je bilo.Onda sa njega pređem na i dan-danas neprežaljeni Blackberry Passport. Najbolji i najlepši telefon koji sam ikada imao, ali prosto nije mogao da preživi u vremenu u kojem je stvoren. I sa njim sam se patio, jer je podržavao Android aplikacije do neke verzije, pa je večito bila patnja oko toga šta radi, šta ne radi, da li će lepo da prikaže nešto, koliko će puta da zabode... A neverovatan je bio hardverski. Onda sam poklekao i prešao konačno na Android.Da sutra BB izbaci novi Passport sa Androidom, platio bih koliko god bi koštao. Edited October 15, 2025Oct 15 by napadaj
October 15, 2025Oct 15 1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:ima li sta grdje od sobnog biciklaIma, trosobni tricikl
October 16, 2025Oct 16 4 hours ago, Sara said:Hahahah….imam i ja sobni bicikl, služi da nabacujem stvari na njega. Srecom pa je bio dzaba, poklon od svekrve.3 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:ima li sta grdje od sobnog bicikla
October 16, 2025Oct 16 9 hours ago, Halvard said:Google Maps Budući da je moj osećaj za orijentaciju u prostoru legandaran po tome koliko ne postoji, ne mogu da opišem koliko su mi olakšale život.Plus sam sad prešao na Google Wallet za plaćanje, pa mi je telefon skoro bukvalno deo tela.Ponekad pomislim da tolika zavisnost od jednog tehnološkog uređaja ipak nije baš najsrećnije rešenje, ali jbg, da, nova normalnost.8 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:ima li sta grdje od sobnog biciklaIma - teretana koja ti zauzima sobu u drugom stanu pored.
October 16, 2025Oct 16 Ja sam jednom tako kupio preko interneta sa nekog od ovih šopova novu motornu testeru nepoznatog proizvođača za neke smešne pare tipa 50 evra.Jebavao sam se dva dana da je upalim, nije uspelo. Onda sam zvao drugara koji se malo više razume, ni on nije uspeo.Onda je stajala u šupi nekoliko godina.Onda sam odlučio da ne želim da se igram motornom testerom sumnjivog kvaliteta (kad je motor u kurcu, kako li je ostalo).Onda sam je zavalio cigi na buvljaku za 2.300.
October 16, 2025Oct 16 17 hours ago, Shan Jan said:Lumia je bila mnogo sexy telefon, ja sam voleo i UI.Isto ... mislim da sam imao 925 ili tako nesto. tiles su mi bile izvanredno resenje ... ali jebiga, nije bas bilo appova nekih
October 16, 2025Oct 16 18 hours ago, Shan Jan said:Lumia je bila mnogo sexy telefon, ja sam voleo i UI.Pretpostavljam da govoriš o interfejsu (UI)?Baš tako, činilo se da je pravljen za ljude, a ne ovo Android g.vno, koje će se zaključati i sapletati me taman da mi život visi o koncu.
October 16, 2025Oct 16 90% stvari koje sam kupila sebi su bačene pareImam kesu punu krema, većinom nejeftinih, koje koristim dva puta mesečno, istekne im rok trajanjaKo zna koliko pari obuće, ni sama ne znam šta sve imam, često se iznenadimNa nameštaj i aparate ne trošim ič. Telefon bih mogla da imam neki iz 2011. Aj bar neštoJedino što ima ikakav smisao su pare date na landaranje po inostranstvima
October 16, 2025Oct 16 12 hours ago, JozoMujica said:Ja sam jednom tako kupio preko interneta sa nekog od ovih šopova novu motornu testeru nepoznatog proizvođača za neke smešne pare tipa 50 evra.Jebavao sam se dva dana da je upalim, nije uspelo. Onda sam zvao drugara koji se malo više razume, ni on nije uspeo.Onda je stajala u šupi nekoliko godina.Onda sam odlučio da ne želim da se igram motornom testerom sumnjivog kvaliteta (kad je motor u kurcu, kako li je ostalo).Onda sam je zavalio cigi na buvljaku za 2.300.....i tako je nastao scenario za prikvel Teksaškog masakra motornom pilom
October 16, 2025Oct 16 4 minutes ago, Filozof manijak said:....i tako je nastao scenario za prikvel Teksaškog masakra motornom pilomDa si gledao seriju o psihopatama, znao bi šta je prikvel za taj film
November 16, 2025Nov 16 On 14. 10. 2025. at 10:05, reg said:Naravno, u skladu sa imenom topika, to je savršen recept za promašaje i bacanje para, recimo Levis 511 su promenile sastavTek sad ovo vidim. Kako su 511 promenile sastav i po cemu vise ne izgledaju isto?
November 21, 2025Nov 21 Ja sam se zeznuo sa Pixelom 7a.Hteo sam neki manji telefon i da ne bude preko 500e. 7a je inače vrlo dobar i slike su odlične ali baterija je veliki minus.. traje jedva dan i po sa vrlo umerenim korišćenjem. Surf oko 3h, Viber i sms, poziva skoro da i nema.. Nervira me i izgled grafika za praćenje baterije.. Informativniji mi je bio na mom starom Pocophone F1.Sve u svemu dobar telefon i kamera ali osrednja baterija (odnosno optimizacija)Preko noći izgubi i 18% iako se uopšte ne koristi..