Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bačene pare i promašaji

Featured Replies

@reg isto osvetljenje, kao da sam u inkubatoru... usce prezirem i ne idem uospte tamo. delta je rasterecena pa je malo zgodnija.

inace najvise mrzim da isprobavam farmerke, skini patike, skini donji deo sa sebe, pa obuci novo, pa skini pa opet vrati aaa

• Replies 93
  • Views 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pre 10 godina sam poslat da kupim elemente za kupatilo kad smo renovirali gajbu, vratio sam se sa kaminom. Bio na nekom extra ponizenju, oblozili ga kamenom, probili krov, sazidali seksi dimnjak i nik

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Testera za Ytong blokove. Mislio sam da je obična testera, nisam čitao detaljno na pakovanju, i sad me blam da je vratim. Kapiram da nikad neće biti upotebljena

• @reg isto osvetljenje, kao da sam u inkubatoru... usce prezirem i ne idem uospte tamo. delta je rasterecena pa je malo zgodnija. inace najvise mrzim da isprobavam farmerke, skini patike, skini donji

Posted Images

• Author

Imam i ja promašaje za kuhinju - kupio sam kuhinjsku vagu, aparat za sendviče, Nutribullet... Sve se koristi jednom u pola godine.

4 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

@reg isto osvetljenje, kao da sam u inkubatoru... usce prezirem i ne idem uospte tamo. delta je rasterecena pa je malo zgodnija.

inace najvise mrzim da isprobavam farmerke, skini patike, skini donji deo sa sebe, pa obuci novo, pa skini pa opet vrati aaa

Ja sam problem sa pantalonama - najgorim odevnim predmetom za kupovinu - rešio tako što imam tačno određene modele i veličine koje kupujem na svakih par godina po 3-4 para.

Naravno, u skladu sa imenom topika, to je savršen recept za promašaje i bacanje para, recimo Levis 511 su promenile sastav i ne pašu isto, Camper je smanjio kalup pa sam tako za vreme korone bez isprobavanja uzeo dva para pelotas extralight, srećom su bile nosive.

Delta i Ada mall su verovatno najbolje prirodno osvetljeni centri. Najmanji stres mi je kupovina patika u onim autletima kod Ikee tokom radnog dana, u konversu možeš satima da isprobavaš patike, niko ti neće dosađivati, svi modeli u svim veličinama su na dohvat ruke.

Najbolje je kada su TC osvetljeni prirodnim svetlom, Najlon u NS, onaj u Pančevu kraj puta za Kovin, itd...

Edited by Ras

9 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

Sa gaćama još zajebanije, skini patike, skini farmerke, skini gaće, pa obuci nove, pa skini pa opet vrati aaaa

Autentični pobačaji su uglavnom alat. Kupim i koristim jednom godišnje uglavno. Poslednje pneumatski pištolj za eksere, jer mi je dokurčilo da šrafim kad zbudžim neke drvene kutije itsl kad mi treba nešto u podrumu. Kapiram da ga neću koristiti pre aprila jedino ne znam koje godine. Ponekad stvarno iskoristim i onda se tapšem po leđima i tešim.

Imam polovno kupljeni trkački bicikl. Solidan ulov tada, ali je ispao malo prevelik. Kupio sam posle novi ram da prebacim stare komponente, a onda sam promenio posao... Eno ga još spakovan u kutiji nakon godinu i više. Delovi za bicikl su posebna priča, posebno od promene posla. Prošle godine u novembru na nekoj turi po brdima skoro zaginuo sa svojim biciklom i glatkim gumama za uglavnom asfalt. Onda kupio nove gume i točkove za sledeću vožnju - pre neki dan me zove isti drugar da idemo na tradicionalnu vožnju, znači prošlo je godinu dana.

Iz nekog razloga me najviše živcira neki kaput koji sam kupio na sniženju i obukao dva puta. Jednom baki na sahrani. Taman je prošlo 9 godina. Neki dan sam nešto preslagivao i okačio opet umesto da nekom poklonim. Mislim da me najviše nervira, jer sam tad bio štedljiv i normalan.

10 hours ago, napadaj said:

Imam i ja promašaje za kuhinju - kupio sam kuhinjsku vagu, aparat za sendviče, Nutribullet... Sve se koristi jednom u pola godine.

Jao, nutribullet, ziva nisam bila dok ga nisam nabavila, mozak sam svima isprala kako mi je neophodan… eno ga sad skuplja prašinu. Zasto ? Ne volim nista kašasto. Jedino leti ponekad za sokove s ledom, hocu reći nema namenu ni za šta zdravo

Testera za Ytong blokove. Mislio sam da je obična testera, nisam čitao detaljno na pakovanju, i sad me blam da je vratim. Kapiram da nikad neće biti upotebljena

Kupio karavan zbog prostora a zanemario druge stvari i prodao isti posle 10 meseci patnje. Od manjih stvari dva livena grill tiganja koje sam koristio ukupno dva puta. I dalje ne razumem kako sloj koji se stvori nakon koriscenja a koji ne treba prati nije kancerogen.

Meni ćale u retkim trenucima iskrenosti kaže da sam (po)bačena prilika i promašaj. sad

1 hour ago, Sara said:

Jao, nutribullet,

Jos jedno “jao” za nutribilet: kolega kaze kako su on i zena odusevljeni nutribuletom. Pitam ga - sta pravite s njim?, on samo malo klimnu glavom i kratko sa samopouzdanjem coveka koji je spoznao najvece istine odgovori - sve!

Prodje par godina, nutribulet se vise i ne reklamira toliko, trebao mi dobar uredjaj za pravljenje acai bowl-a, da smrznuto voce postane kremasto kao na tiktok receptima, pa kupim nutribulet.

Zapremina mu je manja nego zapremina blendera koji vec imam, sadrzaj padne dole, a nozevi su mu kraci nego kod super secka, koji takodje imam, i uopste ne vidim zasto je bio toliko popularan, pa pitam kolegu sta konkretno prave s njim, a on me pogleda kao da sam ga podsetila na neku prastaru uspomenu - “ma mi to ne koristimo odavno…”

43 minutes ago, Filozof manijak said:

Meni ćale u retkim trenucima iskrenosti kaže da sam (po)bačena prilika i promašaj. sad

Pa što te nisu vratili u radnju?

Aj ne mlati. Ti si naše zlato, mi te volimo zato.

11 hours ago, Boksi said:

Naše zlato ali ne i njihovo covid19

12 hours ago, Boksi said:

Tad nije važio ovaj zakon Puj-pike ne važi. sad

1 hour ago, Venom said:

Naše zlato ali ne i njihovo covid19

I njihovo, i njihovo, samo što neće da priznaju.

Što reče moja tetka svojevremeno za sinove baksuze: “Sanjala sam da se lepo slažu, nose bele dokolenice i sviraju klavir. Ali život je nešto drugo.”