October 13, 2025Oct 13 Kupili ste nešto misleći da se prošli sjajno, a ispostavilo se da su vam porasle magareće uši kad ste skapirali šta ste uradili? Impulsivno ste pukli pare na neku budalaštinu? Poneo vas hajp? Ovo je tema za vas!A može i za situacije kao što je moja sad - prošlog vikenda uzeh dve posteljine u Vitapuru i juče ih konačno otpakujem, kad ono samo po jedna jastučnica i jedna navlaka za prekrivač, bez čaršava. Sad vidim da se u Ikei i još kojekuda isto tako prodaje, wtf? Is that a thing?
October 13, 2025Oct 13 Tako Skandinavci prodaju posteljinu, ti to nisi znao. Dusecni carsav i one razne navlake za duseke se prodaju za sebe, oni se brze raubuju i ima smisla.Mora da se obrati paznja na dimenzije jer ima onih do 2m i ili 2,20m i da li su jednostruke, prosirene (1.40m u sirinu) ili duple. Idi u Ikeau ili Jysk i kupi dusecni carsav koji ti odgovara. Edited October 13, 2025Oct 13 by Moonwalker
October 13, 2025Oct 13 Dakle, De Puta Madre fajerka, platio 220 ojra. Uzeo L a trebalo je XL.Nije to sve jer su još dve majice (L umesto XL), koje ne mogu da gledam više, plaćene 140E. Znači 360 sve zajedno.Ni to nije sve jer je carina izašla 145E, te sam kompletno izašao na 505 s crtom. Bravo Meduzaleme. Edited October 13, 2025Oct 13 by Meduzalem
October 13, 2025Oct 13 narucio sam muske poluduboke sive cipele od prevrnute koze sa pertlama, a stigle mi zenske bez mokasine, samo su pogodili brend, posto su mokasine br. 39uzas
October 13, 2025Oct 13 Author @Meduzalem Uf to je baš katastrofa57 minutes ago, Moonwalker said:Tako Skandinavci prodaju posteljinu, ti to nisi znao. Dusecni carsav i one razne navlake za duseke se prodaju za sebe, oni se brze raubuju i ima smisla.Mora da se obrati paznja na dimenzije jer ima onih do 2m i ili 2,20m i da li su jednostruke, prosirene (1.40m u sirinu) ili duple. Idi u Ikeau ili Jysk i kupi dusecni carsav koji ti odgovara.Teško da Vitapur ima veze sa Skandinavijom Ali da, izgleda je to trend za koji ja nisam znao da postoji i sad moram separatno da kupim čaršave, a obe posteljine imaju specifične dezene i sad će čaršavi biti raspar.
October 13, 2025Oct 13 pa jbmlg čaršaf obično nije u dezenu sa ostatkom posteljine. ima tisuću boja i kakvoće materijala. tu treba voditi računa i o debljini dušeka. uzeo sam neku za debele dušeke pa se sav izlomim dok je nabudžim, a da ne bude zarozanotreba obratiti pažnju na veličinu jastučnice, juče sam išao do jyska pošto sam pokušao da ubudžim slonče u lonče pa su se neke rascepile(ikea ima neke nestandardne veličine jastuka i jastučnica)
October 13, 2025Oct 13 Pa ponesi jednu jastucnicu sa sobom i kupis u osnovnoj boji na kojoj je dezen. Ima toga u Ikei, koliko necs. Sigurno i ti kod kojih si kupio prodaju carsave zasebno.
October 13, 2025Oct 13 Author Nema ovakvog dizajna Može se reći da sam grlom u jagode krenuo u kupovinu posteljine. 😀
October 13, 2025Oct 13 Obuce imam mali milion necega sto sam kupio mali broj pa me mrzelo da vracam iako je dosta toga bilo skupo a isto je i sa odecom ili tek za nijansu manje lose
October 13, 2025Oct 13 Terrex sa Continental gumom. Tvrde, neunistive, ne osecas kamenjar, prianjaju na led ko da je hrapavi asfalt... Kupio taman da mi stane noga, reko razgazice se. Oce kurac, posle jednog nosenja modri mi bili nokti 2 meseca, jedan i otpao.
October 13, 2025Oct 13 gopro bundle..jes bio na poustu al mi nije trebalo ni za k. kupovala drugarica ultramaratonka pa me navukla...koristio par puta, eno ga stoji... Edited October 13, 2025Oct 13 by Mr.Mxyzptlk
October 13, 2025Oct 13 Periodicno imam faze kada se istripujem da volim kuvanje i da sam tu sad nesto kao kreativan. Tokom jedne od tih faza sam kupio maaaali gvozdni tiganj, velicine tanjira za kafu. Mislim da ni u trenutku kupovine nisam tacno znao sta sa njim, ali impuls je bio jak, tako da 70 evra, bam dobar dan. Ali osim sto sam par puta przio sirove bademe na njemu, nista, bleji u kredencu. Ali, lepotan je, to jeste.Prosle zime muske crne kozne cizme, one poluduboke. Zapravo mi dobro stoje, ali teskeeee. Ali, mislim da ima i laksih modela, pa se spremam u jednu malu potragu.
October 13, 2025Oct 13 Popular Post Pre 10 godina sam poslat da kupim elemente za kupatilo kad smo renovirali gajbu, vratio sam se sa kaminom. Bio na nekom extra ponizenju, oblozili ga kamenom, probili krov, sazidali seksi dimnjak i nikad nismo zalozili vatru.
October 13, 2025Oct 13 2 hours ago, napadaj said:Kupili ste nešto misleći da se prošli sjajno, a ispostavilo se da su vam porasle magareće uši kad ste skapirali šta ste uradili? Impulsivno ste pukli pare na neku budalaštinu? Poneo vas hajp? Ovo je tema za vas!A može i za situacije kao što je moja sad - prošlog vikenda uzeh dve posteljine u Vitapuru i juče ih konačno otpakujem, kad ono samo po jedna jastučnica i jedna navlaka za prekrivač, bez čaršava. Sad vidim da se u Ikei i još kojekuda isto tako prodaje, wtf? Is that a thing?Isto to sam doživeo prošle godine kada sam uzeo novi krevet. Otišao u Ikeu, pa zatim u Lesninu, kupio dve (naivno mislio) posteljine, kad ono navlake za prekivač i jastučnice. Realno, nije tako strašno, jedino što mi je neplanirano tog meseca otišlo još desetak hiljada za dve posteljine. Gore sam prošao sa cipelama koje su mi taman, ali pozadi na peti postoji horizontalni šav koji mi je skinuo kožu prvi dan kada sam ih nosio, ne znam šta da radim s njima.