December 19, 2025Dec 19 prebacim na Pacers-Nicks, kao drugi sport da igraju. Yabusele se kotrlja po terenu.
December 19, 2025Dec 19 20 hours ago, reg said:Lik sa Thinking basketball kanala izgleda ne misli da je došlo do porasta broja faulova zato što svi kopiraju OKC pa igraju cvrstu odbranu.Ovde je dobrim delom pokriveno ono sto ne valja u ligi mada bi opusteno mogao jos jedan video da se napravi sa akcentom na sve vrste koraka, nosenih i slicno sto neki nazivaju skill.A i komentari su simpaticni.
December 19, 2025Dec 19 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:najlepsa moguca vestovo sto je top prosao u 20 godina vecina ne pregrmi za ceo zivot
December 19, 2025Dec 19 Author On 18. 12. 2025. at 4:39, reg said:Koliko je slaba ofanzivno Minesota, bukvalno ih Gober drzao u igri pored Rendla, Rida, MekDenijelsa, DiVincenca. Bouns sutirao 2/9 za tri, dosta toga otvoreni sutevi. Ne znam sta cekaju sa dovodjenjem pleja.pa imaju Conleya, Dillinghama i Bonesa. usput Edwards voli da igra on ball. ne znam koliko im jos playeva treba? sad, ako su ovo losi playevi, ne znam tacno kojeg dobrog da uvate jer poprilicno sam siguran da su Steph, Luka i Cade off limit, plus Minnesota je iznad first aprona, znaci mora da trejduju jedan na jedan gde ce dati igraca sa vecom platom ili jedan za 2... znaci nesto tipa McDaniels za DLoa i PJ Washingtona... samo sto nisam siguran da ce biti bolji posle toga
December 19, 2025Dec 19 Priča se uveliko da će Coby White u Minesotu. Ne znam, pristojna ekipa, umeju da pritegnu odbranu kao niko, ali sumnjam da mogu više od ovoga do sada, pre svega jer mi Ant trenutno ne deluje kao šampionski igrač. Možda postane, ali sumnjam.@freakns gde baš DLoa nađe, jedva su ga se rešili onomad. Edited December 19, 2025Dec 19 by kralj
December 20, 2025Dec 20 Minesota u neizvesnoj zavrsnici odnese pobedu protiv OKC. SGA tragicar rekao bih i drago mi je zbog njega.
December 20, 2025Dec 20 dobi minesota oklahomuedvards najpre trojka preko ruke, a onda u odlucujucem napadu 10sek do kraja ukrao loptu sga, koji je prethodno promasio i polaganjeko je ono zakljucio da edvards u 24toj nije buduci sampionski igrac? Edited December 20, 2025Dec 20 by pbg12345
December 20, 2025Dec 20 2 hours ago, pbg12345 said:dobi minesota oklahomuedvards najpre trojka preko ruke, a onda u odlucujucem napadu 10sek do kraja ukrao loptu sga, koji je prethodno promasio i polaganjeko je ono zakljucio da edvards u 24toj nije buduci sampionski igrac? Ja, momentalno me je demantovao. Edvards i Buzelis su sinoć pokazali da Sota i Čikago imaju čemu da se nadaju.
December 20, 2025Dec 20 Nego, Wemby igra B2B, obe po 20 minuta. Mučenici izgleda hoće da mu napabirdže 65 fond za nagrade.
December 20, 2025Dec 20 valjda je poenta da doprinese u svakoj tekmi, umesto puno u jednoj a drugu da ne igra. meni je to okej, pogotovo u spremanju wemby-tela za buducnos'
December 20, 2025Dec 20 Pa očigledno nije fit, čim ulazi sa klupe i igra po 20 minuta. Uglavnom je do sada praksa bila da takvi igrači preskaču B2B, nagađam zašto je u njegovom slučaju drugačije.