Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Kako žene crvene pred Gordonom. Razumem ih i to kao strejt muškarac😁

• Replies 7.1k
  • Views 306.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 12. 7. 2026. at 0:23, goofs said:

nikad dosadno u Enbea

Baksi su dali Geri Trentu junioru 4x16M, što je samo po sebi već užasno s obzirom na njegove nastupe prošle sezone…

…no tu nije kraj, njegovi prethodni ugovori su bili jednogodišnji minimalac i 1+1 MLE, što dosta sugeriše na to da su unapred dogovorili dva bedna ugovora i onda ovoliku nagradu. Što je no-no u NBA.

E da, i agent mu je Rich Paul.

5509ed856bb3f793669c145d.avif

• Popular Post

Kraj GOAT rasprave s_d

Screenshot_20260719_120059_Instagram.jpg

Lu Dort u Hoksima, Nemhard u Okace, Rusašer u Dalasu. I neki pikovi koji idu u Oklahomu (ako je uopšte bilo dileme).

Ubija OKC sa poslovanjem.

Jedina nevolja je da će i Nemphard u rotaciju, kao da je naš mali Top sedeo na zelenoj grani i pre ovoga

A i mojoj ljubavi spram Hawksa nikako nije trebalo dovođenje ovog dripca.

Faliće im šuta nenormalno.

Ma kakav Topic kad mu istekne ugovor to ce mu biti kraj u nba ligi

mozda nece biti kraj nba karijere ali u oklahomi ovih godina klinja nema sta da trazi osim ako nije neki mega talenat za nba prilike

mislim da ce imati makar jos jednu dve prilike nakon okc

12 hours ago, kralj said:

Ubija OKC sa poslovanjem.

Jedina nevolja je da će i Nemphard u rotaciju, kao da je naš mali Top sedeo na zelenoj grani i pre ovoga

A i mojoj ljubavi spram Hawksa nikako nije trebalo dovođenje ovog dripca.

Faliće im šuta nenormalno.

Nemhard je u Atlanti, ne u OKC. Okc je dobila pikove 2 runde za Dorta

Glup trejd. Prvo klasična Atlanta trejduje prvog pika za Dorta i Nemharda. Možda logično ako su procenili da od njega nema ništa, ali njihov problem je uvek bio da imaju previše igrača i sad trejduju 1 za 2. Make it make sense. Šta će Francuz Mavsima je isto pitanje, jer je Flagg ista pozicija.

Dort vredi verovatno više od toga šta su dobili, ali OKC nije hteo više glavobolju s njim, ili je bilo vreme da mu daju pare, a nemaju.

Edited by Venom

OKC je fenomen jer imam utisak da su svi igrači odlično uklopljeni u sistem i da overperformuju, pa sa te strane deluje da nemaju niti jedan loš ugovor u kepu. Smeo bih i da se kladim da će Dort u Hoksima biti 70% Dorta iz OKCa i da verovatno neće vredeti te pare koje će dobiti.

A Dalas, šta znam, dobili su vrlo jeftino prvog pika sa drafta koji se definitivno nije mirisao sa trenerom u Atlanti. Možda ga ožive pa ovo bude posao decenije, a možda i ne u kom slučaju će dogodine nazad u Evropu.

Ja mislim da će taj mali Francuz uspeti i postati dobar igrač iako je to iskreno više neki iracionalni osećaj koji imam već par godina, nije baziran na prikazanom.

3 hours ago, Venom said:

Dort vredi verovatno više od toga šta su dobili, ali OKC nije hteo više glavobolju s njim, ili je bilo vreme da mu daju pare, a nemaju.

čitao sam tokom plejofa da treba da otfikare 4x igrača zbog love, tj aprona i sl, dort je bio jedini notable od ta 4

17 hours ago, uini said:

mozda nece biti kraj nba karijere ali u oklahomi ovih godina klinja nema sta da trazi osim ako nije neki mega talenat za nba prilike

mislim da ce imati makar jos jednu dve prilike nakon okc

Pa valjda jeste covid19