April 4Apr 4 6 hours ago, spaceploitator said:Gleda se po mecu, rpg/apg. Wilt je te godine imao najvise ukupno asistencija jer naravno da nije propustio nijedan mec (jedva je i minute propustao), ali po mecu je najvise imao Oskar: 9,7. Robertson je te sezone odigrao samo 65 tekmi pa su mu jasno totali manji.To je dobro objasnjenje. Znaci da ce Jokic biti zaista prvi ikada, koji je rebound+assist leader po proseku po utakmici. Sledece godine mu ostaje da napadne i sve tri glavne statisticke kategorije. Sad kad mu je prosek TD po utakmici.
April 4Apr 4 26 minutes ago, Amos said:A glupo ti je ovo, sasvim je legitimno računati šta i koliko treba Luki za MVPa. Boli ljude dupe za Lejkerse ali navijaju za njega preko Šejgila.brate jesi i ti preko noci zaludeo il me samo zajebavas?pisao sam to tad iz vizure denvera, da bi im u datoj situaciji bilo mnogo bolje da budu cetvrti, da idu na hjuston pa eventualno sas (ako lejkersi dobiju oklahomu)onda su ljudi krenuli da "objasnjavaju" kako denver ne moze biti treci, kako se u PO sastaju 1-8, 2-7.. potpuno propustajuci da sve vremne ciljam na to da sas prestigne oklahomu na prvom mestu (a ne denver da prestigne lal, uostalom da je to, sta ce im pobeda lejkersa, treba im upravo obrnuto)umesto da odustanu ili napisu oko prevideli smo to, ovaj nesrecnik evo i dalje dominirainace u tom trenutku razlika izmedju oklahome i sas je bila manja nego izmedju lejkersa i denverapo dva poraza razlike, sa tim sto sas ima bolji medjusobni, za razliku od denvera naspram lejkersai oklahoma je trebala igrati dva puta sa lejkersima, u gostima sa denverom, klipersima, kuci sa finiksom
April 4Apr 4 Nemojte se svadjati.https://www.nytimes.com/athletic/video/glZzVCzLFMrSxU0?source=athletic_user_shared_video
April 4Apr 4 jeste sranje sve to sa povredom doncicauopste, povrede (ucestale) su iz moje perspektive najgori deo danasnje nbaa narocito je zajebano kad se neko ovako bitan povredi uoci POjel ovo neko iz publike podjebava doncica da sad ne mora igrati odbranu?
April 4Apr 4 1 hour ago, pbg12345 said:brate jesi i ti preko noci zaludeo il me samo zajebavas?pisao sam to tad iz vizure denvera, da bi im u datoj situaciji bilo mnogo bolje da budu cetvrti, da idu na hjuston pa eventualno sas (ako lejkersi dobiju oklahomu)onda su ljudi krenuli da "objasnjavaju" kako denver ne moze biti treci, kako se u PO sastaju 1-8, 2-7.. potpuno propustajuci da sve vremne ciljam na to da sas prestigne oklahomu na prvom mestu (a ne denver da prestigne lal, uostalom da je to, sta ce im pobeda lejkersa, treba im upravo obrnuto)umesto da odustanu ili napisu oko prevideli smo to, ovaj nesrecnik evo i dalje dominirainace u tom trenutku razlika izmedju oklahome i sas je bila manja nego izmedju lejkersa i denverapo dva poraza razlike, sa tim sto sas ima bolji medjusobni, za razliku od denvera naspram lejkersai oklahoma je trebala igrati dva puta sa lejkersima, u gostima sa denverom, klipersima, kuci sa finiksomOk, desavaju se miskomunikacije u pisanoj prepisci. Ne citam svaki post toliko pazljivo. Ja sam ono prozivanje razumeo kao kontra Lejkersa/Luke, tako da moj post i dalje stoji, cak i ako se ne odnosi na tebe. Ako moze da se racuna 200 kombinacija kako da Jokic osvoji nesto, moze isto to i za Lejkerse/Luku.
April 4Apr 4 1 hour ago, Amos said:Ako moze da se racuna 200 kombinacija kako da Jokic osvoji nesto, moze isto to i za Lejkerse/Luku.Ma jasno da moze, samo nema puno smisla. Luku niko nije stavljao na prvo mesto ni na proslom straw pollu, a evo ni juce na finalnom. Mislim mozemo i oko Gordonovih sansi da debatujemo onda.Isto tako mozemo da brojimo koliko jos puta Lejkersi mogu da dobiju OKC u najbitnijem delu sezone a mozemo i da pricamo o realnim stvarima. A mozemo i sve to i bez polivanja celog foruma kako je neobavesten / da ne spominjem vredjanje / al to umisljenim djindjicevskim mekokicmenjacima slabije ide.
April 4Apr 4 Jebalo ih pravilo od 65 utakmica, sad Luka kao nije All NBA, ali da se povredio u prvoj sekundi prve sledeće utakmice, onda bi bio.Baš je to razlika i baš im je kriterijum u pm.Sad će neki Branson, Mičel... da upadnu u prvu petorku.Svaka čast tim momcima, ali to je sve nivo ispod u odnosu na Dončića i Kaninghema ove sezone.
April 4Apr 4 30 minutes ago, spaceploitator said:Ma jasno da moze, samo nema puno smisla. Luku niko nije stavljao na prvo mesto ni na proslom straw pollu, a evo ni juce na finalnom. Mislim mozemo i oko Gordonovih sansi da debatujemo onda.Isto tako mozemo da brojimo koliko jos puta Lejkersi mogu da dobiju OKC u najbitnijem delu sezone a mozemo i da pricamo o realnim stvarima. A mozemo i sve to i bez polivanja celog foruma kako je neobavesten / da ne spominjem vredjanje / al to umisljenim djindjicevskim mekokicmenjacima slabije ide.Zbog boldovanog smo ovde. Da se sprdamo i zajebavamo i prognoziramo i vagamo. To nerealno je najlepši deo sporta.Što se tiče ovog drugog, evo imaš post ispod svog gde se piše da Luka neće ući u izbor za nagrade jer nije pročitao da Luka ima pravo žalbe do poslednjeg dana sezone da mu se uvaži neigranje za ćerkin rodjendan i udje u izbor za nagrade (što će mu Silver učiniti). E sad, što je pbg nervozan i lagan na obaraču, to jeste loše. Na stranu što mislim da nije Djindjićevac jer čovek nije nacionalista.
April 4Apr 4 19 minutes ago, Amos said:Luka ima pravo žalbe do poslednjeg dana sezone da mu se uvaži neigranje za ćerkin rodjendan i udje u izbor za nagrade (što će mu Silver učiniti). Kakvu sprdačinu prave od svega ;---).
April 4Apr 4 45 minutes ago, Amos said:Zbog boldovanog smo ovde. Da se sprdamo i zajebavamo i prognoziramo i vagamo. To nerealno je najlepši deo sporta.Što se tiče ovog drugog, evo imaš post ispod svog gde se piše da Luka neće ući u izbor za nagrade jer nije pročitao da Luka ima pravo žalbe do poslednjeg dana sezone da mu se uvaži neigranje za ćerkin rodjendan i udje u izbor za nagrade (što će mu Silver učiniti). E sad, što je pbg nervozan i lagan na obaraču, to jeste loše. Na stranu što mislim da nije Djindjićevac jer čovek nije nacionalista.Neobavestentm nisam ni izvalio da nije jos dogurao do 65. No svakako bi bio tek 4i u ovoj konkurenciji...nezasluzeno ali jbg kad razni botovi imaju glasove
April 4Apr 4 Za Denver cenim da je bolje da bez preterano cimanja zadrze to 4. mesto, odmore startere koliko mogu.
April 4Apr 4 21 hours ago, Amos said:A dobro, Wiltara je to protiv vodoinstalatera. Da je igrao u praaaaavoj NBA 90ih prosek bi mu bio 17/9/6Da jer bi tada imao 60 godina
April 4Apr 4 18 minutes ago, 1n54jd3r said:Za Denver cenim da je bolje da bez preterano cimanja zadrze to 4. mesto, odmore startere koliko mogu.Imaju 2x spurse i OKC, ako to izgube, ne mogu biti 4.