March 15Mar 15 19 minutes ago, Amos said:E još samo mi fali da jednu od retkih neopterećenih zabava pretvaram u borbu dobra i zla, lol.+1000bas je gadno opterecen ovaj topik vec neko vreme, a bio je jedan od retkih sportskih gde nije bilo tih gluposti i trolova zeljnih paznjesad su aktivni likovi koji bi govno pojeli samo da ih neko primeti i odgovori na njihove izlive proliva
March 15Mar 15 1 minute ago, pbg12345 said:+1000bas je gadno opterecen ovaj topik vec neko vreme, a bio je jedan od retkih sportskih gde nije bilo tih gluposti i trolova zeljnih paznjesad su aktivni likovi koji bi govno pojeli samo da ih neko primeti i odgovori na njihove izlive prolivati nisi normalan, majkemi
March 15Mar 15 31 minutes ago, Amos said:E još samo mi fali da jednu od retkih neopterećenih zabava pretvaram u borbu dobra i zla, lol.Više je borba sa Uinijem koji prosečno kuca 54 posta dnevno.
March 15Mar 15 Pa dobro, slobodna zemlja i slobodan forum za pisanje. Al' kad dodje do poredjenja Šeja i Dagenota sa nacistima bataljujem priču i kidam na levo kod Albukerkija.
March 15Mar 15 jel realno da ozbiljno diskutujemo zato što sam sam thundere i bostan nazvao sile osovine
March 15Mar 15 Mene sramota ovoga sto Sej radi za rekorde, ok skoro svi u ligi su vec dugo u fazonu da je licni uspeh ispred timskog ali nekako je kod njega bas najociglednije, danas se videlo iz aviona da ce silovati do 20+ cak i na 15 i vise razlikeHartenstajn i Gober, duel dvojice koji nemaju sut, obojica odradjuju dobar posao generalno ali tezak kripl fajt u napadu, Ajzea opet sam na dva metra od kosa i ne moze da je sutne normalno nego mora onaj svoj poluflouter polu ne znam sta a Gober se izblamirao par puta kad je trebao da spusti loptu u kos ili zakuca a ovi ga lepili ili mu je izbijali. 80ak miliona po sezoni zbirno, tuga pregolema
March 15Mar 15 zanimljivo kako sga sutira 30% kad se protivniku dozvoli da igra odbranu.... dosta dobrih 1-na-1 odbrana na njemu, narocito se rendl isticao cini mi se
March 15Mar 15 A niko da prokomentarise pobedu Toronda nad Detroitom? Povratak Rajakovica and co.Kako je Dalas uspeo da porazi Klivenda?
March 15Mar 15 Just now, 1n54jd3r said:A niko da prokomentarise pobedu Toronda nad Detroitom? Povratak Rajakovica and co.Kako je Dalas uspeo da porazi Klivenda?Pustise na poluvremenu segment o treningu Reptorsa, verujem da će Rajaković da ubaci neku zamenu kobri, neće izdržati.Nisam mnogo gledao Toronto ove sezone, ali je Barns pokidao protiv Finiksa i ovu tekmu, 8 asistencija samo jedna izgubljena lopta, a i ta mislim da je otišla u aut tako da nije došlo do kontre Detroita. U Pistonse nemam poverenja ni ove godine.