Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

19 minutes ago, Amos said:

E još samo mi fali da jednu od retkih neopterećenih zabava pretvaram u borbu dobra i zla, lol.

+1000

bas je gadno opterecen ovaj topik vec neko vreme, a bio je jedan od retkih sportskih gde nije bilo tih gluposti i trolova zeljnih paznje

sad su aktivni likovi koji bi govno pojeli samo da ih neko primeti i odgovori na njihove izlive proliva

• Replies 6.3k
  • Views 267.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ima i minny conleya, hofera :čita sa kompa dok pije kafu:

1 minute ago, pbg12345 said:

+1000

bas je gadno opterecen ovaj topik vec neko vreme, a bio je jedan od retkih sportskih gde nije bilo tih gluposti i trolova zeljnih paznje

sad su aktivni likovi koji bi govno pojeli samo da ih neko primeti i odgovori na njihove izlive proliva

ti nisi normalan, majkemi

majketi

nogekako

31 minutes ago, Amos said:

E još samo mi fali da jednu od retkih neopterećenih zabava pretvaram u borbu dobra i zla, lol.

Više je borba sa Uinijem koji prosečno kuca 54 posta dnevno.

Pa dobro, slobodna zemlja i slobodan forum za pisanje. Al' kad dodje do poredjenja Šeja i Dagenota sa nacistima bataljujem priču i kidam na levo kod Albukerkija.

jel realno da ozbiljno diskutujemo zato što sam sam thundere i bostan nazvao sile osovine

Mene sramota ovoga sto Sej radi za rekorde, ok skoro svi u ligi su vec dugo u fazonu da je licni uspeh ispred timskog ali nekako je kod njega bas najociglednije, danas se videlo iz aviona da ce silovati do 20+ cak i na 15 i vise razlike

Hartenstajn i Gober, duel dvojice koji nemaju sut, obojica odradjuju dobar posao generalno ali tezak kripl fajt u napadu, Ajzea opet sam na dva metra od kosa i ne moze da je sutne normalno nego mora onaj svoj poluflouter polu ne znam sta a Gober se izblamirao par puta kad je trebao da spusti loptu u kos ili zakuca a ovi ga lepili ili mu je izbijali. 80ak miliona po sezoni zbirno, tuga pregolema

zanimljivo kako sga sutira 30% kad se protivniku dozvoli da igra odbranu.... dosta dobrih 1-na-1 odbrana na njemu, narocito se rendl isticao cini mi se

A niko da prokomentarise pobedu Toronda nad Detroitom? Povratak Rajakovica and co.

Kako je Dalas uspeo da porazi Klivenda?

.

Screenshot_20260315_231105_Chrome.jpg

Just now, 1n54jd3r said:

A niko da prokomentarise pobedu Toronda nad Detroitom? Povratak Rajakovica and co.

Kako je Dalas uspeo da porazi Klivenda?

Pustise na poluvremenu segment o treningu Reptorsa, verujem da će Rajaković da ubaci neku zamenu kobri, neće izdržati.

Nisam mnogo gledao Toronto ove sezone, ali je Barns pokidao protiv Finiksa i ovu tekmu, 8 asistencija samo jedna izgubljena lopta, a i ta mislim da je otišla u aut tako da nije došlo do kontre Detroita. U Pistonse nemam poverenja ni ove godine.

13 minutes ago, Hele said:

.

Screenshot_20260315_231105_Chrome.jpg

El mu to keva?

Sarapova valjda, uz sindrom zapustenosti nakon zavrsetka karijere

Elem: