March 15Mar 15 Just now, kralj said:Cam šutira dobro cele sezone, nego magarac propušta šuteve. Imao je do skoro ispod 4 šutnute trojke po utakmici igrajući sa jebenim Jokićem. Juče su ga posle tajmauta birali da šutira bacanja u poslednjem minutu. Stvari se očito mrdaju, on je dobar igrač, videćemo uskoro da li je period adaptacije gotov.Ja sam znao da će da vrati CBa zbog mečapa. Računa se da Lejkersi svakako loše brane pa se pravi kompromis da se zaustave na drugoj strani.Znam da ima dobar prosek, imao je i CB prošle godine dobar prosek (zato je i dobio svojih 125 miliona za pet godina), ali takođe znam da se boji da uzme šut. Ako to ja znam ja kao gledalac, to zna i svaki NBA tim, isto važi za Kema, nikoga ne zanima u clutch-u sa svojih 40% uz 4 pokušaja, kada će da propusti da uzme šut. Sa druge strane THJ-a, pa i Brusa se odbrane više plaše od ove dvojice. Spenser je juče uzeo i pogodio prvi uzeti trojku u clutch-u. Jedino što ni on u odbrani nije briljirao, a i protiv OKC se malo kockao i previše izašao na SGA u poslednjem napadu. (Plus izbegavanje da mu se da više minuta/startova kako bi mu platili manje, što će im se obiti o glavu).
March 15Mar 15 9 hours ago, 1n54jd3r said:Ali sta se sve dopusta nizim igracima u odbrani na Jokicu, jos od proslog PO i Caruso-a. Ne pricam o zidanju, vec na gradjenju da primi pas. Sudije ocigledno nece to resiti, morace Jokic sam. Ne uzdam se vise u Adelmana. Pogubio se i ukakio u gace.Ma da Adelman je kriv sto Jokic ne ume da pokupi defanzivni skok ili sto Jokic ne ume da poztigne vise od dva poena u cetvrtoj trecini i produzetku gde ga nije cuvao bek nego Ayton. O odbrani da ne govorim gde je Smart preko njega dao brdo otvorenih trojki. Ali eto najlakse je kriviti Adelmana koji je imao jednu od najboljih odbrana u ligi dok je Jokic pauzirao. Edited March 15Mar 15 by Micko8
March 15Mar 15 dobra prva četvrtinka. gilgameš aleksandru nije sviran grdan faul na šutu uz istek napada, čisto da bude zabeleđen i taj kuriozitet, Edited March 15Mar 15 by uini
March 15Mar 15 Ja se tek sada ukljucio, vidim 14 razlike za OKC 6 minuta do kraja, deluje kao rutinska pobeda.
March 15Mar 15 Mogu odmah da im daju titulu, a ostali nek razigravaju za kup. Ovi će da uzmu 3 za redom.
March 15Mar 15 3 minutes ago, Bogotac said:Hjuston i Minesota koji jure titulu,u ekipi nemaju krstenog pleja,vojma ocaMrzi me da trazim, ali smo jos pre trade deadline-a imali ovde raspravu o tome treba li Minesoti plej. Mene je iznandilo sto Koneli nista nije uradio po tom pitanju. SGA dogurao do 128 utakmice jos jednog rekorda izvucenog iz sesira.
March 15Mar 15 nemaju ni thunderi 1/1 plejmejkera, kao uostalom ni denver. mislim, ko je uopšte bio dostupan a da pravi razliku? mogli su verovatno da uzmu nekog tj mcconnella ali pitanje je šta bi tu doneo značajno.a što je najveća fora, osim njega ne mogu da se setim još neke opcije
March 15Mar 15 8 minutes ago, Amos said:@uini, ako budem u pravu da poništiš ove dislajkove ne lepim dislajkove yato sto obavezno grešiš, nego jer favorizuješ sile osovine
March 15Mar 15 E još samo mi fali da jednu od retkih neopterećenih zabava pretvaram u borbu dobra i zla, lol.
March 15Mar 15 44 minutes ago, uini said:nemaju ni thunderi 1/1 plejmejkera, kao uostalom ni denver.mislim, ko je uopšte bio dostupan a da pravi razliku?mogli su verovatno da uzmu nekog tj mcconnella ali pitanje je šta bi tu doneo značajno.a što je najveća fora, osim njega ne mogu da se setim još neke opcijeImaju Topića