Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

"problem" sa doncicem je taj sto vec godinama izgleda kao da je na istom nivou

on je vrlo brzo po ulasku u ligu dosegao jako visok nivo i tu je, ali nikad najbolji

sa druge strane ligi su potrebne nove superzvezde (narocito jer odlazi ova lebron, stef, durnat, kavaji "generacija") i sad vec imamo edvardsa, vembanjamu, kamingema kao nadolazece zvezde, plus sga koji je svega godinu stariji od doncica a ima titulu i mvp nagradu

a doncic iako je tu, kao da ovaj voz lagano prolazi pored njega

nesto kao buker na malo visem nivou

to sto lejkersi izgledaju kako izgledaju mu nikako ne ide u prilog

• Replies 6.3k
  • Views 268.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

luka je u samom startu imao dovedene svoje talente do blizu savršenog, akoizuzmemo šut.

ima on prostora za napredak, pre svega u negovanju svog tijela, pa će i šut posledično da se opravi ali to je to.

ne mislim da je neophodno da bude najbolji, ima toliko super-zvezda, koje zbog xy dominantnog igrača xy ere, nisu bili najbolji pa im ne zamera niko, niti ih nešto drnda.

svakako mu je krajnje vreme da se uozbilji na temu, ako može

13 minutes ago, 189- said:

rekao bih da detroit koji ima prvi skor u ligi ipak vece iznenadjenje. cak su mi i spursi vece iznenadjenje jer ih takodje nisam ocekivao u vrhu vec ovako rano.

Detroit je bio viđen za vrh Istoka, uglavnom top 3. Sunsi su u predikšnima maltene po pravilu držali fenjer Zapada.

Meni su prilično naduvane ove kritike Luke, što reče Amos jašu ga kao Jokića pre par godina. Lejkersi nisu podredili tim Luki, kao što je to Dalas uradio (ili Denver za Jokića).

Luka sinoć

i ono najvaznije ekipa mu izgubila protiv direktnog konkurenta za PO mesto

i to igrali bez dva najbolja igraca

Zanimljivo da se sere po Luki, a ne po Lebronu koji crpi 52 milke, a doprinosi mozda trećinu toga. Uzmi te pare i raspodeli ih na 2-3 rotaciona igrača i odjednom Lukino lenstvovanje nije toliki problem.

Debeli ima tri MVP nagrade, isto lenstvuje u odbrani (doduše u manjoj meri).

Lakersi su očajno koncipiran tim, dok im Lebron zauzima cap mogu da se slikaju. Ne ide im na ruku ni to što su Lakersi pa hoće po svaku cenu da budu konkurentni te uzimaju pakao ugovore poput Aytonovog.

Mada i Reaves i Luka nisu najsretniji kombo.

ja bih sad ugovorio trejd reavesa, dok je percepcija mocna ali nisu ni sve fransize u poslu sisanja vesla, so theres that.

Ma nema šanse, gotive njega u LA više nego Luku.

zato sto se loze na exploitaton 70ies filmove, umesto na bolji zivot 80ih, gde je luka spojio gigu moravca i bobu bjelogrlica

2 hours ago, pbg12345 said:

i ono najvaznije ekipa mu izgubila protiv direktnog konkurenta za PO mesto

i to igrali bez dva najbolja igraca

Jbg, trebao Luka dati 80.

Nije ni meni jasno. Lakersi sa kantom od ekipe otprilike isti nivo kao Denver, Minnesota itd. Na istom je nivou od početka karijere... Pa kad je taj nivo 1st team all NBA ne znam kuda još može na gore.

2 hours ago, goofs said:

Debeli ima tri MVP nagrade, isto lenstvuje u odbrani (doduše u manjoj meri).

Pominjali su i to, ali Debeli bar ima brze ručerde pa skuplja ukradene u prilog odbrane.

Edited by Amos

2 minutes ago, Amos said:

Pominjali su i to, ali Debeli bar ima brze ručerde pa skuplja ukradene u prilog odbrane.

ma naravno, bitan je stav

jokic je kurac na bicikli kad je u pitanju zastita obruca i slicno, ali se trudi na mnostvo drugih nacina da doprinese timskoj odbrani, pocevsi od toga da ima mozda najbolje poznavanje protivnicke igre u ligi

plus, napadacka kosarka mu je nesebicna kao nikom pre njega na tom nivou

za takvog (sa)igraca ce se ostali bacati na glavu ako treba

sa druge strane ako imas lelemuda, koji sa druge strane u napadu uzima svaki sut, tu jako malo treba da ekipa ode u kurac