23 hours ago23 hr ma sigurno mu se nekako revansiraju za taj mega popusta nece njegove para vredeti u njujorku ako dobiju jos dve.
23 hours ago23 hr umro stejsi king. 60. godina.jebote mish. secam ga se tako sto je bio rival deni meningu u ncaa finalu kad sam prvi put gledao zhavaljujuci rtz.posle bio u cikagu
23 hours ago23 hr Drobnjak upravo pričao kako je Topu svakako bolje da pali negde drugo, iako je prethodno najavio da očekuje odlaske Viginsa i Džoa. Šanse su mu "jako, jako, jako male" tvrdi Drobnjak.
22 hours ago22 hr Zar nisu Niksi zaposlili Bransonovog ćaleta? Ne sumnjam da je Dolan organizovao elegantno sponzorisanje pošumljavanja ili nešto slično.
22 hours ago22 hr ma da, trpaju se neke pare ispod stola sigurno, samo to rade malo manje blatantno od Balmera (koji btw još uvek nije kažnjen, ni on, ni organizacija, ni Lendard)
22 hours ago22 hr 12 minutes ago, goofs said:ma da, trpaju se neke pare ispod stola sigurno, samo to rade malo manje blatantno od Balmera (koji btw još uvek nije kažnjen, ni on, ni organizacija, ni Lendard)otkud znas da rade manje blatantno. mozda samo treba opet neki novi torre
22 hours ago22 hr samo pretpostavljam, jer ono što je Balmer radio je ćaci nivo dejstvovanja iza kulisa, apsolutno i neshvatljivo amaterski za nekoga sa tolikim resursima i toliko moći
21 hours ago21 hr ma bilo je i ima i bice milion ovakvih dilova. sada ce samo svi biti mnogo pazljiviji
19 hours ago19 hr 7 hours ago, Djolle said:Sastavio sam juče 5-6 perfect petorki. Zaključak je da petorka mora da bude skakački dominantna , preko 50 rpg . Oscar (sac, 60), wilt (gsw, 60), džabar (mil, 70) su cheat , Hayes na pf je isto super zbog skokova, russ iz washingtona....Pisalo se da su današnji igrači čit kod jer se danas nabija statistika, ali oni iz 60ih, 70ih... su najjači jer danas niko nema toliko skokova. Centri pre svega.
10 hours ago10 hr 10 hours ago, 189- said:ma bilo je i ima i bice milion ovakvih dilova. sada ce samo svi biti mnogo pazljiviji"it's all legal until you get caught", narocito kad covek pazi sta radi...
9 hours ago9 hr tako je bila i za marihuanu u njujorku pa su je legalizovali. tako ce i bransonu kesh iz ogromne koverte da legalizuju
9 hours ago9 hr inace, onaj njegov chale se mnogo tripuje i usput blamira sina: u drugoj tekmi on i fox se nesto gledaju na 3cm razdaljine ali je jasno iz aviona da ce na tome ostati, chale krenuo sa klupe da valjda objasni foxu kako su drugari i da treba lepo da se igraju. srecom, majka braun ga uhvatio za ruku i resetovao na prvobitnu poziciju
4 hours ago4 hr Da da, baš je prespojio tu, vratio se 20 godina u nazad na školsko igralište i ulogu oca.Webmy opet bio jako nervozan na prošloj utakmici. Mora još budizma da se doda za sledeću. Tripuje se da mora ovo da se osvoji pa onda i pritisak radi na njegovu štetu.
2 hours ago2 hr The loudest I’ve ever heard Knicks fans at Madison Square Garden was May 16, 1997.Game 6, Knicks vs. Heat. 48 hours earlier, P.J. Brown lit the match that David Stern’s dumb de jure brain fanned into the fire that torched the ‘90s Knicks last shot at MJ and the Bulls, ergo their last shot at a title. 19,763 New Yorkers cheering their team is one thing. Add a righteous indignation to the mix and you get a sound like none I’ve heard before or since. The sound of bloodlust.I’m old now. Old enough that day after day I see more and more people I’m older than, and fewer that I’m not. Old enough to recognize the ties that bind me to the New York Knickerbockers differ from those that connect me to my other sports loves. Old enough to feel like I know something too many people have forgotten, or never knew. Old enough to realize how much the world has passed me by, too.Young Knicks fans are expecting the best. I’m tornMaybe they’re not wrong. Maybe I am
2 hours ago2 hr On 7. 6. 2026. at 17:44, Djolle said:Sastavio sam juče 5-6 perfect petorki. Zaključak je da petorka mora da bude skakački dominantna , preko 50 rpg . Oscar (sac, 60), wilt (gsw, 60), džabar (mil, 70) su cheat , Hayes na pf je isto super zbog skokova, russ iz washingtona....Hajde probamo obrnuto. Ovo je moj rekord za sada: