Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

ma sigurno mu se nekako revansiraju za taj mega popust

a nece njegove para vredeti u njujorku ako dobiju jos dve.

• Replies 6.3k
  • Views 266.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

umro stejsi king. 60. godina.

jebote mish. secam ga se tako sto je bio rival deni meningu u ncaa finalu kad sam prvi put gledao zhavaljujuci rtz.

posle bio u cikagu

Drobnjak upravo pričao kako je Topu svakako bolje da pali negde drugo, iako je prethodno najavio da očekuje odlaske Viginsa i Džoa. Šanse su mu "jako, jako, jako male" tvrdi Drobnjak.

Zar nisu Niksi zaposlili Bransonovog ćaleta? Ne sumnjam da je Dolan organizovao elegantno sponzorisanje pošumljavanja ili nešto slično.

ma da, trpaju se neke pare ispod stola sigurno, samo to rade malo manje blatantno od Balmera (koji btw još uvek nije kažnjen, ni on, ni organizacija, ni Lendard)

12 minutes ago, goofs said:

ma da, trpaju se neke pare ispod stola sigurno, samo to rade malo manje blatantno od Balmera (koji btw još uvek nije kažnjen, ni on, ni organizacija, ni Lendard)

otkud znas da rade manje blatantno. mozda samo treba opet neki novi torre

samo pretpostavljam, jer ono što je Balmer radio je ćaci nivo dejstvovanja iza kulisa, apsolutno i neshvatljivo amaterski za nekoga sa tolikim resursima i toliko moći

ma bilo je i ima i bice milion ovakvih dilova. sada ce samo svi biti mnogo pazljiviji

7 hours ago, Djolle said:

image.png

Sastavio sam juče 5-6 perfect petorki. Zaključak je da petorka mora da bude skakački dominantna , preko 50 rpg . Oscar (sac, 60), wilt (gsw, 60), džabar (mil, 70) su cheat , Hayes na pf je isto super zbog skokova, russ iz washingtona....

Pisalo se da su današnji igrači čit kod jer se danas nabija statistika, ali oni iz 60ih, 70ih... su najjači jer danas niko nema toliko skokova. Centri pre svega.

10 hours ago, 189- said:

ma bilo je i ima i bice milion ovakvih dilova. sada ce samo svi biti mnogo pazljiviji

"it's all legal until you get caught", narocito kad covek pazi sta radi... )

tako je bila i za marihuanu u njujorku pa su je legalizovali. tako ce i bransonu kesh iz ogromne koverte da legalizuju

inace, onaj njegov chale se mnogo tripuje i usput blamira sina: u drugoj tekmi on i fox se nesto gledaju na 3cm razdaljine ali je jasno iz aviona da ce na tome ostati, chale krenuo sa klupe da valjda objasni foxu kako su drugari i da treba lepo da se igraju. srecom, majka braun ga uhvatio za ruku i resetovao na prvobitnu poziciju

Da da, baš je prespojio tu, vratio se 20 godina u nazad na školsko igralište i ulogu oca.

Webmy opet bio jako nervozan na prošloj utakmici. Mora još budizma da se doda za sledeću. Tripuje se da mora ovo da se osvoji pa onda i pritisak radi na njegovu štetu.

The loudest I’ve ever heard Knicks fans at Madison Square Garden was May 16, 1997.

Game 6, Knicks vs. Heat. 48 hours earlier, P.J. Brown lit the match that David Stern’s dumb de jure brain fanned into the fire that torched the ‘90s Knicks last shot at MJ and the Bulls, ergo their last shot at a title. 19,763 New Yorkers cheering their team is one thing. Add a righteous indignation to the mix and you get a sound like none I’ve heard before or since. The sound of bloodlust.

I’m old now. Old enough that day after day I see more and more people I’m older than, and fewer that I’m not. Old enough to recognize the ties that bind me to the New York Knickerbockers differ from those that connect me to my other sports loves. Old enough to feel like I know something too many people have forgotten, or never knew. Old enough to realize how much the world has passed me by, too.

Young Knicks fans are expecting the best. I’m torn

Maybe they’re not wrong. Maybe I am

On 7. 6. 2026. at 17:44, Djolle said:

image.png

Sastavio sam juče 5-6 perfect petorki. Zaključak je da petorka mora da bude skakački dominantna , preko 50 rpg . Oscar (sac, 60), wilt (gsw, 60), džabar (mil, 70) su cheat , Hayes na pf je isto super zbog skokova, russ iz washingtona....

Hajde probamo obrnuto. Ovo je moj rekord za sada:

image.png