Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

One Battle After Another

Featured Replies

On 20. 12. 2025. at 22:48, Svemir Zeka said:

Ko će izdržati toliko, ja ugasila posle 16 min 39 sekundi 🙄

I ja sam otprilike tada htela da isključim, ali žmu navalio da gledamo dalje, dobacili do bade mantila i trke kroz objekat sa Beniciom i odustali..

Ok, skapirala sam da je najgluplji početak, tako da ću pogledati srdoc

Ne znam što ti ne veruem rolleyes

3 hours ago, Filozof manijak said:

Ne znam što ti ne veruem rolleyes

Verui rolleyes

• 3 weeks later...

Iskoristio kišovito zimsko veče sinoć da pogledam OBAA na dobrom starom HBO-u. Sjajan film, zaista, verovatno najbolji koji sam pogledao iz prošlogodišnje produkcije.

Prvih pola sata malo su konfuzni i testiraju volju gledalaca. Ali što više vreme odmiče, film postaje bolji, druga polovina je zaista sjajna, držala me dupeta zakovanog u kauč do jedan po ponoći.

Od glumaca, hajlajt mi je Leo koji je izdominirao i praktično izneo OBAA ludeći naokolo kroz film u svom bade-mantilu. Šon mi je onako, nekako je bio previše dvodimenzionalan sa onim svojim nabreklim venama na rukama i pomalo tupavim karakterom kojeg je tumačio. Tako da 4 zvezdice za Lea, 2 zvezdice za Šona.

Sve u svemu, od mene ocena 8/10 i topla preporuka.

Pa sramim se priznati (nakon što su ga ovdje neke cijenjene starine popljuvale), ali i meni se svidio film… što znam, zabavan je bio, ako ništa drugo, a mislim da me i na ličnom planu pogodio leov lik koji pokušava da podigne/vaspita/zaštiti/usmjeri ćerku u ovom ružnom svijetu iako bi najradije nastavio da pije & duva do potpunog zaborava…

Sve sam mislila hocu/necu da pogledam film. Sad definitivno hocu )

Evo ja vec sve zaboravio iz filma nakon mesec dana. Steta sto i dalje postoji ovaj topik da me podseti na onu gadnu Tajanu i smor neprekidne pucacine prvog dela filma.

Inace meni je Sean Penn odglumio vrhunsku ulogu, jedino sto mi je i zanimljivo u filmu bilo.

Odlican ). Leo sjajan.

Manje/vise sve vazno pomenuto na temi, bozicna ekipa ili kako se vec zovu vrhunski kasting. Nisam trepnula )

Uz Barbi i La La Land najgrdje nesto sto sam gledao minus Son Pen kao Bovino komandant ovih ICE tako da je satira dnevnopolitickih desavanja zanimljiva ali i mucna ako je to najostrije pero protiv macha.I cela sto neko rece Star Wars prica kao ili Dina ,i Di Caprio koji je neka kombina Johnny Deppa iz Tajnog Prozora i Paranoje iz Las Vegasa.I warrior nuns kao Jedaji ili Bene Geserit .I am your father momenat.Nepotreban film osim lol Pen koji ubija od sprdnje sa onim zlim patljkom i Benisio kao Obi van ,Dankan Ajdaho

• 2 weeks later...

meni se film svideo jer nije pravolinijski put od tačke a do tačke b, i ukupno mi je od starta bio dobra zabava i držao mi je pažnju, ali veliku mi mrlju na ceo utisak baca sudbina indijanca koji radi za arijevce. rasplet sa njim je neuverljiv do granice neshvatljivosti. prvo sam bio u čudu šta ovo bi, je l sam nešto propustio ili je sve banalno kao što izgleda, i ispostavi se da je ovo drugo. vama nije bolo oči?