December 23, 2025Dec 23 On 20. 12. 2025. at 22:48, Svemir Zeka said:Ko će izdržati toliko, ja ugasila posle 16 min 39 sekundi 🙄I ja sam otprilike tada htela da isključim, ali žmu navalio da gledamo dalje, dobacili do bade mantila i trke kroz objekat sa Beniciom i odustali..
January 10Jan 10 Iskoristio kišovito zimsko veče sinoć da pogledam OBAA na dobrom starom HBO-u. Sjajan film, zaista, verovatno najbolji koji sam pogledao iz prošlogodišnje produkcije. Prvih pola sata malo su konfuzni i testiraju volju gledalaca. Ali što više vreme odmiče, film postaje bolji, druga polovina je zaista sjajna, držala me dupeta zakovanog u kauč do jedan po ponoći. Od glumaca, hajlajt mi je Leo koji je izdominirao i praktično izneo OBAA ludeći naokolo kroz film u svom bade-mantilu. Šon mi je onako, nekako je bio previše dvodimenzionalan sa onim svojim nabreklim venama na rukama i pomalo tupavim karakterom kojeg je tumačio. Tako da 4 zvezdice za Lea, 2 zvezdice za Šona. Sve u svemu, od mene ocena 8/10 i topla preporuka.
January 10Jan 10 Pa sramim se priznati (nakon što su ga ovdje neke cijenjene starine popljuvale), ali i meni se svidio film… što znam, zabavan je bio, ako ništa drugo, a mislim da me i na ličnom planu pogodio leov lik koji pokušava da podigne/vaspita/zaštiti/usmjeri ćerku u ovom ružnom svijetu iako bi najradije nastavio da pije & duva do potpunog zaborava…
January 12Jan 12 Evo ja vec sve zaboravio iz filma nakon mesec dana. Steta sto i dalje postoji ovaj topik da me podseti na onu gadnu Tajanu i smor neprekidne pucacine prvog dela filma.
January 12Jan 12 Inace meni je Sean Penn odglumio vrhunsku ulogu, jedino sto mi je i zanimljivo u filmu bilo.
January 12Jan 12 Odlican . Leo sjajan.Manje/vise sve vazno pomenuto na temi, bozicna ekipa ili kako se vec zovu vrhunski kasting. Nisam trepnula
January 15Jan 15 Uz Barbi i La La Land najgrdje nesto sto sam gledao minus Son Pen kao Bovino komandant ovih ICE tako da je satira dnevnopolitickih desavanja zanimljiva ali i mucna ako je to najostrije pero protiv macha.I cela sto neko rece Star Wars prica kao ili Dina ,i Di Caprio koji je neka kombina Johnny Deppa iz Tajnog Prozora i Paranoje iz Las Vegasa.I warrior nuns kao Jedaji ili Bene Geserit .I am your father momenat.Nepotreban film osim lol Pen koji ubija od sprdnje sa onim zlim patljkom i Benisio kao Obi van ,Dankan Ajdaho
February 4Feb 4 meni se film svideo jer nije pravolinijski put od tačke a do tačke b, i ukupno mi je od starta bio dobra zabava i držao mi je pažnju, ali veliku mi mrlju na ceo utisak baca sudbina indijanca koji radi za arijevce. rasplet sa njim je neuverljiv do granice neshvatljivosti. prvo sam bio u čudu šta ovo bi, je l sam nešto propustio ili je sve banalno kao što izgleda, i ispostavi se da je ovo drugo. vama nije bolo oči?