November 7, 2025Nov 7 Ja i dalje ne mogu da izbijem iz glave scenu jurnjave kolima, znate ono gore-dole, tenzija je u konstantnom rastu, sto dopumpava i sjajna muzika, tako da je ovo jedna od vecih majstorija koje sam video u bioskopu, pa mozda ikadaIMDbOne Battle After Another (2025)One Battle After Another (2025) Edited November 7, 2025Nov 7 by ultra plasticni
November 17, 2025Nov 17 Popular Post Neki slican put postoji kod mene na Fuerteventuri sa sve pustinjskim krajolikom, ja ga obozovam a jos vise sad kad ga ljudi izbegavaju, jer je pusten auto-put u promet.I to je sve sto ce me asocirati na film. Vajb nekog loseg Tarantina se osecao svo vreme filma, iritantni zenski lik, koji ne zelim vise nikad da vidim, karikaturni Son Pen, uvek kul i seksi i nije mu tesko Benisio, Di Kaprio, recimo dobro naduvan u tom dronjavom slafroku, ali dzabe kad nema auru i nikad je nece imati. Ideju filma ostavljam onom kome se svideo, premalo je materijala da bi se konkretizovala neka zaokruzena misao, mislim sve se moze kad se hoce, ali ja necu, kao sto nema sanse da ga ikad ponovo odgledam.Muzika vaistinu odlicna.
November 18, 2025Nov 18 8 hours ago, Lancia said:Neki slican put postoji kod mene na Fuerteventuri sa sve pustinjskim krajolikom, ja ga obozovam a jos vise sad kad ga ljudi izbegavaju, jer je pusten auto-put u promet.I to je sve sto ce me asocirati na film. Vajb nekog loseg Tarantina se osecao svo vreme filma, iritantni zenski lik, koji ne zelim vise nikad da vidim, karikaturni Son Pen, uvek kul i seksi i nije mu tesko Benisio, Di Kaprio, recimo dobro naduvan u tom dronjavom slafroku, ali dzabe kad nema auru i nikad je nece imati.Ideju filma ostavljam onom kome se svideo, premalo je materijala da bi se konkretizovala neka zaokruzena misao, mislim sve se moze kad se hoce, ali ja necu, kao sto nema sanse da ga ikad ponovo odgledam.Muzika vaistinu odlicna.Samo da aminujem sve ovo što si lepo sročio.
November 18, 2025Nov 18 2 hours ago, pariah said:Samo da aminujem sve ovo što si lepo sročio.Znaci ne verujes mi da na mom ostrvu ima slican put
November 18, 2025Nov 18 1 hour ago, Lancia said:Znaci ne verujes mi da na mom ostrvu ima slican put Jel padne nekad kiša kod vas?
November 18, 2025Nov 18 Just now, sasha said:Jel padne nekad kiša kod vas?De si bio kad sam kukao pre tri dana da mi prokiso krov? Padne dva-tri puta godisnje i obicno bude potop.
November 18, 2025Nov 18 1 minute ago, Lancia said:De si bio kad sam kukao pre tri dana da mi prokiso krov?Padne dva-tri puta godisnje i obicno bude potop.Jbg, nisam video, sori, valjda si sanirao.
December 11, 2025Dec 11 Bogami hajp je opravdan. Odgledao 2 puta(skoro) zaredom.Atlas of WondersBaktan Cross and (almost) all the locations where One Bat...Guide to all the filming locations of One Battle After Another - Baktan Cross, the house, and all the places where the movie was filmedGlavna scena jurnjave na onom predivnom putu me malo podsetila na Bullitt-a i slične ulice San Franciska.
December 11, 2025Dec 11 4 minutes ago, pariah said: Glavna scena jurnjave na onom predivnom putu me malo podsetila na Bullitt-a i slične ulice San Franciska.nidje veze.
December 18, 2025Dec 18 https://www.hbomax.com/pt/en/movies/one-battle-after-another/bebe611d-8178-481a-a4f2-de743b5b135a
December 19, 2025Dec 19 Sve cekam kad ce dr.Zissou da iskoci iz neke vodovodne cevi ili Adrian Brody ..
December 20, 2025Dec 20 On 25. 9. 2025. at 11:35, Nebojsa said:userete mu 3 sataKo će izdržati toliko, ja ugasila posle 16 min 39 sekundi 🙄
December 23, 2025Dec 23 On 12/20/2025 at 10:48 PM, Svemir Zeka said:Ko će izdržati toliko, ja ugasila posle 16 min 39 sekundi 🙄Super je kad pregrmiš prvih sat vremena Šalu na stranu, Lancia pomenu Tarantina. Setila sam se gledanja Jackie Brown u bioskopu. Nekoliko puta u toku projekcije ljudi su ustajali misleći ‘hvala bogu kraj’ i onda uz uzdah vraćali na mesta. Tek kasnije sam zavolela taj film i sad mogu da ga gledam kad god se prikazuje na tv-u, od početka, sredine, nebitno. Možda mi se i sa ovim filmom desi slično.Pen i Benisio fenomenalni! Neverovatno je šta PTA izvuče iz glumaca. (Tom Kruz, nisam luda za njim, ali je za glumu u Magnoliji po meni zaslužio Oskara) Di Kaprio izgleda ipak najbolje funkcioniše sa Skorsezeom. Dobar je i ovde, ali ga je zasenio Pen.