September 6, 2025Sep 6 Turke je opet spasio skok u napadu kada se lomilo i kada su Svedjani mogli da povedu na 2 minuta pre kraja. Plus par sudijskih odluka koje su ostetile Svedjane.Mi smo bas losu odbranu igrali protiv Turaka. Edited September 6, 2025Sep 6 by Emerald
September 6, 2025Sep 6 10 minutes ago, pbg12345 said:za razliku od sveda, portugalci su ovde zalutali, nabice ih nemci 50+Pa sad, Portugal je svoj plasman izborio i to bez glavnog igrača u većem delu ključne tekme. Švedjane su darovali Crnogorci Edited September 6, 2025Sep 6 by *edited by mod
September 6, 2025Sep 6 4 minutes ago, *edited by mod said:Pa sad, Portugal je svoj plasman izborio i to bez glavnog igrača i većem delu ključne tekme. Švedjane su darovali Crnogorcima svaka cast za njihov prolazak grupekomentar se odnosio na kvalitet, kvalitetom su zalutali medju ove ekipenasa grupa je bila najslabija i jedna od tri lose ekipe je morala proci dalje
September 6, 2025Sep 6 41 minutes ago, *edited by mod said:Izvukoše se Turci, valjda budu gore sreće u 1/4 finalu.ja sam bas u fazonu da im vratimo za kocobo
September 6, 2025Sep 6 2 minutes ago, uini said:ja sam bas u fazonu da im vratimo za kocoboDva puta nas na ovom prvenstvu niko neće dobiti. For better or worse
September 6, 2025Sep 6 2 hours ago, pbg12345 said:i dalje mi neverovatno u kojoj meri gotovo svi potcenjuju svedjanenaravno da su turci favoriti, ali po meni ni izbliza u meri kao npr nemacka protiv portugalautakmice osmine finala umeju da budu zajebane kao prve eliminacione i x puta se desilo da ekipe koje su igrale dobro u grupi zakazuturci imaju breme favorita, sad svi od njih ocekuju medalju, svedjani potpuno opusteni, ako turcima stane sut i ako svedska uspe da odrzi egal neki duzi peirod bice znimljivo videti kako reaguje turskane deluje mi ova grupa igraca kao narocito karakterna u kosarkaskom smislusvedjani sa druge strane su imali jedna kiks protiv crnogoraca, britance su lako resili, od litvanca i finaca izgubili na loptunemci su ih rutinirali, ali tu su igrali bez larsona i birgadneraigraju jako lepu timsku kosarku, strpljivo u napadu, imaju dobra resenjau odbrani ume da skripi, ali nadokandjuju srcemsvedi pored hakansona i pelea imaju odlican par tamnoputih, brzih prododrnih plejeva, pancera i njie-anajteze ce biti birganderu i gadeforsu, ako uspeju primiriti senguna i sudije ih ne izbace zbog licnih, svedjani definitivno imaju sansusvim srcem uz svede Mnogo su kvalitetniji Turci, i sve sem njihovog prolaza bi za mene bila senzacija.Nigde ne vidim način na koji bi Švedi mogli da defragmentiraju Atamana i društvo.exid: u međuvremenu saznam da su već odigrali utakmicu Edited September 6, 2025Sep 6 by Filozof manijak
September 6, 2025Sep 6 1 minute ago, *edited by mod said:Dva puta nas na ovom prvenstvu niko neće dobiti. For better or worsejebacemo miroslava dodika
September 6, 2025Sep 6 1 minute ago, pbg12345 said:vodi portugal :OPa normalno kad je Kralj Urokljivaca rekao svoje:1 hour ago, pbg12345 said:za razliku od sveda, portugalci su ovde zalutali, nabice ih nemci 50+
September 6, 2025Sep 6 1/15 trojke za sad Nemačke, sjebaše statistiku.Bolje im išlo sa neMumbru likom