September 6, 2025Sep 6 Mogla bi švedjane da košta ona promašena kontra.Moraju odmah da zaustave kola inače neće da valja Edited September 6, 2025Sep 6 by steins
September 6, 2025Sep 6 1 minute ago, steins said:Mogla bi švedjane da košta ona promašena kontra.Moraju odmah da zaustave kola inače neće da valjaU drugom poluvremenu se Volvo pokvario.
September 6, 2025Sep 6 2 minutes ago, steins said:Mogla bi švedjane da košta ona promašena kontra.Moraju odmah da zaustave kola inače neće da valjaOdmah sam se setio Njovića. Neverovatno kako tako neke stvari menjaju momentum™u košarci.
September 6, 2025Sep 6 Proklet bio taj sto je prvi ikad krenuo da skandira mvp. Postalo je neprijatno
September 6, 2025Sep 6 Zašto koji kurac navijam za jebenu Švedsku, pa moram da bacam daljinski zbog ovih zicera. Edited September 6, 2025Sep 6 by Milošica
September 6, 2025Sep 6 Just now, Nikodije said:Odmah sam se setio Njovića. Neverovatno kako tako neke stvari menjaju momentum™u košarci.To je, buraz, nejlepši deo ove igre
September 6, 2025Sep 6 Just now, Milošica said:Zašto koji kurac navijam jebenu Švedsku, pa moram da bacam daljinski zbog ovih zicera.cuvaj staminu za finsku :/
September 6, 2025Sep 6 2 minutes ago, Milošica said:Zašto koji kurac navijam za jebenu Švedsku, pa moram da bacam daljinski zbog ovih zicera.Ne navijaš za Švedsku nego protiv Turaka.Odoše Osmanlije na 10+Šteta
September 6, 2025Sep 6 5 minutes ago, Valk said:Ne navijaš za Švedsku nego protiv Turaka.Odoše Osmanlije na 10+Šteta-6
September 6, 2025Sep 6 Šveđani fenomenalni u skoku, jbt kako to lako izgleda kad neko drugi radi a mi kao da imamo slonove za visoke igrače.SpoilerSlon je jedina životinja koja ne može da skoči.
September 6, 2025Sep 6 Ovaj faul Korkmaza na Pantzaru je knjiska logicka definicija namernog faula. U ovom potezu nema % ideje da se ide na loptu i spreci protivnik da postigne poene u okviru pravila. Cista sekiricaAl neko pravilo u smeru lopte, sta li Edited September 6, 2025Sep 6 by MeanM@