September 6, 2025Sep 6 Just now, pbg12345 said:nijeto mu je brat igrao za radnickiNe cepaj dlaku načetvoro e: ovaj švecki kec ko da je izasao iz spota Ghosta Edited September 6, 2025Sep 6 by steins
September 6, 2025Sep 6 6 minutes ago, Nikodije said:Lol moćni Bejbi Jokić je danas bejbi ŠtimaraDaddy Sengun je izgleda postao grandpa Sengun
September 6, 2025Sep 6 Sad samo da Šveđanima prorade geni predaka na tursku tuču u drugom.Da ne kažem da će Turcima sigurno proraditi geni predaka Edited September 6, 2025Sep 6 by Milošica
September 6, 2025Sep 6 1 hour ago, pbg12345 said:i dalje mi neverovatno u kojoj meri gotovo svi potcenjuju svedjanenaravno da su turci favoriti, ali po meni ni izbliza u meri kao npr nemacka protiv portugalautakmice osmine finala umeju da budu zajebane kao prve eliminacione i x puta se desilo da ekipe koje su igrale dobro u grupi zakazuturci imaju breme favorita, sad svi od njih ocekuju medalju, svedjani potpuno opusteni, ako turcima stane sut i ako svedska uspe da odrzi egal neki duzi peirod bice znimljivo videti kako reaguje turskane deluje mi ova grupa igraca kao narocito karakterna u kosarkaskom smislusvedjani sa druge strane su imali jedna kiks protiv crnogoraca, britance su lako resili, od litvanca i finaca izgubili na loptunemci su ih rutinirali, ali tu su igrali bez larsona i birgadneraigraju jako lepu timsku kosarku, strpljivo u napadu, imaju dobra resenjau odbrani ume da skripi, ali nadokandjuju srcemsvedi pored hakansona i pelea imaju odlican par tamnoputih, brzih prododrnih plejeva, pancera i njie-anajteze ce biti birganderu i gadeforsu, ako uspeju primiriti senguna i sudije ih ne izbace zbog licnih, svedjani definitivno imaju sansusvim srcem uz svede proglasen si za najveceg znalca prvih poluvremena osmine finala; breme je golemo, neka te sveti sava 3x3 cuva od hottejkova. Edited September 6, 2025Sep 6 by uini
September 6, 2025Sep 6 nije vreme za sprdnju, teski minuti su pred nama, valja odbiti ovaj napad osmanlija
September 6, 2025Sep 6 Aj što si poznavalac al što si urokljiv pa svaka ti čast@pbg12345 Edited September 6, 2025Sep 6 by Valk