Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Neka ih to probudi i počnu da sipaju za njega, a on neka maše peškirom i organizuje ih sa klupe. Bolje nego da igra rovit i pogorša povredu, što Klipersi svakako ne bi dopustili.

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Možemo do zlata i bez Bogdana ali mi baš žao.

Vreme je da se Vasa probudi, nije valjda čovek zaboravio da igra košarku,valjda se sad trgne malo.

Pakao, lepo da krepa čovek 😭

Da su ostali bili na krštenom nivou, ne bi morao on ni da se cima protiv jebenog Portugala.

Meridian Sport Srbija - Kladionica Meridianbet
No image preview

Srbija mora da nastavi napad na zlato bez Bogdanovića

Bogdan Bogdanović je silno želeo zlato na ovom Evropskom prvenstvu kao kapitan reprezentacije Srbije. Momak koji je uvek bio tu za državni tim, još od malih
5 minutes ago, Valk said:

Pakao, lepo da krepa čovek 😭

Da su ostali bili na krštenom nivou, ne bi morao on ni da se cima protiv jebenog Portugala.

A to jbg sad, nije se on cimao protiv njih, prosto mora da igra da bi bio spreman da u polufinalu igra 30min. Nešto mu nije u redu da tom nogom, da se nije tad povredio verovatno bi na prvoj sledećoj utakmici.

Meni opet ide na falus PR služba saveza, ko KGB da su, opet ne znamo ništa o povredi, jel istegnuće, jer ruptura, potpuno pucanje, hoće morati na operaciju, kod doktorke Marijane, vudu šamana ili šta…

• Popular Post

Jebiga, najtužnije mi je zbog njega. Čovek koji rinta skoro svako leto već maltene 15 godina. Za nas katastrofa, al ajde možemo da se skrpimo nekako. Idemo dalje.

Edited by Venom

Barem imamo dovoljno vremena da se prilagodimo na ovo i da ostali igrači prihvate veću odgovornost i ulogu. Niko tu nije pao s marsa, svi igraju na visokom nivou 10 godina i verujem da im se noge neće odseći.

35 minutes ago, Nikodije said:

Insajder tipsnlips kaže da je kraj za Bogdana

da, sad vidim na vajber grupi

Kako Meridian sport saznaje iz izvora iz Amerike, Bogdanović više neće moći da pomogne ekipi Svetislava Pešića, jer je u SAD potvrđeno da postoji ruptura mišića zadnje lože i pakleni strelac ne može da zaigra u nastavku takmičenja

ovo je mozda i grade 2, par meseci pauze ako je ruptura

Sahraniste živog čoveka.

Može da se ispostavi kao tačno, ali i dalje ništa zvanično niko istinski relevantan nije objavio.

Edited by Hele

Ma čim sam video povredu pretpostavio sam da će ovako da se završi. Eventualno bi ga čekali do završnice, ako dođemo dotle i bilo bi stalno hoće li ili neće igrati. U tom smislu možda i bolje da su ovako presekli, nevezano za težinu povrede. Ja nisam sportista, ali me par puta u poslednje dve godine preseklo ovako (doduše list noge ali ista stvar) i odvratno je, nema rešenja osim da čekaš da prođe. Sve nešto kao sad je ok, ali čim kreneš opet nešto da radiš opet boli i tako u krug.

8 minutes ago, Hele said:

Sahraniste živog čoveka.

Može da se ispostavi kao tačno, ali i dalje ništa zvanično niko istinski relevantan nije objavio.

Idi do moderacije da napišeš da smo sahranili živog čoveka i zatraži zaštitu od neproverenih informacija i uznemiravanja.

Najjače je što su likovi kao ti najveće pičkice u stvarnom životu, te kao muškarčine, kao neke metalike i žestoki rok...

Ali uživaj u alter egu i u to malo zablude da si neko drugi koju ovde dobijaš, neću ti kvariti.

.... neka :)

Edited by Nikodije

Hele nismo ti mi povredili Bogdana

36 minutes ago, uini said:

da, sad vidim na vajber grupi

Kako Meridian sport saznaje iz izvora iz Amerike, Bogdanović više neće moći da pomogne ekipi Svetislava Pešića, jer je u SAD potvrđeno da postoji ruptura mišića zadnje lože i pakleni strelac ne može da zaigra u nastavku takmičenja

ovo je mozda i grade 2, par meseci pauze ako je ruptura

Ja sam čuo 3 nedelje. Doduše to je onaj lik iz medical stuffa koji mi je javljao za Nikolu Jovića onomad. Sad nije sa njima, ali je video fotku snimka na telefonu i odmah mi je napiso 3 nedelje minimum sudeći po tom snimku.

Jbg, reflektor na Guduru, nadam se i da će Vasa uspeti da se konsoliduje.

Ako ne, Debeli će sam. Juče se uhvatio za lakat, nije mi bilo dobro.

Ovi Telegraf/Telesport debili ne kapiraju da postoji institucija naknadne istrage i da stavljajući incident u fokus mogu da je isprovociraju. Respekt za matorog, obožavam kad se iznapušavsju naši (ne samo) sportski kvazinovinari.

Sve u svemu tozla.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.