Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Stalno naglašava da hoće da priča samo o koktarci košarci ali ne vredi, tabloide samo klikbajt zanima, pa još da spoje sa Dobrić-Banki odnosom iz Virtusa, ih, milina od senzacije.

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

3 hours ago, Ayatollah said:

Pitao sam i posle Portugala, pa evo i sada - imamo li mi neki small ball, ili umesto Jokića uvek mora da uđe Milutinov? Sa Petruševom na petici npr. Ili je to nešto što čuvamo za kasniju fazu?

Sa ovih 12 to teško da ćemo gledati. Petrušev na 5 znači više minuta za Tristana, više minuta za Jovića na 4 što opet vuče više minuta bekova na 3 itd. Da je pošao Davidovac i da je imao minute onda bi možda bila opcija (ako se može nazvati small-ball). Jokić će verovatno više minuta igrati u borbi za medalje, pa će biti i manje Milutinova.

Da je Bogi čitav moglo bi da se proba plej/Bogi/Gudura|Dobrić/Jović/Petrušev, samo je pitanje na šta bi to ličilo. Bez Bogija (sa Vanjom ili Vasom na 2 ili sa Gudurom na 2 i Dobrićem na 3) vrv ne vredi ni probati.

46 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kari prso ko lajsna

+ milijardu

kad ga pitaju za petruševa kaže neće o tome javno da priča. ok. kad prokomentariše novinar ubedljivu pobedu, odgovor je da se ne puvamo. kad ga pitaš za igru odgovori da nije ovo kouč klinika

jedi bre govna

59 minutes ago, jezovuk said:

Da je Bogi čitav moglo bi da se proba plej/Bogi/Gudura|Dobrić/Jović/Petrušev, samo je pitanje na šta bi to ličilo. Bez Bogija (sa Vanjom ili Vasom na 2 ili sa Gudurom na 2 i Dobrićem na 3) vrv ne vredi ni probati.

Danas smo veći deo utakmice igrali u kombinaciji sa dva pleja na 1-2 poziciji

Just saying

Matori ce da nas ukanali u elimancionoj utakmici kao na proslom Evrobasketu. I danas je previse forsirao Jovica iako se ovaj usrao kao grlica a Petruseva predugo drzao na klupi a bio je sasvim dobar danas.

Edited by Micko8

Do prekjuče je Kari bio izlapeli starac. Juče je bio car, a danas će da nas ukanali i ne daje izjave kakve bi kompleksaši hteli da daje. 🤦‍♂️

bitno je da dobijemo turke i idemo dalje kao A1 protiv CG ili SWE, a ne kao A2 protiv GER, FIN ili LTU.

ovi komentatori na courtside obozavaju pesica, stalno se nesto smeju na njegove gestikulacije i spominju njegovo gundjanje na kasnjenje konferencije za stampu posle estonije

Edited by banecare1

ima li neke procene za bogdana? na volfgang amadeus portalu nisam video

Mislim da neće ništa konkretno ni objavljivati, verovatno je i može i ne može, zavisi od situacije kada dođe na ispadanje.

Valjalo bi dobiti Turke što mislim i hoćemo jer onda izbegavamo Nemce i Francuze do finala ako i oni budu prvi.

Screenshot-20250825-081549.jpg

Mislim da je za Bogda EP završeno.

Neće dozvoliti amerikanci daviše igra. Previše para je u pitanju.

19 minutes ago, uini said:

ima li neke procene za bogdana? na volfgang amadeus portalu nisam video

Insajder tipsnlips kaže da je kraj za Bogdana

A da ipak sacekamo zvanicne info?

Moja 2 centa (potpuno bez ikakvih činjenica)

Bogdan je završio EP

Ne verujem da bi čekali američke lekare da daju mišljenje osim ako neka povreda nije vidjena na dijagnostici pa sad nisu sigurni šta da rade dalje.

Sa druge strane ove gorepomenute zabole da rizikuju - a i prioritet im je NBA tim - tako da će najverovatnije zabraniti dalje igranje.

Plus, veliko je pitanje koliko će nam biti od koristi ako je povredjen ili rovit od povrede.

Biće u 11 zvaničan info, gotovo je

Jbentiženomjakuupčku

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.