September 3, 2025Sep 3 Author tesnje nego sto rezultat kaze. ako bude ovako servirao protiv alkaraza skupice 3-5 gemova za ceo mec.ima 3 dana da se oporavi i pripremi. videcemo
September 3, 2025Sep 3 Mislim da nema velike šanse protiv Alkaraza, jbg.Surova činjenica je da Karlitos igra u fenomernalnom ritmu i da mu je, trenutno, jedini ozbiljni konkurent riđi.Bukvalno, njih dvojica su trenutno nepobedivi.Posle njih ide Novak, koji je u ovim godinama bolji od bilo kog drugog igrača.
September 3, 2025Sep 3 Author svet ode u qrac kad se AI jos unaprediNovak Djokovic BLASTS US OPEN crowd - Post Match Interview - Fritz vs Djokovic - Quarter Finals
September 3, 2025Sep 3 1 minute ago, Starman said:Najmanje važno, ali koliko je samo super ova pojava u crnom.Lacoste je ubo pravu stvar sa ovim outfitom, ali nije to prvi put da je Novak u crnom.
September 3, 2025Sep 3 Author 18 minutes ago, Starman said:Najmanje važno, ali koliko je samo super ova pojava u crnom.malo je bezze kad su oba igraca u kompletno crnom. tesko za pratiti
September 3, 2025Sep 3 Novak nikada nije izgubio četvrtfinale na USO, 14:0NOVAK DJOKOVIC IN US OPEN QUARTERFINALS: 14-0d. Moya in 2007 QFs, 6-4, 7-6 (7), 6-1d. Monfils in 2008 QFs, 6-2, 6-3, 3-6, 7-6 (5)d. Verdasco in 2009 QFs, 7-6 (2), 1-6, 7-5, 6-2d. Monfils in 2010 QFs, 7-6 (1), 6-1, 6-2d. Tipsarevic in 2011 QFs, 7-6 (2), 6-7 (3), 6-0, 3-0 ret.d. Del Potro in 2012 QFs, 6-2, 7-6 (3), 6-4d. Youzhny in 2013 QFs, 6-3, 6-2, 3-6, 6-0d. Murray in 2014 QFs, 7-6 (1), 6-7 (1), 6-2, 6-4d. Lopez in 2015 QFs, 6-1, 3-6, 6-3, 7-6 (2)d. Tsonga in 2016 QFs, 6-3, 6-2 ret.d. Millman in 2018 QFs, 6-3, 6-4, 6-4d. Berrettini in 2021 QFs, 5-7, 6-2, 6-2, 6-3d. Fritz in 2023 QFs, 6-1, 6-4, 6-4d. Fritz in 2025 QFs, 6-3, 7-5, 3-6, 6-4Novak Djokovic defeats Taylor Fritz to improve to 14-0 in his career in US Open quarterfinalsEdit. Oblačenje u crno, koliko pamtim promovisao je Federer. Fotografija sa finala USO 2007:Drugo, zar Lacoste nije mogao da napravi tamno zelenu opremu, koji bi izgledala gotovo poput crne? Jesu li to već radili, ili tripujem? Edited September 3, 2025Sep 3 by Ras
September 3, 2025Sep 3 Ta uniqlo crna majica je najstariji komad odece koji aktivno koristim. Vrhunski kvalitet.
September 3, 2025Sep 3 Hajde malo da verujemo u čudo. Gledao Novaka noćas - on više nema snage za duge razmene, mnogo zavisi od prvog servisa,Fric mu je hvatao dijagonale i bekhende, ali nije baš bilo mnogo napeto, razlika u klasi i dalje velika.MeđutimNovak je čovek koji uči, tako je počeo da dobija Alkatraza, pa nije baš bez šanse, tim pre što mladac nije izgubio nijedan set, na slemovima je to obično loš znak.A Sinera juri još duže, siguran sam da je radoznao i traže gde greši, a tu je i Sinsinati misterija, mi ne znamo šta se tačno Janiku dogodilo.Naravno da je najrealnije da ga već Španac rašrafi na sastavne delove, ali hajde da zamislimo taj doček pored Ćacilenda, uz nos hulji, i možda se kosmos ponovo nakrene na Noletovu stranu.
September 3, 2025Sep 3 8 minutes ago, Engineer said:Ima li Muzeti šanse protiv zemljaka? Bar set ili dva da uzme?Italija je uz Muzu Mozda pomogne da osvoji bar 10 gemova ravnomerno rasporedjenih po setovima.Baletan protiv rolex masinerije tesko moze do seta. Edited September 3, 2025Sep 3 by Serena
September 3, 2025Sep 3 6 hours ago, April said:Hajde malo da verujemo u čudo.Gledao Novaka noćas - on više nema snage za duge razmene, mnogo zavisi od prvog servisa,Fric mu je hvatao dijagonale i bekhende, ali nije baš bilo mnogo napeto, razlika u klasi i dalje velika.MeđutimNovak je čovek koji uči, tako je počeo da dobija Alkatraza, pa nije baš bez šanse, tim pre što mladac nije izgubio nijedan set, na slemovima je to obično loš znak.A Sinera juri još duže, siguran sam da je radoznao i traže gde greši, a tu je i Sinsinati misterija, mi ne znamo šta se tačno Janiku dogodilo.Naravno da je najrealnije da ga već Španac rašrafi na sastavne delove, ali hajde da zamislimo taj doček pored Ćacilenda, uz nos hulji, i možda se kosmos ponovo nakrene na Noletovu stranu.Nole uvek uci i zeli da bude bolja verzija sebe, ali je problem sto je verovatno dosao do faze u kojoj telo kaze jebiga, vise ne moze..Ne sumnjam ja da ce on pokusati da se prilagodi svom trenutnom fizickom stanju i da razmisli kako da bude opasan, i jeste i dalje enigma za 98% tura. On bi ladno osvojio sigurno 2, a mozda i 3 slema ove godine da nema Sinera i Alkaraza.Mislim da su mu sanse protiv Alkaraza 20% a protiv Sinera 1% - videcemo, Siner ima jos dva meca pre finala, mozda se saplete na, recimo, Feliksa, koji nikako da opravda hajp koji ga je pratio.
September 3, 2025Sep 3 Карлитоса је добио претходна два меча, и у оба није био фаворит реално. Тренутно овај делује као да је у бруталној форми и сигурно је опет папирнати фаворит, али не би требало да је непобедив, посебно не на бетону.Синер већ делује непобедиво за било кога сем евентуално за Алкараса. Ђовака деље где га види, на претходна три гс дуела га је рутинирао на различитим подлогама.Опет сама чињеница да је лагано трећи тенисер света са 38 година, и да је и даље релативно конкурентан овој двојици није за бацање, колико год да је навикао људе на више.
September 3, 2025Sep 3 Sa ovim SF, Đoković - Alkaraz će zaokružiti svoje rivalstvo susretima na sva 4 GS.Novak mi je delovao poprilično bez energije na pres konferenciji nakon pobede protiv Frica.