September 5, 2025Sep 5 Just now, Jeremija said:Ne igra Alkaraz nista posebno, ali zasad dovoljno za Noleta.Čestitke.
September 5, 2025Sep 5 Meni izgleda da Novak moze da bude spremniji od ovoga ali je pitanje motivacije za tako nesto.Jedan od razloga sto ne ubacuje prve servise kada treba je i taj sto je svestan svoje spremnosti i onda je pritisak veliki da ubaci prvi servis.
September 5, 2025Sep 5 Mec za mene nije preterano kvalitetan, sa povermenim bljeskovima. Dosta grese, evo poen koji je Novak ima za brejk, umesto da gurne lopticu on lobuje i greska, sto je i sam Novak pokazao.
September 5, 2025Sep 5 Novak vise ne moze da dobije sedam meceva zaredom. Fric ga je iscrpeo skroz. Edited September 5, 2025Sep 5 by Serena
September 5, 2025Sep 5 Ovo je sad gotovo.Baš mi je krivo jer razlika među njima uopšte nije bila velika, ni blizu predviđanja. Izgledalo je blizu i moguće i da dobije.
September 5, 2025Sep 5 to je to, jebigaako ikada i uzme 25. slem to ce morati da bude bez sinera i alkaraza
September 5, 2025Sep 5 ma gde da dobije 3 seta protiv ovog.mali deluje kao da i ne razmislja mnogo, vec kao da samo hoce sto pre da se igra. na 0-3 je bio lagan skroz.
September 5, 2025Sep 5 2 minutes ago, Tsai said:to je to, jebigaako ikada i uzme 25. slem to ce morati da bude bez sinera i alkarazaTo kad se penzionišu
September 5, 2025Sep 5 jebiga, cinilo mi se da ako bi dobio 2. set da bi islo njemu u korist. medjutim nacin na koji se odvijao treci set ne ide tome u prilog. nema on snage vise, bilo bi 1:3 i da je uzeo drugi set. mislim da moramo da se pomirimo sa tim da je gotovo, da mu treba neka neverovatna sreca da bi uzeo jos jedan GS, da ispadnu obojica ili da se povuku sa turnira, a i tad nije sigurno.
September 5, 2025Sep 5 Novak relativno lako dolazi do polufinala GS turinira, to nije neuspeh, bas nikako.Da bi pobedio Alkaraza i Sinera potrebno je da se bolje pripremi ali je pitanje da li on ima motiva za takvu zrtvu.
September 6, 2025Sep 6 Od kad su uveli ovo pravo na medicinski tajmaut?Potpuna glupost koja uglavnom sluzi da prekine dobru seriju gejmova protivnika.veoma je i efikasna kada je igrac favorit uzima
September 6, 2025Sep 6 To je samo shauma8 hours ago, Filozof manijak said:Trebalo je da se penzioniše nakon osvajanja zlata na OI.Change my mind.Or hisOtkud znas da jedno ne iskljucuje drugo?